Şimdi Ara

max. 1200 tl bütçe için yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en yakın zamanda gidip bir PC alacağım . halihazırda emektar Toshiba çöktüğünden epey mağdur durumdayım. Toshiba ilk ve tek laptop deneyimimdir bu arada.
    En fazla 1200 TL bütçem var ve oyun oynamam alacağım makinada oyun oynansın da istemem. Ofis tipi bir kullanıcıyım yani PDF ve word de seri çalışıp okumalar yapmak önemli. Ve müzik dinlemek benim için su gibi ihtiyaçtır haliyle sesi temiz ve yüksek kalitede veren bi makina olmasını isterim. İnternette çok vakit geçiriyorum ve film izlemeye de düşkünümdür. Eski PC yi de sırf bu amaçlar için kullanmıştım.

Harici ekran kartı ve iyi bi işlemci olsun, cihaz ısınmasın, ekranı parlamasın istiyorum. yükseltilebilir modeller ( RAM ve ekran kartı açısından)olsa iyi olur. HDD kısmına pek takılmıyorum çünkü harici belleğim var.

Biliyorum çok şey istiyorum ama iki kuruş param var ve onu da buna yatıracağım
    Yardımcı olabilirsiniz çok sevinirim. İnternetten alışveriş yapmıyorum gidip kendim alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spendenthal -- 7 Ocak 2015; 3:35:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spendenthal

Arkadaşlar en yakın zamanda gidip bir PC alacağım . halihazırda emektar Toshiba çöktüğünden epey mağdur durumdayım. Toshiba ilk ve tek laptop deneyimimdir bu arada.
    En fazla 1200 TL bütçem var ve oyun oynamam alacağım makinada oyun oynansın da istemem. Ofis tipi bir kullanıcıyım yani PDF ve word de seri çalışıp okumalar yapmak önemli. Ve müzik dinlemek benim için su gibi ihtiyaçtır haliyle sesi temiz ve yüksek kalitede veren bi makina olmasını isterim. İnternette çok vakit geçiriyorum ve film izlemeye de düşkünümdür. Eski PC yi de sırf bu amaçlar için kullanmıştım.

Harici ekran kartı ve iyi bi işlemci olsun, cihaz ısınmasın, ekranı parlamasın istiyorum. yükseltilebilir modeller ( RAM ve ekran kartı açısından)olsa iyi olur. HDD kısmına pek takılmıyorum çünkü harici belleğim var.

Biliyorum çok şey istiyorum ama iki kuruş param var ve onu da buna yatıracağım
    Yardımcı olabilirsiniz çok sevinirim. İnternetten alışveriş yapmıyorum gidip kendim alacağım

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-g500-59-424122-notebook-pmu390754
    http://www.sadecenotebook.com/lenovo-g5070-59-431780-notebook-pmu400343

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.