Şimdi Ara

MAX: 1,500 ytl LCD TV TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MAX: 1.500 VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM..ÖNERİLERİNİZ

• ben iki gün önce seg 32 için gidip toshiba AV500 aldım...iyiki de toshiba almısım.ben tavsiye ediyorum...özellikle dizaynı ne çok süslü ne de sade...
  • toshiba AV500 de sanırım vga giriş yok. bu durum can sıkıcı
  • hepsiburada.com'dan son bir adet kalmış, yetişen alıyor hesabı.
  • ewet vga yok onun yerine 2 tane hdmı girişi koymuslar..olsaydı tabi iyi olurdu...

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

toshiba AV500 de sanırım vga giriş yok. bu durum can sıkıcı
  • toshiba 32c3035
    toshiba 37c3035
  • Philips 7962 al eminim memnun kalırsın.
  • TOSHİBAyı SEGi falan kesinlikle hiç düşümne bile 1500ytl verebiliyorsan alacağın tv SAMSUNG 32R81dir o kadar

Bide arkdaşın dediği gibi PHİLİPS 7962 yi düşünebilirsin TOSHİBA alma sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 5 Haziran 2008; 21:43:56 >
  • evet samsung 32r81b alınabilir. çok fazla kullanıcısı olan, gerek fiyat performans oranıyla gerekse dizaynıyla çok başarılı bir tvdir. kısa zaman önce ben de aldım ve konsol için kullanıyorum. bu tv artık klasik oldu. gönül rahatlığıyla alınabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

TOSHİBAyı SEGi falan kesinlikle hiç düşümne bile 1500ytl verebiliyorsan alacağın tv SAMSUNG 32R81dir o kadar

neden toshibayı tavsiye etmiyorsun açarmısın biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost acı söyler

quote:

TOSHİBAyı SEGi falan kesinlikle hiç düşümne bile 1500ytl verebiliyorsan alacağın tv SAMSUNG 32R81dir o kadar

Şöyle söyliyeyim ben 32R yi almadan önce int.den araştırdığım bütün modelleri görebilmek açısından 1 gün izin alıp o günümü sadece tv bakmaya harcadım İzmirde gezebileceğim kadar yer gezdim açıkçası en güzel görüntüyü SONY(özellikle d serisi) ve SAMSUNG(m,r serisi) da gördüm.(Sadece alabileceğim serilere baktım onu belirteyim)

PHİLİPS bayisine girdim ama 7962yi canlı olarak göremedim o yüzden onu dahil etmiyorum ama alanların oldukça memnun olduğunu duydum.

TOSHİBAnın bu modelini teknosa ,bimeks ve SONY bayinde gördüm cok cansız bi görüntüye sahipti üstelik özellikle SAMSUNGlara kıyasla kasaları hiç estetik değildi.Kontrast oranıda bana yetersiz geldi(4800:1)sonra özelliklerini okuduğumda PC algılama sinyallerinin 1024-768 olduğunu gördüm zaten o anda TOSHİBA silindi aklımdan.

Böyle açıklayabilirim

• samsung 32a451c
  • quote:

quote:

quote:

Şöyle söyliyeyim ben 32R yi almadan önce int.den araştırdığım bütün modelleri görebilmek açısından 1 gün izin alıp o günümü sadece tv bakmaya harcadım İzmirde gezebileceğim kadar yer gezdim açıkçası en güzel görüntüyü SONY(özellikle d serisi) ve SAMSUNG(m,r serisi) da gördüm.(Sadece alabileceğim serilere baktım onu belirteyim)

PHİLİPS bayisine girdim ama 7962yi canlı olarak göremedim o yüzden onu dahil etmiyorum ama alanların oldukça memnun olduğunu duydum.

TOSHİBAnın bu modelini teknosa ,bimeks ve SONY bayinde gördüm cok cansız bi görüntüye sahipti üstelik özellikle SAMSUNGlara kıyasla kasaları hiç estetik değildi.Kontrast oranıda bana yetersiz geldi(4800:1)sonra özelliklerini okuduğumda PC algılama sinyallerinin 1024-768 olduğunu gördüm zaten o anda TOSHİBA silindi aklımdan.

Böyle açıklayabilirim

Selamlar bende 32r81b almak istiyorum fakat pc çözünürlüğünün ne olduğunu tam olarak bilmiyorum, sanırım vgadan 1024*768 öylemi? ekran kartındaki dvi dan dvi to hdmi ile pcye bağlantı yaparsam 1360*768 çözünürlük alabilir miyim? Siz hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz tvnizi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi margornn -- 6 Haziran 2008; 7:44:32 >

• quote:

Böyle açıklayabilirim

Görüşlerimi yazayım. Öncelikle kontrast oranını çözünürlük gibi bir standart olarak düşünmemek gerekir. Asla kağıt üzerindeki değerlere bakarak değerlendirme yapılmaz. Zaten üreticiler kendi kafalarına göre değerler yazıyorlar. Nerede, nasıl ölçüldüğü belli değil.

Toshiba AV500 hangi bağlantı ile 1024x768 destekliyormuş ? Google'da biraz baktım ama detaylı bilgi bulamadım. Ben HDMI ile 1280x720'den aşağı bir çözünürlük desteklemesine pek ihtimal vermiyorum.

• Bu bilgi doğru değil Toshiba C serisinde PC için VGA dan 1360x768 de 1:1 pixel mapping var

quote:

quote:

quote:

PC algılama sinyallerinin 1024-768 olduğunu gördüm zaten o anda TOSHİBA silindi aklımdan. Böyle açıklayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 6 Haziran 2008; 12:40:43 >

• Ayrıca 32r81b vga üzerinden 1366*768 desteklemiyor, anladığım kadarıyla 1024*768 desteklemekte
  • Ben gördüğümü yazdım arkadaşlar kişisel tercihim TOSHİBA hoşuma gitmediği için fazla üstüne düşmedim araştırmadım sadece mağazada PC SİNYAL ALGILAMA:1024-768 yazıyordu , bağlantıya göre değişebilir haklısınız

Onun dışında konrtrast oranları konusunda da , SAMSUNG ile başlayan dinamik contrast belirtme olayı nerdeyse bütün Tvlere sıçramış durumda , bu nedenle kriter olarak kullanmak çok doğru değil ama yine kendi gördülerime dayanarak C serisi SAMSUNG ve SONY nin aynı sınıftaki modellerine göre daha cansızdı.

Teknosada 32c 32r ve 32s3000i yanyana hepsi hdmidan bağlı bir şekilde CARS filmi oynarken gördüm ve inanın orada kime sorsanız TOSHİBAyı son sıraya koyardı.

Son olarak margornn 32R hem VGA üzerinden hemde HDMİ üzerinden 1366-768 çöz veriyor .Bizzat denedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.