Şimdi Ara

Max 120TL Kasa tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1-Kabloların saklanması
    2-Fan sayısı
    3-Sessizlik
    4-Düzen

Bu özelliklerden sessizlik ve fan sayısı öne çıkıyo gibi benim için...

Bu iki kasayı buldum ama?
    Sharkoon Rebel9 ve Asus Vento TA-M21

• Sharkoon Rebel9 öneririm. Bu isteklerin doğrultusunda.Fan sayısı az ama 1 tane öne takarsan iyi olur 15tl lik bir xigmatek fan.
  • benim kasayı vereyim sana. hem çok fanı yok sesi çıkmaz çok agırdır darbelere dayanıklı.hem napacan kasayı tıkarsın içine ekran kartıdır işlemcidir hepsini alır içine yani o noktada çok mutevazi...
  • Senin kasaya talibim dr.halil fiyatını söyle, yok yok söyleme açık çek yazayım hocam nasıl bi teknoloji üründür öyle. kasa dediğin haddini bilecek..

Bu arada şimdi fark ettim de asus'ta kablo saklama yok gibi? bi bilginiz var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedobeR -- 10 Ocak 2011; 21:38:37 >
  • fiyatı kendin belirle. o noktada açılım yapılabilir. hem kapagıda var ole cdwriter tır bilmem nedir açıkta degil ole toz, bortu bocekte pek ugramaz...
  • ooo iyiymiş ya, böcek konusunda çok hassasım zaten. peki üzerinde yemek yenmesi noktasında bi sıkıntısı oluyo mu?
  • Kablo saklama yok m21 de
  • tabi tabi yazın bazen hararet o kadar yükselirki giysilerini kurutursun ve içinde çay demlesen yeridir. netice itibariyle tüpten de kar edersin bin derce kar içinde kar...
  • Bütceniz dahilinde en kullanışlı kasa Sharkoon Rebel 9, ufak bütcelerlede ön üst ve yan bölümlere fanlar aldığınızda çok iyi bir soğutmaya sahip olursunuz.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3190
  • Sharkoon olacak gibi o zaman. Teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.