Şimdi Ara

Max.1800 TL sistem tavvsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar düne kadar sadece işlemcim ve ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyordum fakat bi sistem toplamaya karar verdim bütçem bu kadar yardımlarınızı bekliyorum

• hocam monitör dahil değilse böyle bir sistem düsünebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugues de Payen -- 4 Şubat 2015; 17:22:23 >

• Hugues de Payen kullanıcısına yanıt
    hocam önerilerin için çok teşekkürler işlemci olarak intel düşünüyodum ama bu işlemciden performans alabilir miyim hep intel kullandım bugüne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharmrock9

hocam önerilerin için çok teşekkürler işlemci olarak intel düşünüyodum ama bu işlemciden performans alabilir miyim hep intel kullandım bugüne kadar

Hocam butcenize uygun olan intel islemci i3-4160 olur h81m anakart ile. Ya da i5-4460 alip ekran kartindan kisacaksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4gb ram sonradan eklersin;

• ustalar attıklarınıza baktım önerileriniz için çok teşekkürler i3 bu kartla darboğaz yapmazsa dediğiniz modeli düşünüyorum bütçeyi biraz daha esnetebilirsem önceliğim i5 olur tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharmrock9

ustalar attıklarınıza baktım önerileriniz için çok teşekkürler i3 bu kartla darboğaz yapmazsa dediğiniz modeli düşünüyorum bütçeyi biraz daha esnetebilirsem önceliğim i5 olur tabii

hocam i3 4150 veya 4160 darbogaz yapmaz r9 280 ama coklu cekirdek destegi olan oyunlarda cpular %100 e yakin bir oranla calistigi icin,oyun esnasinda alt-tab yaparken bile bir kasilma-yavaslama yasarsiniz.tabi söyle bir durumda var.ileride bütce uygun olursa i5-4590 veya 4690 alirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende pek anlamıyorum bu işlerden ama bu sistemi topladım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.