Şimdi Ara

Max. 1500 TL'ye android telefon tavsiyesi [ÇÖZÜLDÜ] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stevejones

yanı sana kalmıs,720 p cekersın daha az yer tutar,sonucta kısa fılm cekmıceksın ya,ama ılla ben uzun vıdeo cekerım hepsnıde fullhd ısterım dıyorsan sd kartlı cıhazlara bak ıstersen.

Ya arkadaş böyle telefona sd kart girişi nasıl koymazlar anlamıyorum. Bu mühendisler ne işe yarar . Şimdi gözüm Z1c ye kaydı o da biraz tuzlu paralel ithalattan alsak biliyorum şanssızlıklar yakamı bırakmayacak .
  • LG 2 bu telefonun ne kadar f/p orani en ust seviyelerde olsada, oldum olası soguk geliyor bana. Kasa malzeme kalitesi samsungla aynı, hic konusmayalim bence. Telefon dedigin saglam olacak hem görünüşüyle hemde malzemesiyle. Tabiki sony Z serisi hatta z1 hatta ve hatta z1c derim. Bende z1c aliyorum bi kac güne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence note 3 1.500 tl civarında kampanyaları takip ederek yakalayabilirsin , kredi kartın varsa puan bile kazanabilirsiniz.

note 3 fiyat ;

http://www.ceptelefonu.com/telefon/samsung-galaxy-note-3-neo/
  • quote:

Orijinalden alıntı: boccereco

LG 2 bu telefonun ne kadar f/p orani en ust seviyelerde olsada, oldum olası soguk geliyor bana. Kasa malzeme kalitesi samsungla aynı, hic konusmayalim bence. Telefon dedigin saglam olacak hem görünüşüyle hemde malzemesiyle. Tabiki sony Z serisi hatta z1 hatta ve hatta z1c derim. Bende z1c aliyorum bi kac güne.

Aynen katılıyorum sana. Zaten f/p oranı nedeniyle G2 yi listeme almıştım. Ama sd kart girişi olmaması beni hayal kırıklığına uğratıyor. Z1c de de 2330 mah 1 günü rahatçana çıkarır mı o da soru işareti
    Bu arada telefonu nerden almayı düşünüyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertihsan

bence note 3 1.500 tl civarında kampanyaları takip ederek yakalayabilirsin , kredi kartın varsa puan bile kazanabilirsiniz.

note 3 fiyat ;

http://www.ceptelefonu.com/telefon/samsung-galaxy-note-3-neo/

Önerin için teşekkür ediyorum hocam ama Samsung'a karşı hiçbir sempatim yok.
  • kuruşer kullanıcısına yanıt
    Istanbul bilisimden alirim nakiti cikartabikirsem, olmadi turkcellden faturama ekleticem, meblag artiyor bi 500 lira kadar ama yapacak bisi yok. 1.450 lira istanbul bilisimde. N11 de 1.400 lira. Ama istanbul bikisim daha guvenilir

• quote:

Istanbul bilisimden alirim nakiti cikartabikirsem, olmadi turkcellden faturama ekleticem, meblag artiyor bi 500 lira kadar ama yapacak bisi yok. 1.450 lira istanbul bilisimde. N11 de 1.400 lira. Ama istanbul bikisim daha guvenilir

Delta servise ne kadar güveniyorsun İstanbul Bilişim ve çoğu uygun fiyata veren sanal marketlerin ithalatçısı Delta Servis araştırmışsındır umarım.
    Haklisin ama o fiyata biraz risk alacaksin ki şu zamana kadar o tür bilişim sitelerinden alisveris yapanlarin pek sıkıntısı olmuyor ki Delta digerlerine nazaran daha guvenli. He dersin ki kendi garantisi olsun kesin iş o, sun. Benim gibi b planın olsun, benim ki faturama ekletme. Yada bankadan kredi alip nakit olrak dukkanlardan almak

• quote:

Haklisin ama o fiyata biraz risk alacaksin ki şu zamana kadar o tür bilişim sitelerinden alisveris yapanlarin pek sıkıntısı olmuyor ki Delta digerlerine nazaran daha guvenli. He dersin ki kendi garantisi olsun kesin iş o, sun. Benim gibi b planın olsun, benim ki faturama ekletme. Yada bankadan kredi alip nakit olrak dukkanlardan almak

Daha önce Delta servis garantili bir cihaz kullandın mı?
  • Zamaninda 5800 almıştım, hic garantiye vermedim sorun olmadigi için.

