Şimdi Ara

Max. 1500 TL'ye android telefon tavsiyesi [ÇÖZÜLDÜ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar @ekmek arası sakız ' ın tavsiyesi ile bu foruma üye oldum. Yakın zamanda bir android telefon alacağım. Cihazla ilgili beklentim makul bir kamera kalitesi,iyi bir müzik kalitesi,marketteki her oyunu kasmadan çalıştırabilmesi ve kasasıydı camıydı sağlam ve çizilmeye dayanıklı olmasıdır. Verebileceğim miktar da en fazla 1500 TL olup cevaplarınız ve yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuruşer -- 8 Haziran 2014; 2:50:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kuruşer

Merhaba arkadaşlar @ekmek arası sakız ' ın tavsiyesi ile bu foruma üye oldum. Yakın zamanda bir android telefon alacağım. Cihazla ilgili beklentim makul bir kamera kalitesi,iyi bir müzik kalitesi,marketteki her oyunu kasmadan çalıştırabilmesi ve kasasıydı camıydı sağlam ve çizilmeye dayanıklı olmasıdır. Verebileceğim miktar da en fazla 1500 TL olup cevaplarınız ve yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Iki cihaz oneririm g2 ve xperia z1c...

Ebat olarak ikisi farkli,buyuk ve daha canli ekran,daha ince kasa,azda olsa daha ucuz fiyat ile lg g2 her isini rahat rahat gorur,kamera ve muzik gayet iyi,cihaz akici ve fiyat performans olarak cok cazip,4.4 kitkat ile android son surume sahip..

Diger yandan sony z1c kendi ebatlarinda en ustun donanima sahip,sd kart avantaji var,32gb kart taktinmi arsivi yanina alirsin,su ve toz gecirmez,kasa saglamdir ve asil bir durusu var.abisi z1 ile ayni gucte donanima sahip uzun sure sorunsuz gturecek sony kalitesinde,o boyutta dunyanin en iyisi suanda..

Onceligine gire iksinden birini secebilirsin ve ikiside uzmez merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Merhaba arkadaşlar @ekmek arası sakız ' ın tavsiyesi ile bu foruma üye oldum. Yakın zamanda bir android telefon alacağım. Cihazla ilgili beklentim makul bir kamera kalitesi,iyi bir müzik kalitesi,marketteki her oyunu kasmadan çalıştırabilmesi ve kasasıydı camıydı sağlam ve çizilmeye dayanıklı olmasıdır. Verebileceğim miktar da en fazla 1500 TL olup cevaplarınız ve yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Iki cihaz oneririm g2 ve xperia z1c...

Ebat olarak ikisi farkli,buyuk ve daha canli ekran,daha ince kasa,azda olsa daha ucuz fiyat ile lg g2 her isini rahat rahat gorur,kamera ve muzik gayet iyi,cihaz akici ve fiyat performans olarak cok cazip,4.4 kitkat ile android son surume sahip..

Diger yandan sony z1c kendi ebatlarinda en ustun donanima sahip,sd kart avantaji var,32gb kart taktinmi arsivi yanina alirsin,su ve toz gecirmez,kasa saglamdir ve asil bir durusu var.abisi z1 ile ayni gucte donanima sahip uzun sure sorunsuz gturecek sony kalitesinde,o boyutta dunyanin en iyisi suanda..

Onceligine gire iksinden birini secebilirsin ve ikiside uzmez merak etme.

Cevabını beğendim güzel açıklamışsın teşekkür ederim. Benim de aklımda bu iki telefon var aslında. Z1c çizilmeye karşı çok hassasmış,LG G2 de 32 gb hafızası ve güncellemer konusunda ilerde başımı ağrıtır mı diye düşünmeden edemiyorum. Bunların dışın Xperia Z'yi de düşünüyorum.

• 32lik g2 kullaniyorum sikinti yasamadim 6~7 tane iyi oyun var,500den fazla mp3,10kadar hepimizde olan uygulama var,face,instagram falan,100den fazla resim hala yer var yetiyor bana..

Z1c Rkadasima aldirdim al al dememe ragmen on arka filmsiz 3 hafta kullandi bisey olmadi dun kaplattik on arka,sende direkt on ve arka koruyucu film taktir oda sorun degil,ama kolay cizildigine katilmiyorum.

