Şimdi Ara

Max 1000 liralık sistem tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şuan kullandığım bilgisayar yaklaşık 10 senelik -vestel bir bilgisayar:)
    zaman içinde bi kaç ekleme yapmıştım. anakartı msi 6566e, haliyle 8x girişli oluyor.

aslında aklımda http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd300521&categoryId=34 şunu almak vardı.

ama bi kaç konuda hazır bilgisayar almayın gibisinden uyarılar gördüm. sizce ne yapmalıyım? eğer toplama al diyorsanız
    max 1000 liralık bi bütçem var. ayrıca şuan kullandığım kasa iş görür mü yoksa değiştirmeli miyim? power supply 300watt imiş. kullanılabilir mi bilmiyorum??

gerekli olanlar:
    anakart, işlemci, ekran kartı, ram, ses kartı, hdd, ethernet, power suplly vb.

not: aşırı oyun oynayan biri değilim ama cod serisini en azından orta seviye de oynamak isterim.

edit: yazmayı unutmuşum, ilerleyen zamanlarda upgrade yapabilecek şekilde almak istiyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zatende -- 1 Aralık 2013; 21:49:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zatende

merhaba arkadaşlar,
    şuan kullandığım bilgisayar yaklaşık 10 senelik -vestel bir bilgisayar:)
    zaman içinde bi kaç ekleme yapmıştım. anakartı msi 6566e, haliyle 8x girişli oluyor.

aslında aklımda http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd300521&categoryId=34 şunu almak vardı.

ama bi kaç konuda hazır bilgisayar almayın gibisinden uyarılar gördüm. sizce ne yapmalıyım? eğer toplama al diyorsanız
    max 1000 liralık bi bütçem var. ayrıca şuan kullandığım kasa iş görür mü yoksa değiştirmeli miyim? power supply 300watt imiş. kullanılabilir mi bilmiyorum??

gerekli olanlar:
    anakart, işlemci, ekran kartı, ram, ses kartı, hdd, ethernet, power suplly vb.

not: aşırı oyun oynayan biri değilim ama cod serisini en azından orta seviye de oynamak isterim.

edit: yazmayı unutmuşum, ilerleyen zamanlarda upgrade yapabilecek şekilde almak istiyorum....

mühendis olacak kardeşim.
    önce linkini verdiğin pc den uzak dur.
    ikinci olarak 300w lık power 24 pin olmayabilir.
    3.monitörün tüplü ise onunda değişmesi iyi olur. vestel tüplü monitörler inanılmaz göz yorar.
    bunun içinde bir limitinin olması lazım.

sen en max limitini yazarsan, yardımcı olalım.
    ayrıca, mesaja alıntı ya da cevap kısmını tıklayarak yanıt verirsen, geri dönüş yapabilelim..

• AMD FX-6300 İşlemci
    MSI 970A-G43 AM3+ Sata3 Usb 3.0 Anakart
    Corsair 4gb 1600mhz Veng. Low Profile ddr3 1.5v Tek Modül Ram
    Sapphire HD7770 1gb Ekran Kartı
    Seagate Barracuda 1tb 64mb Sata3 Harddisk
    Xigmatek 500w Kasa (12v 385w)

Vatan Bilgisayar'dan %25-30 gibi hafta sonu indirimi ile bu tür bir sistem alabilirsin.
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Samsung Lcd ekranım var. Ekran açısından bi sıkıntı yok. Max dediğim gibi 1000 liralık bütçem var. Yardımlar için teşekkür ettim bu arada...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Ekran kartıyla ilgili genel bi sorum var. 1 gb 256bit mi yoksa 2 gb 128bit mi daha iyi olur? Bi de ram 4 gb işimi görür mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zatende

Ekran kartıyla ilgili genel bi sorum var. 1 gb 256bit mi yoksa 2 gb 128bit mi daha iyi olur? Bi de ram 4 gb işimi görür mü?

Bütçene göre alınacak en ideal sistem o olur, 128bit vs bunlara takılma, 8gb ram 190-200 TL alınmaz bu yüzden 4gb ile idare edersin, sonra eklersin.
  • zatende kullanıcısına yanıt
    @leonx'in önerdiği sistemle ilgilenebilirsin. gayet güzel seçim olur. ileride e.kartı güncellemesine de açık olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.