Şimdi Ara

Max 1500 bütçeli telefon acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa abilerim. Ben allah izin verirse bu yaz bi akıllı telefon alacağım. Bu ilk akıllı telefonum olacak. Aklımda şu modeller var. Az önce baktım not 3 neo 1500 tl ye inmiş teknosada o aklımı karıştırdı. Önceden beri aklımda olan xperia zr ve xperia z var aklımda. Sizce hangisini almalıyım ? Yardımcı olrsanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunşencan -- 29 Haziran 2014; 18:48:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: harunşencan

Sa abilerim. Ben allah izin verirse bu yaz bi akıllı telefon alacağım. Bu ilk akıllı telefonum olacak. Aklımda şu modeller var. Az önce baktım not 3 neo 1500 tl ye inmiş teknosada o aklımı karıştırdı. Önceden beri aklımda olan xperia zr ve xperia z var aklımda. Sizce hangisini almalıyım ? Yardımcı olrsanız çok sevinirim

Oncelikle hala cok guzel cihazar olmasina ragmen zr ve z 1500butcede daha iyileri alinabilecek cihazlardir,1500liraya ozellikle G2 ve xperia z1c bakmani oneririm,her ikiside paranin karsiligini verecek guclu donanima sahip ve uzunca bir surede yetecek cihazlardir,buyuk ekran iyi bir batarya istersen g2 diger yandan cebe ele kolay sigsin saglam bir kasa olsun onceligim dersen z1compact oneririm su an icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• peki note 3 neo nasıldır bi fikrin var mı ?
  • quote:

peki note 3 neo nasıldır bi fikrin var mı ?

rezalet bir cihaz en son tercihin olsun.
  • harunşencan H kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata alabileceğin en düşük donanımlardan birtanesi. 1500'e çok daha iyi telefonlar bulabilirsin.
  • nexus 5 al

• quote:

peki note 3 neo nasıldır bi fikrin var mı ?

note 3 neo samsungun note 2 ile lede kalan parçaları tekrar pazara sunmasıdır telefon bildiğin note 2 dir ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. G2 den başka telefon alma bu bütçeyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler sinopta bi tek elektronik mağaza olarak teknosa var ve ben mağazadan almak istiyorum internetten dedğil. Teknosadaki iyi bikaç tane daha telefon önerir misiniz ?
  • nexus 5 al pişman olmazsın
  • Nexus 5 pişman etmez

• olsa alacağım da sinop küçük şehir nexus 5 hemen bitiyo gelince. Şu an sinopta yok. Zaten onu alacağıma g2 alırım ve büyük ihtimalle g2 alacağım
  • hiç düşünme g2 al kardeşim.
  • g2 ninde şebeke sorunu diye bişey okudum doğru mudur ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.