Katılıyorum sana ben yukarda oynarken daha çok zorlanıyorum şahsen , böyle yukardan aşağı değil de mapleri sağdan sola doğru yapsalar sorun kalmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Valientee
Katılıyorum sana ben yukarda oynarken daha çok zorlanıyorum şahsen , böyle yukardan aşağı değil de mapleri sağdan sola doğru yapsalar sorun kalmaz.
o harita koş koş biter mi sence ? dikey geçişlerde sorun olmaz ama yatayları bi düşün. biraz mantık arkadaşlar olmaz bu iş
bende tepede olduğum zaman oynamaıyorum ezrealle oynuyorum bide skill shotlar sabrinin şutlarından beter oluyo heycanlı anlarda
Ben farkında bile olmuyorum. Dotadan alışmışım
Evet skillshotlar tersimize geliyor..Fakat çok büyük bi problemdeğil.
quote:
Orijinalden alıntı: son_gooku
quote:
o harita koş koş biter mi sence ? dikey geçişlerde sorun olmaz ama yatayları bi düşün. biraz mantık arkadaşlar olmaz bu iş
Adam full blue team oynamış beyler.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: son_gooku
quote:
Adam full blue team oynamış beyler.
yoo bu işin full blue ile alakası yok bu oyundan önce 6-7 sene dota oynadım onda da bunda da harita ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadım ha siz yaşıyorsunuz orası sizin probleminiz ve bi çözümü var. madem 5v5 haritadan memnun değilsiniz girin 3v3 oynayın tam sizlik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme