Şimdi Ara

Max 1600 tl ye telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yazın yeni bir telefon almayı düşünüyorum beklentilerim iyi bir batarya ve iyi performans max 1600 tl ye hangi telefonları önerirsiniz
    Ben huawei mate 7 ve htc one m8 arasında kaldım sizin görüşleriniz neler

• M8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G4
  • Asus zenfone selfie

• Ben de ayni durumdayım arkadaş ile tavsiyelerinizi takip ediyorum bu yüzden

• Kesinlikle M8
  • şimdi huawei ascend g8 de çıkmış o da karıştırdı aklımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX.800 TL TELEFON TAVSİYE ACİL
    11 yıl önce açıldı
    30.000 TL'ye laptop önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • m8 düşünüyorum kafam karıştı pil ömrü biraz az gibi. birde lenova p1 var 5000mha
  • İyi bir batarya performansı demişsiniz, eğer bundan kastınız dolu dolu bir günü geçirmekse htc one m8 ile bu biraz zor.
  • Mtcn2425 M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Note 4. Şu an 1800 lira tekno marketlerde. Yaza kadar 1600 civarına düşecektir diye düşünüyorum.

• Kesinlile Android Önermiyorum . IOS Al Paran Yetmiyorsa 3310 Al Ama Donanıma Aldanıp Sakın Android Alma . İşletim Sistemi Diye Dandirikten Bişey Yapmışlar Güzelim Telefonları Çope Dönüştürüyorlar. ANDROİD ÇÖP.

• samsung ve iphone düşünmüyorum m8 in bataryası çok mu kötü ben şu anda zenfone 2 kullanıyorum rahat 5 saati görüyorum yaptıklarım veri açık 1 2 saat sosyal medayada dolaşma eve gelince wifi dan 3 saat civarı sosyal medya ve yarım saat falan anca oyun oynarım
  • Android pişman etmez, tavsiye olarak kamera için lg g4 önerebilirim onun dışında pil için kesinlikle lenovo p1 snapdragon 615 üzmez bence, alternatif olarak ise sony xperia m5 ve xiaomi mi4 önerebilirim

• 1-1.5 yıl g3 kullandım açıkçası gerek pil performansı gerekse arayüzdeki kasmaları beni çok hayal kırıklığına uğrattı bu yüzden g4 e pek olumlu bakmıyorum . Vibe p1 seçeneklerim arasında m5 yerine yaza kadar z3 1600 civarlarına düşerse onu da değerlendirebilirim de M8 i neden önermiyorsunuz benim çok hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mtcn2425 -- 16 Ocak 2016; 17:08:04 >
  • Mtcn2425 M kullanıcısına yanıt
    Yabancı olduğum bir cihaz o yüzden önermedim htc hic kullanmadım o yüzden , lg g2 kullandım ve şimdi g4 kullanıyorum ve g4 oldukça seçerek kullandırım bir cihaz herhangi bir kasma da yaşamadım acikcasi, yani g4 u kullandırım ve memnun olduğum için önerdim tabii z3 de düşünebilirsiniz ama fiyat oralara düşerse z2 kullandım malzeme kalitesi memnun etmese de güzel cihazdı onun dışında beklerseniz nexus 5d de sizi üzmez bence ama ne zaman turkiyeye gelir odası meçhul

• bence g4 al
  • halihazırda htc kullanıyorum. android cihazlarda iddia ediyorum kullanacağın en seri arayüzdür.ayrıca ses performansı da rakipsiz. lakin htcnin güncelleme verme yavaşlığı ve kamera kalite/performansı gibi problemleri yok değil.htc desire EYE ve one E8 cihazları var bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaomss

halihazırda htc kullanıyorum. android cihazlarda iddia ediyorum kullanacağın en seri arayüzdür.ayrıca ses performansı da rakipsiz. lakin htcnin güncelleme verme yavaşlığı ve kamera kalite/performansı gibi problemleri yok değil.htc desire EYE ve one E8 cihazları var bende.

+1 htc android tarafinin en iyi cihazlarini yapiyor hic kasma donma yasamadim normalde android dusmaniyim bi zaman sonra sistemi sisirip cop ettigi icin.fakat htc de boyle bi sorun yok m8 kullaniyorum.

• Bende androidden tiksiniyorum ama biraz abartmışsın sanki, eskisi gibi hunharca kasma yok kaldı ki çoğu marka safkan arayüz kullanıyor. Samsung'da minimale indirdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.