Eger illa buyuk ekran sart degilse zqc al 720 p ekran cok performansli o donanimda,ama film oyun bolca takilirim dersen G2 ile daha keyifli olacaktir.
  • kuruşer kullanıcısına yanıt
    http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-Z1-Honami_124949.html haziran 15 de alıyorum. güvenilir site tavsiye ederim.
  • quote:

32lik g2 kullaniyorum sikinti yasamadim 6~7 tane iyi oyun var,500den fazla mp3,10kadar hepimizde olan uygulama var,face,instagram falan,100den fazla resim hala yer var yetiyor bana..

Z1c Rkadasima aldirdim al al dememe ragmen on arka filmsiz 3 hafta kullandi bisey olmadi dun kaplattik on arka,sende direkt on ve arka koruyucu film taktir oda sorun degil,ama kolay cizildigine katilmiyorum.

Eger illa buyuk ekran sart degilse zqc al 720 p ekran cok performansli o donanimda,ama film oyun bolca takilirim dersen G2 ile daha keyifli olacaktir.

LG G2 de şu an ne kadar boşluğun var hafızada?
    Z1c nin oyun performansı G2 den iyi değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu100

http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-Z1-Honami_124949.html haziran 15 de alıyorum. güvenilir site tavsiye ederim.

Ben şahsen resmi distribütör garantili olmayan yerlere güvenmiyorum. Servise gönderdiğimde sıkıntı yaşatmasını istemem. Ayrıca Delta servis garantiliymiş araştırdın mı bu servisi kaç senelik bir firma nerelerde şubeleri var...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batu100

Ben şahsen resmi distribütör garantili olmayan yerlere güvenmiyorum. Servise gönderdiğimde sıkıntı yaşatmasını istemem. Ayrıca Delta servis garantiliymiş araştırdın mı bu servisi kaç senelik bir firma nerelerde şubeleri var...

Alıntıları Göster
    lg g2 tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

lg g2 tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Sağlamlık =Sony Xperia Z-Z1-Z1C.
    suan 7 gb tan fazla bos alanım var
  • quote:

Peki atıyotum 10 dk lık video çektin diyelim. Ne kadar alan harcıyor?
  • quote:

quote:

Peki atıyotum 10 dk lık video çektin diyelim. Ne kadar alan harcıyor?

Alıntıları Göster
    g2 de 10 dk lık vıdeo cekıpte olcmedım ama 720p 1080p ve 1080p 60 fps secenegı var ucude farklı ebatlarda yer tutar,ben genelde 720 yeterlı buluyorum cunku gayet net.

• quote:

g2 de 10 dk lık vıdeo cekıpte olcmedım ama 720p 1080p ve 1080p 60 fps secenegı var ucude farklı ebatlarda yer tutar,ben genelde 720 yeterlı buluyorum cunku gayet net.

Müsait olduğunda en yüksek ayarda bir 10 dakikalık video çekip bilgisini paylaşabilir misin ?
    1400mb tutuyor, fullhd 1080P. 10 dk.
  • quote:

g2,z1c,g flex.
    paralel ithalat yakın fiyata bulursun ekranı boyutu zevkine kalmış.
  • quote:

Abi 1400 mb kapladı mı 32 gb nasıl yetcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

g2,z1c,g flex.

Paralel ithalat düşünmüyorum hocam. Olursa resmi distribütör olmazsa düşük model alırım ama yine bulaşmam paralel ithalata.
  • quote:

quote:

g2,z1c,g flex.

Paralel ithalat düşünmüyorum hocam. Olursa resmi distribütör olmazsa düşük model alırım ama yine bulaşmam paralel ithalata.

bir mağdurlukmu var hocam ?
  • quote:

bir mağdurlukmu var hocam ?

Maalesef hem ben hem abim bu konuda fazlasıyla cefalandık. O nedenle paralel ithalata uzak durmakta diretiyorum. Hele ki sadece İstanbul ve Ankara'da servisi olan (Delta Servis) bir şirkete hiç güvenmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuruşer -- 5 Haziran 2014; 20:54:09 >
    yanı sana kalmıs,720 p cekersın daha az yer tutar,sonucta kısa fılm cekmıceksın ya,ama ılla ben uzun vıdeo cekerım hepsnıde fullhd ısterım dıyorsan sd kartlı cıhazlara bak ıstersen.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.