Şimdi Ara

Max 150 liraya Kulaklık Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En fazla 150 lira olacak şekilde kulaklık önerebilir misiniz amazon fark etmez oradan da alabilirim rankım le-lem arası gidip geliyorum çok oyun oynamıyorum günde 2 maç atar kapatırım.

• Gamecom 780

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g430 130 liraya geliyor
    AMAZON
  • Daha önce amazondan alışveriş yaptın mı kaç haftada geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulaklıkiçingeldim

Daha önce amazondan alışveriş yaptın mı kaç haftada geliyor?

5 gün - 20 gün arası
  • Hocam 100$ üstü alışverişlerde gümrük sıkıntısı oluyor diyorlar doğru mu?
  • Gwynbleid G kullanıcısına yanıt
    Amazonda gümrük sıkıntı değilde işler şöyle oluyor, 80$ ustune vergi geliyor senin yerine gümrük işlerini halledip kapına kadar getiriyor
  • Philips SHP1900/10 Kulaklık
  • quote:

Orijinalden alıntı: renkus

Amazonda gümrük sıkıntı değilde işler şöyle oluyor, 80$ ustune vergi geliyor senin yerine gümrük işlerini halledip kapına kadar getiriyor

Peki mouse ve kulaklığı 80$ geçmemesi için ayrı ayrı sipariş etsem vergi gelir mi?
  • Gwynbleid G kullanıcısına yanıt
    Zaman aralıklı olması lazım deneyenler var öyle 3 5 gün gibi 1 hafta gibi bi süre sonra vericeksin siparişi , ben hiç denemedim ama forumda amazon konusu olucaktı rehberi ordan daha detaylı bilgi rahatlıkla bulabilirsin.https://forum.donanimhaber.com/m_99980530/tm.htm buydu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: renkus

Zaman aralıklı olması lazım deneyenler var öyle 3 5 gün gibi 1 hafta gibi bi süre sonra vericeksin siparişi , ben hiç denemedim ama forumda amazon konusu olucaktı rehberi ordan daha detaylı bilgi rahatlıkla bulabilirsin.https://forum.donanimhaber.com/m_99980530/tm.htm buydu sanırım

Sağolun hocam
  • 155 liraya gelmiyor mu 52.99 dolar şuan amazonda
  • Kevin GroBkreutz kullanıcısına yanıt
    39 dolarken aldım kargo dahil 137 liraya geldi bakalım bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.