Şimdi Ara

Mavi ekran ve aniden kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bilgisayarı servisten yeni aldım.oyun oynarken Mavi ekran sorunu vardı.bide oyun oynarken pc aniden kapanıyodu.kapanınca da acma duqmesine basınca acılmıyor.prizdeki fişleri takıp cıkarınca acılıyor ancak.format atıldı ve butun driveler gncellendi.ama duzelmedi.bugun oyuna girince kapandı aniden yine.acılınca da bu sefer oyun oynarken dondu ve mavi ekran cıktı..yardımlarınızı ve onerilerinizi bekliyorum.

• Fanları kontrol et öncelikle. Oturtmada sıkıntı var mı? Sıcaklıkları da kontrol edersen iyi olur. Ekran kartının da güncel driverlerini sitesinden indirirsen yardımcı olabilir sorununa.Ancak bu dediklerimin hiç birinde sıkıntı yoksa o zaman ramlarin çiftse tek tek denemeyi dene. Ya da en iyisi sen mavi ekran esnasındaki ekranın resmini çek buraya yükle
  • fanlar tıkırında zaten dediqim qibi servisten yeni qeldi driverlerin hepsi yeni quncellendi.format atıldı.ısınmada yok.
  • Mavi ekran esnasında foto çekersen sorunun daha kolay çözülür
  • Bilgisayarım / özellikler / gelişmiş / başlangıç ve kurtarma, buradan otomatik olarak yeniden başlat seçeneğindeki tıkı kaldır resetleme sırasında mavi ekranda kalır
  • bilgisayarın modeli neydi? benim asus vardı onda da mavi ekran sorunu vardı. bir kere gitti servise geldi hala devam ediyordu. tekrar götürdüğümde yanlış hatırlamıyorsam ram'i değiştirdiler. senin sorunun farklı da olabilir ama donanımsal da olabilir sorun. ilk aşamada driver güncellemesi filan yapmışlar sende. gene götürsen servise iyi olur. aldığında tekrar devam ederse 3. defa götür servise, hala sorun olursa tüketici hakem heyetine başvurup para iade alabilirsin. haklarını sonuna kadar kullan
  • ewt benim pc de asus.yarın bida goturcem servise inşallah olur bu sefer..peki senin rami degiştirince oldu mu kardes ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbatu1903 -- 20 Ağustos 2009; 13:34:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Ani Kapanma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Isinma ve mavi ekran problemi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mavi ekranda atapi.sys yazıyo..nerden kaynaklanıyo olabilir?
  • benim ram değişince düzeldi, bir de bios güncelleme yapıldı demişlerdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.