Şimdi Ara

Max 1500 tl Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en fazla 1500 tl param var kullanma amacım oyun oynamak sistem önerilerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: __Darkis__

Arkadaşlar en fazla 1500 tl param var kullanma amacım oyun oynamak sistem önerilerinizi bekliyorum

Hocam technopathın bu fiyata topladığı bir sistem vardı.Ordan yola çıkarak uygun fiyatlı sistem bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aman hocam sakin technopattan falan almayin adamin parasini cope atmaktan baska birsey yapmiyorlar.

o paraya alabilceginiz en iyi sistem budur.

guncel ve en performanslisi.

sinerji.gen.tr.

iyi günler
    Bu mesaja eklenen görseller:

Max 1500 tl Toplama

• onur12'nin sistemi güzel belki biraz daha zorlarsanız ekran kartını GTX 950 yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Fe4R] -- 11 Haziran 2016; 11:31:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

onur12'nin sistemi güzel belki biraz daha zorlarsanız ekran kartını GTX 950 yapabilirsiniz.

teşekkürler hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

aman hocam sakin technopattan falan almayin adamin parasini cope atmaktan baska birsey yapmiyorlar.

sinerji.gen.tr.

iyi günler

Max 1500 tl Toplama

Teşekkürler :) karne hediyesi olarak babama toplatacağım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

aman hocam sakin technopattan falan almayin adamin parasini cope atmaktan baska birsey yapmiyorlar.

sinerji.gen.tr.

iyi günler

Max 1500 tl Toplama

Aslında ekran kartını biraz daha arttırabilirmiyiz acaba diğerlerinden kısıp yoksa en iyi performansı bu sistemdenmi alırız

• quote:

Aslında ekran kartını biraz daha arttırabilirmiyiz acaba diğerlerinden kısıp yoksa en iyi performansı bu sistemdenmi alırız

Sistemde kasa dışında kısılacak bir parça yok zaten kardeşim.. kısarsan da hiç iyi olmaz oyun performansı açısından.. şu olabilir:

Kasa+PSU: Aerocool V3X Black 500 Watt MidT ATX Siyahhttp://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=99538

Ekran Kartı: MSI R7 370 Gaming 2 GB GDDR5 256 Bit DX 12http://www.eksenbilgisayar.com/msi-r7-370-gaming-2g-radeon-r7-370-2gb-gddr5-256-bit-ekran-karti

• Angelmax kullanıcısına yanıt
     Max 1500 tl Toplama

kenndi bildiğim kadarıyla böyle bir şet topladım sizce nasıl ? arkadaşın önerdiği mi daha iyi benmi yaptığımmı lütfen yanlış anlaşılma olmasın
  • quote:

kenndi bildiğim kadarıyla böyle bir şet topladım sizce nasıl ? arkadaşın önerdiği mi daha iyi benmi yaptığımmı lütfen yanlış anlaşılma olmasın

Diğer toplanan sistem daha iyi ve güncel kardeşim.. benim önerdiğim şekilde değişiklik yaparsan zaten bu listedeki kartı alabiliyorsun.. işlemciyi AMD yapmana gerek kalmayacaktır..
    teşekkürler
    şimdi o arkdaşın sistemine sizin değişikliğinizi yapsam daha iyi değil mi
  • quote:

şimdi o arkdaşın sistemine sizin değişikliğinizi yapsam daha iyi değil mi

Evet, daha iyi olur kardeşim.. arkadaşın önerdiği sistemdeki kasayı benim önerdiğim linkteki modelle değiştireceksin.. 50 - 60 düşecektir kasa fiyatı.. onun da üzerine 10 - 15 lira ekleyip ekran kartını R7 370 yapacaksın yine linkte önerdiğim MSI modeliyle.. şimdi daha anlaşılır oldu sanırım..
  • Onur12'nin sistem + angelmax'ın tavsiyelerinde uyarsan o fiyata en iyi sistem olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.