Bildirim
Max 150 liraya Kulaklık Önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gamecom 780
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
g430 130 liraya geliyor AMAZON
-
Daha önce amazondan alışveriş yaptın mı kaç haftada geliyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kulaklıkiçingeldim
Daha önce amazondan alışveriş yaptın mı kaç haftada geliyor?
5 gün - 20 gün arası -
Hocam 100$ üstü alışverişlerde gümrük sıkıntısı oluyor diyorlar doğru mu? -
Amazonda gümrük sıkıntı değilde işler şöyle oluyor, 80$ ustune vergi geliyor senin yerine gümrük işlerini halledip kapına kadar getiriyor -
Philips SHP1900/10 Kulaklık -
quote:
Orijinalden alıntı: renkus
Amazonda gümrük sıkıntı değilde işler şöyle oluyor, 80$ ustune vergi geliyor senin yerine gümrük işlerini halledip kapına kadar getiriyor
Peki mouse ve kulaklığı 80$ geçmemesi için ayrı ayrı sipariş etsem vergi gelir mi? -
Zaman aralıklı olması lazım deneyenler var öyle 3 5 gün gibi 1 hafta gibi bi süre sonra vericeksin siparişi , ben hiç denemedim ama forumda amazon konusu olucaktı rehberi ordan daha detaylı bilgi rahatlıkla bulabilirsin.https://forum.donanimhaber.com/m_99980530/tm.htm buydu sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: renkus
Zaman aralıklı olması lazım deneyenler var öyle 3 5 gün gibi 1 hafta gibi bi süre sonra vericeksin siparişi , ben hiç denemedim ama forumda amazon konusu olucaktı rehberi ordan daha detaylı bilgi rahatlıkla bulabilirsin.https://forum.donanimhaber.com/m_99980530/tm.htm buydu sanırım
Sağolun hocam -
155 liraya gelmiyor mu 52.99 dolar şuan amazonda -
39 dolarken aldım kargo dahil 137 liraya geldi bakalım bekliyoruz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X