Şimdi Ara

Max 10k laptop tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu civarlarda hem pc muhendisligi hem de oyun icin kullanilabilecek bi laptop ariyorum. sarjı en az 6-7 saat gitse çok iyi olur. var mı yardımcı olacak bir babayigit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 16gb ram AMD 5800-4800h rtx3050 modelli notebooklar işinizi görür.8gb ramlı almayın yeni oyunlarda sınırda

• quote:

Orijinalden alıntı: şubat

16gb ram AMD 5800-4800h rtx3050 modelli notebooklar işinizi görür.8gb ramlı almayın yeni oyunlarda sınırda

tavsiyeniz için sağolun hocam. ben de benzer özelliklerde fakat 10 veya 11. nesil i5 işlemcili bakıyordum. bi fark olur mu sizce? bir de marka konusunda da kararsız kaldım hp soğutamıyor asusun kasası dandik falan diyolar bi bilginiz var mıydı marka konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: punk-d

tavsiyeniz için sağolun hocam. ben de benzer özelliklerde fakat 10 veya 11. nesil i5 işlemcili bakıyordum. bi fark olur mu sizce? bir de marka konusunda da kararsız kaldım hp soğutamıyor asusun kasası dandik falan diyolar bi bilginiz var mıydı marka konusunda

Alıntıları Göster

Intel alacaksanız minimum 6 cekirdekli modellerinden alın.11400h gibi .Acer nitro serisi çok iyi soğutma olarak.Cift fanlı soğutmalı cihazları tercih edin.

AMD 5800h-4800h-5600h işlemcili modeleri bütçenize göre alabilirsiniz 5800-4800 8 çekirdekli 5600 ise 6 çekirdeklidir.

Ekran kartı tarafında gtx1650 altına düşmeyin.Bütce yeterse rtx3050 daha iyi

10k civarı bütçem olsa 16gb ram, rtx3050,8 çekirdekli işlemcili AMD alırdım.Amd son işlemcileriyle ısı ve fiyat performans olarak intelle yarışır seviyeye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 1 Eylül 2021; 20:33:47 >

• quote:

Intel alacaksanız minimum 6 cekirdekli modellerinden alın.11400h gibi .Acer nitro serisi çok iyi soğutma olarak.Cift fanlı soğutmalı cihazları tercih edin.

AMD 5800h-4800h-5600h işlemcili modeleri bütçenize göre alabilirsiniz 5800-4800 8 çekirdekli 5600 ise 6 çekirdeklidir.

Ekran kartı tarafında gtx1650 altına düşmeyin.Bütce yeterse rtx3050 daha iyi

10k civarı bütçem olsa 16gb ram, rtx3050,8 çekirdekli işlemcili AMD alırdım.Amd son işlemcileriyle ısı ve fiyat performans olarak intelle yarışır seviyeye geldi.

Alıntıları Göster

amd araştırdım biraz siz deyince. 4800-5800h hakkında baya olumlu yorum var alabilirim sanırım.

ekran kartı olarak da 3050 hakkında baya kötü yorum var piyasada 4gb olduğu için darboğaz oluyor falan diyolar onun yerine 3050 ti / gtx 1660ti / rtx 2060 / rtx 3060 gibi modelleri öneriyorlar ama bu fiyatlarda pek yok piyasada.

ben de biraz daha ekleyip şunu almayı düşünüyorum sizce bu fiyata daha iyisi var mıdır? şarjının falan da iyi gittiğini duydum 8 saate kadar dayanıyormuş ama hp de ısınma sorunu falan olur diyorlardı bu modeldr nasıldır acaba

gittigidiyor
    HP Omen 15-en1015nt 434M7EA Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/hp-omen-15-en1015nt-434m7ea_spp_995086?id=716567146

• Sizce Macbook Air M1 16gb modeli bilgisayar mühendisliği öğrencisi için iş görür mü?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muratamaitulu

Sizce Macbook Air M1 16gb modeli bilgisayar mühendisliği öğrencisi için iş görür mü?

oyuna ilginiz yoksa görür gibi hocam ama çoğu hoca windows kullandırtıyor diye biliyorum

• punk-d kullanıcısına yanıt
    Mac üzerinde kolayca Windows kurulabilir demişlerdi. Emülatör ile Windows kurup kullansam sıkıntı olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: punk-d

amd araştırdım biraz siz deyince. 4800-5800h hakkında baya olumlu yorum var alabilirim sanırım.

ekran kartı olarak da 3050 hakkında baya kötü yorum var piyasada 4gb olduğu için darboğaz oluyor falan diyolar onun yerine 3050 ti / gtx 1660ti / rtx 2060 / rtx 3060 gibi modelleri öneriyorlar ama bu fiyatlarda pek yok piyasada.

ben de biraz daha ekleyip şunu almayı düşünüyorum sizce bu fiyata daha iyisi var mıdır? şarjının falan da iyi gittiğini duydum 8 saate kadar dayanıyormuş ama hp de ısınma sorunu falan olur diyorlardı bu modeldr nasıldır acaba

gittigidiyor
    HP Omen 15-en1015nt 434M7EA Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/hp-omen-15-en1015nt-434m7ea_spp_995086?id=716567146

Alıntıları Göster

8gb ram yetmez.Okadar para verip 8gb ramlı PC almazdım.

Nederece oyun oynuyorsunuz bilmiyorum ama ufak ekranda oyun keyif vermiyor notebooklar.23.5 monitör bana ufak geliyorken 15" ekranlı bir PC ye oyun için çok para vermeyin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 1 Eylül 2021; 22:50:47 >

• quote:

8gb ram yetmez.Okadar para verip 8gb ramlı PC almazdım.

Nederece oyun oynuyorsunuz bilmiyorum ama ufak ekranda oyun keyif vermiyor notebooklar.23.5 monitör bana ufak geliyorken 15" ekranlı bir PC ye oyun için çok para vermeyin hocam.

Alıntıları Göster

hocam bunun 16gb versiyonu 14k idi ben de bunu alıp kendim eklerim diyordum. oyunu çok fazla oynamam fakat oynatmasını isterim arada bf2042 falan girmek isterim.

15 inç ekran ideal diye düşünüyorum sonuçta üniversitede falan çoğunlukla yanımda olur taşıması falan rahat olur büyük ekranda pek gözüm yok

bu fiyatlara daha iyi bi seçenek varsa da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muratamaitulu

Mac üzerinde kolayca Windows kurulabilir demişlerdi. Emülatör ile Windows kurup kullansam sıkıntı olur mu ?

evet hocam windows falan kuruluyor ama bilgisayarı çok zorluyor diye duymuştum ben de bu yüzden vazgeçmiştim almaktan. tabi yine size kalmış oyun oynamayacaksanız mac de görür gibi işinizi .

• punk-d kullanıcısına yanıt
    yeni modele Windows kurulmuyor şimdilik dikkat edin derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.