benim sevgilm oldu masmavi gözlü fosforlu gibiydi anasınısatym zaten evlenirsem büyük ihtimal mavi gözlüyle evlenirim çünkü uyanınca mavi gözlere bakmak var için açılır
Kendi gözlerimi satabilirim sana, mavi giyince mavi oluyorlar, yeşil giydiğim zaman yeşil. Yedekleri var bende.
quote:
Orijinalden alıntı: NoobDotacı
quote:
Orijinalden alıntı: KöpekQ
quote:
Orijinalden alıntı: dwight13
kız arkadaşın mavi lens taksın
öyle bir şey de istenmez ki :((( hem doğal olması lazım :(((( yapaylar belli oluyor hemen :((( bak şu güzelliğe yüzüne bakmaya kıyamıyorum :(((
halbukisi eski sevgilim bundan çok daha güzel olmasına rağmen bu oluyor :((((
öyle bir şey de istenmez ki :((( hem doğal olması lazım :(((( yapaylar belli oluyor hemen :((( bak şu güzelliğe yüzüne bakmaya kıyamıyorum :(((
halbukisi eski sevgilim bundan çok daha güzel olmasına rağmen bu oluyor :((((
iğrenç ötesi bence :S
Verse parçalarsın.
Hemde nasıl.
Al sana mavi gözlü güzel kız
lily cole gercekten cok guzel bence
quote:
Orijinalden alıntı: erkahn
lily cole gercekten cok guzel bence
mavi gözlü elf
Mavi gözden uzak durun nazara gelirsiniz.
YEŞİLLLLLLLLLL
esmer ten siyah saç mavi veya yeşil göz
Benim gözlerle ilgili bir takıntım yokda nerde güzel sarı saçlı bir hatun görsem kendimden geçiyorum
bende kara kaş kara göz seviyorum nedense mavi göz filan hikaye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 14 Ağustos 2010; 19:08:12 >
Bazen hastalık derecesinde olabiliyor bu göz olayı, ama merak etme zamanla geçiyor. Artık göze değilde genel güzelliğe, giyime, kuşama, fiziğe önem veriyorsunuz ve göz arada kaynıyor. Hastalık olan bu durumdanda kurtuluyorsunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme