Şimdi Ara

Max 1.500.000 TL araç önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten insan ne alacağını şaşırıyor. Artık araçalacaklar fiyatları görünce iki kısma ayrılmışlar. 1. Kronik sorunlarla uğraşmak yerine 2016-19 vb. efsane kasalar alınmalı çoğu yeni araba performans, konfor hissiyatını vermiyor. 2. Yeni model yenidir kronik sornları olsa da güncel olması önemlidir.

Öncesi 3 model 1.6,1.5 dizel kullanan biri olarak benzinli Hybrid Corolla'ya geçtim (dizel bitecek araçlar elde kalacak muhabbetine). Araçtan çok memnunun cvt kendini sevdirdi bana kullanmayı da öğrendim ama Mtv tasarrufumu sıfırlayınca artık hybrid değil de turbo destekli benzinli atmosferik olmayan araçlara yöneldim.

Yaptığım araştırmalar ve arkadaş sohbetlerine binaen hem binilesi hem de zarar etmeden elden çıkarma gibi durumlar dikkate alındığında kendimce şöyle bir planlama yaptım. Aldığım yanıtları da yazmak istiyorum.

Binek

- Golf 1.5 etsi style / rline 2021-2022 (her zaman referans ve rol model markadır zarar ettirmez hiç düşünme al geç vb.)

- Golf 1.0 etsi life/ style / rline 2021-2022 (mutlaka bu motoru almalısın en iyisi bu diyorlar?)

- Cupra Leon 1.5 etsi (gelecek bu arabada golfün tahtına oturur araba alev alev vb. )

- Audi A3 35 tfsi advanced 2021-2022 (Fakir avuntusudur, adına aldanma, gerçek zengin adamlar daha güçlü audilere biner Sline, A6 Quat. vb.vb.)

- Honda civic 182 hp ex.+ 2022-2023 (?) (son kasayı çok beğendim ama alma, adı çıkmış bir kere, prestij veren bir arç değildir vb.vb.)

SUV

- C5 Aircross Shine bold 1.6 puretech 2022-2023 (3008 varken bu model alınırmıcılar bir de al geç arkana bakmacılar)

- Kia Xceed 1.5 T-gdi 2022 - 2023 (araba süper ama pazarı yok satana kadar hoplar durursun)

- Hyundai Tucson 1.6 2017-2018-2019 (?)(3008 varken bakılmaz, virajları zor dönüyor taklaya gelmeyin)

- Austral 1.3 hybrid 2022 (aslında gönlüme yatıyor ama 1.5 bandı zor bulurum)

Bu konuda 2. el yada sıfır önerisi olan arkadaşlarımdan beni aydınlatmasını dilerim. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walk3r -- 10 Temmuz 2024; 13:0:21 >

• Hiç bir kriter yok fiyat dışında. Bu şekilde yardımcı olmak zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Austral

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • road35 R kullanıcısına yanıt

revize etmeye çalıştım hocam, teşekkürler

• Msb101 kullanıcısına yanıt

Güzel araç lakin hasarsız boyasız tramersiz dediğinizde 1.7 bandından kapıyı açıyor :(

• Yaşınız genç değil ise aile varsa corollodan sonra d segmenti bir araç bakın. Segment herşeydir. Konfordur kalitedir genişliktir sessizliktir. Sizin paylaştıklarınız içinde binek olarak en mantıklısı a3. Suv olarak yeni tucson ve sportage iyi sonra c5a koyarım sıraya. Eğer 2-2.1m olsaydı bütceniz önereceğim ilk araç w205 fl olurdu 2021. Dizeli de benzinlisi de canavar gibi.fl den sonra w205 in çoğu kalitesizliği gitmiş durumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vakit ayırdınız, değerlendirmeniz için teşekkür ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    9 ay önce açıldı
    80.000 TL Araç Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.