MSI'ların kasası plastik mi? Eğer plastikse bu ürün yerine Asus K55VJ-sx031d almak daha mantıklı. Neredeyse fiyatları ve konfigürasyonları aynı ama, kasa kalitesi olarak Asus daha iyi.
MSI'ların kasası plastik mi? Eğer plastikse bu ürün yerine Asus K55VJ-sx031d almak daha mantıklı. Neredeyse fiyatları ve konfigürasyonları aynı ama, kasa kalitesi olarak Asus daha iyi.
Valla arkadaşım kasa benim için hiç önemli değil.Ben donanıma bakıyorum.Ama tasarım olarak tabiiki asuslar daha kaliteli.Orasıda bir gerçek.
Ayrıca bende bugün cihaz arayışına girdim.Hızlıal da kampanya da bazı cihazlar.Bunlarıda değerlendirin derim:
Bende birini almayı düşünüyorum ama karar veremedim.
çok kararsızım ama asus çok sağlam pc şuan 6 yıllık asusdan yazıyorum bataryası hariç taş gibi alet....karar verirseniz alacağınıza buraya da yazın..ilginize teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: fragman44
çok kararsızım ama asus çok sağlam pc şuan 6 yıllık asusdan yazıyorum bataryası hariç taş gibi alet....karar verirseniz alacağınıza buraya da yazın..ilginize teşekkürler..
Yukarıdaki listedekilerden soruyorsanız şayet ben acerin cihazını daha olumlu buldum: