Şimdi Ara

mavişim mavilendim ingilizce versiyonunu bilen var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar arkadaşlar yıl 2005 ti radyo 5 te number one da falan yabancı müzik agırlıklı radyolarda sürekli çalardı bu parçayı arıyorum bi türlü bulamadım

rober hatemo - döktür döktür çalkala (döktür döktür çalkala saçım başımı yoldurma.. diye giden)

ve ayrıca

ibrahim tatlıses - mavişim (mavişim mavilendim kapına kilitlendim.. diye giden)

şarkılarının ingilizce versiyonunu arıyorum (tek bi şarkı bu yani müzikleri aynı yanlış anlaşılmasın )

bi ara radyolarda sık sık çalıyodu bi bayan söylüyo.. ismini bilen varmı ?

• dostum aradığın parçayı buldunmu? bende arıyordum o şarkıyı.eğer bulduysan banada iletirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuazimben

dostum aradığın parçayı buldunmu? bende arıyordum o şarkıyı.eğer bulduysan banada iletirmisin?

yil 2013 ve hala bulamadim yok yok ara ara bakiyorum gene yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sözlerinden bi tındırdayabilsek belki çıkartıcaz...
  • quote:

sözlerinden bi tındırdayabilsek belki çıkartıcaz...

sen biliyorsan bi mirildan bakalim

• my bluesy I got blue'd
  • ana ritim gitarla çalıyodu.arada bir oooo oooo oooo ooo ditordu daha sonra müziğin ana ritmi gitarla çalmaya başlıyordu...ritim olarak mırıldanabiliyoruz.fakat ingilizceyi bilmediğim için yazdığım herşey boş çıkıyor.yada başka birşey çıkıyor.ama orjinal sidi mansur şarkısının boneym 'den ma baker şarkısından alıntı olduğunu biliyoruz.Yunanca-sırpça-Türkçe-Hintçe versiyonu bile var.demekki ismi başka birşey...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nakaratta kadın ınna ınna yeoovaaa ınna ınna yeoovaaa diyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmpati

nakaratta kadın ınna ınna yeoovaaa ınna ınna yeoovaaa diyodu

evet evet işte bu bende de netlesiyor yavas yavas ha gayret bulacagiz kac sene oldu ama bulacaz

• quote:

ana ritim gitarla çalıyodu.arada bir oooo oooo oooo ooo ditordu daha sonra müziğin ana ritmi gitarla çalmaya başlıyordu...ritim olarak mırıldanabiliyoruz.fakat ingilizceyi bilmediğim için yazdığım herşey boş çıkıyor.yada başka birşey çıkıyor.ama orjinal sidi mansur şarkısının boneym 'den ma baker şarkısından alıntı olduğunu biliyoruz.Yunanca-sırpça-Türkçe-Hintçe versiyonu bile var.demekki ismi başka birşey...

sirpcasi var ama o degil
    sidi mansur degil
    bizde ibrahim tatlises mavisim mavilendim ve rober hatemo doktur çalkala ama bunlar zaten degil
    bide marisli marisli diye bi kadin soyluyor oda değil
    ya radyo beşte ne guzel calardi 2005 2007 arası o zaman bile bulamadim hala arıyorum ama yaklasiyoruz yavas yavas

• evet ben de radyo 5 te dinlerdim hep
  • quote:

ana ritim gitarla çalıyodu.arada bir oooo oooo oooo ooo ditordu daha sonra müziğin ana ritmi gitarla çalmaya başlıyordu...ritim olarak mırıldanabiliyoruz.fakat ingilizceyi bilmediğim için yazdığım herşey boş çıkıyor.yada başka birşey çıkıyor.ama orjinal sidi mansur şarkısının boneym 'den ma baker şarkısından alıntı olduğunu biliyoruz.Yunanca-sırpça-Türkçe-Hintçe versiyonu bile var.demekki ismi başka birşey...

ya zaten sarki yabanci pop tarzi bi şarkıydi sadece diridiririm diriririm melodisi haric baskaydi kiz oooo ooooo diyordu bide aklimda kalan ic meydi rus astle diye ara ara nakarata giriyordu kiz full ingiliCe ama sadece su mavisim mavilendimdeki diriririm diririm diririm diriri ririri olan yeri almış yoksa benzemiyordu pek gitarda vardi

• buldum buldum 8 yıl sonra umarım sizin aradığınız da bu şarkıdır.yazana kadar 75 kez dinledim ahahah.
    sonra siz dostlar aklıma geldiniz.Claire Pereira - The Whip buysa eğer keyifli dinlemelerrr.
  • aynen bu yav. ben de inanamıyom şu an. Radyo 5 te Eminem - lose yourself, Like a virgin remixi, Depechee mode - people are people remixi, Craig David - Spanish, Raghav - Can't get enough, Magic Box - This is Better ile birlikte çıkardı hep.
  • evet evet işte bu.çok teşekkürler..
    Claire Pereira - The Whip
  • quote:

evet evet işte bu.çok teşekkürler..

inanmıyorum sonunda bulundu buldun demek ha supersin be kardeşim toplam 8 yil oldu ve mutlu son

• quote:

evet evet işte bu.çok teşekkürler..

işte bu bulunmuştur olay bu abicim helal be helal bin kere helal 8 yilin şerefine 8 kez arka arkaya dinlicem

• basilisk22 nin yoruma dikkat edin beyler 1 yil once yorum yazmış oda 7 yildir ariyordum sonunda buldum diyor Ne çok arayan varmış bu şarkıyı bizim gibi
     mavişim mavilendim ingilizce versiyonunu bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: emmpati

aynen bu yav. ben de inanamıyom şu an. Radyo 5 te Eminem - lose yourself, Like a virgin remixi, Depechee mode - people are people remixi, Craig David - Spanish, Raghav - Can't get enough, Magic Box - This is Better ile birlikte çıkardı hep.

evet sana 100de 1000 katiliyorum kardes bu saydigin şarkıların arasinda aniden çıkardı superdi ya

• yahu ne diyosunuz çocuğum olsa bu kadar sevinmezdim...
    dinleyemeden ölüp gidecem sanıyodum...

kaçıncı tekrar bilmiyorum..amannn çalsın yılların acısı çıksın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.