Bildirim
Max 1000 ve civarı öneri
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
kardeş lg optimus g bahsettiğin telefonlardan üstn bi bak istersen 2gb ram war başta -
quote:
Orijinalden alıntı: Ostravas Maradona
Forumda herkes başka bir şey yazmış. Nexus 4, Xperia SP vb. her kafadan bir ses çıkıyor aklım iyice karıştı ikinci el veya sıfır farketmez hangi telefonu almam gerekiyor bütçe en fazla 1000 tl ve civarı.
Hocam android platformunda 1000₺ ye alacağınız telefonu çok uzun sure kullanamazsınız fakat yine de lg g2 yi tavsiye ederim f/p bir telefon.
lakin wp8 platformunada göz atmanızı tavsiye ederim lumia 520 bile üst segment androidlerden daha stabil. Wp8 de ise lumia 925 ve htc 8x i öneririm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler tavsiyeleriniz için değerlendireceğim. -
android düşünüyorsanız nexus 4 sp den daha iyi donanımlı bir cihazdır hafıza ve batarya sorun olmazsa nexus 4 işinizi görür -
Teşekkürler. -
1000 liraya alınacak en ideal telefon xperia spdir dostum ama 2. elde olur dersen o fiyata iphone5 , htc one gibi üst kısım telefonlar mevcut bir bak derim ben -
Aynı tavsiyelere benim de ihtiyacım var acil olarak. -
S3 bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıfır tavsiye edeceğim ben.
Lumia 1320
Lumia 925
1200 liraya çıkabiliyorsan LG G2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sp varken nexus 4 alınmaz -
950 ₺ S3 al kafan rahat eder.Olmadı al Bi Lumia 925 tamamdır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Aty.
Sıfır tavsiye edeceğim ben.
Lumia 1320
Lumia 925
1200 liraya çıkabiliyorsan LG G2
Hocam özetlemiş zaten fazla söze gerek yok yada alternatif nexus5,sp olabilir. ama sana tavsiyem kesinlike wp8 yada ios7 uzun vade için -
SP mantıklı gibi aslında. 1200 tlye çıkıldığında G2 iyi gibi. Doğru muyum? Sıfır olarak düşünüldüğü zaman.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- asker telefonu internetli
- telefon tavsiyesi 2024
- device health services nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- secure folder nedir
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X