• quote:

Zamaninda 5800 almıştım, hic garantiye vermedim sorun olmadigi için.

Anladım peki bizdeuygun.com da Delta Servis garantili veriyor oraya ne diyorsun fiyatı 1376.
    Is yerinde arkadas gg den delta garantii cihaz aldi,kendi hatasini ii uc haftadir telefon boyle diye verdi deltaya ucretsiz yaptilar oyle yokusa surme camura yatma yapmadi delta,10gun icin birde dandik telefon verdiler telefonsuz da kalmadi yani.

• quote:

Is yerinde arkadas gg den delta garantii cihaz aldi,kendi hatasini ii uc haftadir telefon boyle diye verdi deltaya ucretsiz yaptilar oyle yokusa surme camura yatma yapmadi delta,10gun icin birde dandik telefon verdiler telefonsuz da kalmadi yani.

Anladım hocam ben de şikayetvar.com dan baktım Delta'ya baya şikayet var ama senin anlattığın durum biraz rahatlattı beni.
  • valla ben delta almadım,kullanmadım sadece bır arkadasımınkıne tanık oldum hemde daha ıkı ay olmadı,ama tabı sıkayet vardır muhakkak,gırıp bakınca hepsınden muhakkak sıkayet eden bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuruşer

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

bir mağdurlukmu var hocam ?

Maalesef hem ben hem abim bu konuda fazlasıyla cefalandık. O nedenle paralel ithalata uzak durmakta diretiyorum. Hele ki sadece İstanbul ve Ankara'da servisi olan (Delta Servis) bir şirkete hiç güvenmiyorum.

sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer
  • quote:

quote:

yanı sana kalmıs,720 p cekersın daha az yer tutar,sonucta kısa fılm cekmıceksın ya,ama ılla ben uzun vıdeo cekerım hepsnıde fullhd ısterım dıyorsan sd kartlı cıhazlara bak ıstersen.

Ya arkadaş böyle telefona sd kart girişi nasıl koymazlar anlamıyorum. Bu mühendisler ne işe yarar . Şimdi gözüm Z1c ye kaydı o da biraz tuzlu paralel ithalattan alsak biliyorum şanssızlıklar yakamı bırakmayacak .

Cihazlarda sd kart farkettirmese de bir miktar şarj yer.
    g serisinin ilk cihazı optimus g de ki şarj rezaletti bildiğin 1.5- 2 dk de bir %1 şarj iniyordu lg g2 de pil konusunu unutturup gelecek seride güven vermek için sd kart çıkarılabilir batarya gibi - ler den vazgeçtiler.
    Olay o yani.
    Sen neden ekranı daha küçük olan ve kapasitesi aynı olan z1 in g2 den az pil performansını gösterdiğini sanıyorsun ?
    Sony cihazlarda bu pil bilgilerine girince medya sunucusu diye çıkıyor diğer cihazları bilmem.
    Mesela Elimdeki sp de pil bilgileri ekran%40,minecraft %17 medya sunucusu %15 gibi.

• senin bütçeye g2 ve z1c dan başka alıncak cihaz yok.zevklerine göre ekran büyüklük şıklık zevkine göre hangisini tercih etsen sıkıntı yaşamazsın
  • z 1 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1c veya Xperia Zr
  • quote:

quote:

Zamaninda 5800 almıştım, hic garantiye vermedim sorun olmadigi için.

Anladım peki bizdeuygun.com da Delta Servis garantili veriyor oraya ne diyorsun fiyatı 1376.

alırsam ya bizdeuygundan yada n11 den yada istanbul bilişimden alıcam, istanbulbilişimden çok alışveriş yaptığımdan birde güvenilir bi teknoloji alım satım sitesi ki şuan patronum için hp renkli yazıcı ve harddisk siparişi vericem pazartesi.

n11 de 1000 tl üzeri alışverişe 50 tl indirim kampanası var birde pepsinin kpalaklarından çıkan şifreyle 11 tl indirimi var, baya baya indrim oluyo aslında bizdeuyguna nazaran :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.