Şimdi Ara

mavi göz hastasıyım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
7.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en çok mavi ama yeşil de olur fark etmez öyle cinsel bir şey yok ama mavi gözlü orta güzellikte(çirkin olmayacak asla! )bir kız görsem yüzüne bakmaya kıyamıyorum :((((( hiç mavi gözlü bir kızarkadaşım da olmadı çünkü gözlerine bakınca konuşamıyorum o kadar güzel geliyor ki :(((( sırf bu yüzden 1 hafta önce çok sevdiğim sevgilimden ayrıldım pişmanım ama şimdi arayasım gelmiyor sırf gözleri kahverengi diye :( biri bana yardım etsin kurtulmam lazım bu renkli göz olayından yoksa ömrüm boyunca sevgilim olmayabilir :((((

• güneş gözlüğü kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: AR-SE

güneş gözlüğü kullan

saçmalamayın ben durumum kötü diyorum siz ne diyorsunuz :((((
  • kız arkadaşın mavi lens taksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwight13

kız arkadaşın mavi lens taksın

öyle bir şey de istenmez ki :((( hem doğal olması lazım :(((( yapaylar belli oluyor hemen :((( bak şu güzelliğe yüzüne bakmaya kıyamıyorum :(((
     mavi göz hastasıyım :(

halbukisi eski sevgilim bundan çok daha güzel olmasına rağmen bu oluyor :((((

• Köpek kardeş Van kedisi görsen ne yapacan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertHakan.

Köpek kardeş Van kedisi görsen ne yapacan

mavi gözlü kedim vardı diğer siyah gözlü kedimden daha çok severdim onu :((((
    ama öyle bir sapkınlık yok da kız olunca mesela(insan olarak)mavi gözlü yada yeşil(en azından tabi)değilse sevemiyorum bir türlü güzel gelmiyor :(((((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sevgiline lens hediye et. Gözlükçüde çalışan arkadaşın varsa sana 20 tlye verir ucuz zaten
  • aynen bendede o hastalık var, hemde sadece kız olayı değil kedide bile mavi göz olursa bakakalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: T N T

Sevgiline lens hediye et. Gözlükçüde çalışan arkadaşın varsa sana 20 tlye verir ucuz zaten

ayıp olmaz mı ki öyle :(((( hem arasam mı bir daha lens taksın o da :(
    en azından kısa süreli de olsa idare eder ne yapalım :((((
  • işin zor bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tatsumaki!

işin zor bro

• aga benimde gözler yeşil. şimdi sen yolda beni görsen banada mı saldıracaksın
  • göz fetişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seca2

aga benimde gözler yeşil. şimdi sen yolda beni görsen banada mı saldıracaksın

oha o kadar da değil :@ kızlar sadece eğer sen kızsan saldırmam tabi konuşamam bile senle ama erkeksen yine konuşmam çünkü seni tanımıyorum
  • 1e1 seninle aynı durumdayım dicem ama
    kız konusunda sıkıntı çekmedim
    tekirdağ ile edirneye toplam 50 60 kere gitmişimdir
    farklı kızlar yüzünden
    orda çok var =)
  • yeşil gözlü olsunda çirkin,kör,topal,şişman olması hiç fark etmez yeterki yeşil gözlü olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcopper

1e1 seninle aynı durumdayım dicem ama
    kız konusunda sıkıntı çekmedim
    tekirdağ ile edirneye toplam 50 60 kere gitmişimdir
    farklı kızlar yüzünden
    orda çok var =)

benim çok "kanka" diye tabir edilen mıncıklama amaçlı kız cinsinden arkadaşım var ama bir türlü o niyetimi belirtemiyorum :((((( hepsi kaşar gibi çünkü ben öyle bir şey aramıyorum ki ben öyle saatlerce bakarım yani masum masum :((( çok tatlı geliyor bana ama kızlar düzgün değil bana öylesi lazım değil o yüzden sıkıntı :((( okulda öyle birkaç kişi var ama öyle güzeller ki konuşamıyorum bile önlerinde elim ayağım birbirine dolanıyor :(

@xyakamozx
    bende öyle deil eğer öyle olsaydı çoktan bin tane kişiyle çıkmıştım ama bana en az orta güzellikte masum biri olması lazım :((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöpekQ -- 10 Ağustos 2010; 2:07:05 >

• Bana itici geliyor.

Tavsiyem şunu 40 defa dinle ve aynı anda tekrarla belki fikirlerin değişir : Kahverengi Gözlerin
  • Bende aynı şekilde, özellikle mavi göze dayanamam.

Bu arada konuyu renklendirmek için bir kaç ss rica ediyoruz hadi arkadaşlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.