özellikle grafik programları (photoshop, illustrator, dreamweaver, flash) çalışabileceğim laptop almak istiyorum. ancak verebileceğim para maksimum 1500 lira. kursa gidiyorum tüm programları yüklemek zorundayım. bu fiyata alabileceğim en iyi ürün hangisidir? lenovo ya baktım, tam olarak ne almalıyım bilemiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
lenovo da aklım hala, bu söylediğiniz modelde, fakat 7 Home Basic harici mesela ultimate yüklemek istesem wireless çalışmıyor şeklinde yorumlar okudum, bir de çok kişi vidalarıyla oynanmış, led panel sorunlarını yazmış kafam iyice karıştı. çok marka model var, hem ihtiyacım olduğu için, hemde sorun çıkarsa yenisini alamayacağım için en iyisini bulmaya çabalıyorum.
hepsi birlikte olsa ne olurdu sanki :) dell in teknik servisi daha iyi sanırım, asus la ilgili ne çok şikayet var. kafam kazan gibi oldu, kursa başladım, mecburum almaya ama alıp pişman olmak istemiyorum :(
hepsi birlikte olsa ne olurdu sanki :) dell in teknik servisi daha iyi sanırım, asus la ilgili ne çok şikayet var. kafam kazan gibi oldu, kursa başladım, mecburum almaya ama alıp pişman olmak istemiyorum :(
asus un servisi dell den daha iyidir merak etme, dell in 0800 lü numarasını düşürecem diye göbeğim çatladı geçende. yunanistanda bir çağrı merkezleri var, doğru düzgün türkçe konuşmayı bile bilmeyen yabancı isimli bir bayan açtı telefonu derdimi anlatmak için 3-4 defa farklı cümleler kurmak zorunda kaldım.
en çok lenovo z570, asus ve dell tavsiye edildi demek ki bunlardan birini almalıyım. en azından marka belli oldu :)
dell alırsan servis konusundada sıkıntı yasamazsın servisi arıorsun cağrı bırakıyorsun adamlar verdiğin adrese gelip gerekeni yapıyorlar
gidip vatan bimeks gibi bir yerden almam lazım çünkü annemin kredi kartıyla alıcam ve internette kullanmama izin yok :) onlarda da baktığım laptoplarda bir kampanya filan yok
o zaman yapacak bişey yok beklemekten baska :D:D yada caktırmadan netten almak :D:D
alsam ve sonra ne kadar memnun olduğumu şurda yazsam başka bişey istemiyorum :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme