Şimdi Ara

Mavi ekran w7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler w7 64bit notebook 2gündür mavi ekran alıyorum durduk yere.Yukarıda driver_irql_not_less_or_equal aşağılarda ise netio.sys yazıyor.Mcafee virüs programı vardı onu sildim acaba ondan mı oluyor? Şimdiden teşekkürler

• Aşağıda verdiğim linkteki konuda virüsten olduğunu söyleyen arkadaşlar olmuş.Ama daha birçok çözüm yolu sunanlar var.Konuda verilen çözüm yollarını baştan aşağı inceleyip denemenizi tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_12802507/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

Aşağıda verdiğim linkteki konuda virüsten olduğunu söyleyen arkadaşlar olmuş.Ama daha birçok çözüm yolu sunanlar var.Konuda verilen çözüm yollarını baştan aşağı inceleyip denemenizi tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_12802507/tm.htm

Hocam sağolun da burda pek çözüm yolu göremedim ben.Birkaç arkadaş overclocktan flan bahsetmiş bios defaulta alın vs. ama oc ile hiç işim olmadı benim.Pcyi alalı 2 hafta oldu zaten son 2 gündür yapmaya başladı bunu.Bu süre zarfında yaptığım tek deişiklik var pcde, o da virüs programını silmek.Ama bunla mı alakalı bilemiyorum.

• hocam pc laptopmu laptopsa bendede mavi ekran hataları veriyor cözüm bulamadım ama ben ramlerden süpheleniyorum garantiside bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

hocam pc laptopmu laptopsa bendede mavi ekran hataları veriyor cözüm bulamadım ama ben ramlerden süpheleniyorum garantiside bitti

laptop hocam.
  • hocam devamlı mı veri yor mavi ekran hatası marka model nedir laptop benimki asus k50in
  • quote:

hocam devamlı mı veri yor mavi ekran hatası marka model nedir laptop benimki asus k50in

işte 2 gündür 4 defa falan verdi.Lenovo ideapad y570.sizde ne yazıyo mavi ekranda
  • bende sizin üste yazdıgınız gibi yaz bi daha sonra degişik hata mesajları günde 2-3 kere yapıyor sizde kac kere veriyor günlük birde sizin kinin garanti durumu nedir
  • Bende y530 kullanıyorum.Yazılımsal olması daha yüksek bir ihtimal gibi duruyor.Virüs programını tekrar yükleyip taratmanızı öneririm.
  • quote:

bende sizin üste yazdıgınız gibi yaz bi daha sonra degişik hata mesajları günde 2-3 kere yapıyor sizde kac kere veriyor günlük birde sizin kinin garanti durumu nedir

Dediğim gibi günde 2 defa verdi.Garantisi devam ediyor hocam pc yeni daha ama garantiye gidecek kadar büyük bi problem olduğunu sanmıyorum.Umarım değildir
  • bence gönder ben göndermedim basıma kaldı keske gönderseydim format tıyorum ama yine mavi ekran hatası belki donanımsalda olabilir
  • Umarım değildir hocam.Başka sitelerde de biraz araştırma yaptım net bir cevap bulamadım gerçekten bu soruna.Tek çare format gibi o da olmazsa mecbur garanti.
  • bence servise gönderin ben cok pişmanım simdi artık bir bilgisayarcıya götürü gösteririm ne kadar fiyat ister bilmiyorum yoksa asus teknik servise götürüp ne kadar tutarsa fiyatı oraya yaptırmak hiç degil se parcaya garanti verirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.