Şimdi Ara

Max 2.200 tl sistem önerisi (sadece kasa) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: scecap

http://www.sanalmarketim.com/gigabyte-gvr929oc4gdga-r9-290-bf4-4gb-gddr5-512bit-hdmi-dp-pcie-30-16x/p_52686/
    Hocam bu kart daha hızlı sanırsam fiyatıda uygun bi kıyaslarsan.

Linkteki kart 1040 MHz çekirdek hızına sahip, ancak bellek hızı 5000 MHz, yani Sapphire'den daha düşük (Sapphire R9 290 da 5200 MHz).. bu durumda fazladan 40 MHz çekirdek hızının pek önemi kalmıyor.. Ben Sapphire diyorum ama son karar senin elbette.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

http://www.sanalmarketim.com/gigabyte-gvr929oc4gdga-r9-290-bf4-4gb-gddr5-512bit-hdmi-dp-pcie-30-16x/p_52686/
    Hocam bu kart daha hızlı sanırsam fiyatıda uygun bi kıyaslarsan.

Linkteki kart 1040 MHz çekirdek hızına sahip, ancak bellek hızı 5000 MHz, yani Sapphire'den daha düşük (Sapphire R9 290 da 5200 MHz).. bu durumda fazladan 40 MHz çekirdek hızının pek önemi kalmıyor.. Ben Sapphire diyorum ama son karar senin elbette.. :)

Hocam sapphire alim o zaman:) Forumdada arkadaşlar gigabyte r9 290dan baya şikayet etmişler yeni gördüm hatalı üretim falan varmış sanırım bazılarında. Bu sapphirede biraz tuzlu ama bakalım Başka satış yeri var mı hocam bunun vatandan toplamayı düşünüyorum bu kartı ayrı almak durumunda kalıcam galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scecap -- 21 Ocak 2014; 16:08:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam sapphire alim o zaman:) Forumdada arkadaşlar gigabyte r9 290dan baya şikayet etmişler yeni gördüm hatalı üretim falan varmış sanırım bazılarında. Bu sapphirede biraz tuzlu ama bakalım Başka satış yeri var mı hocam bunun vatandan toplamayı düşünüyorum bu kartı ayrı almak durumunda kalıcam galiba.

Vatan'da şu anda özel soğutmalı R9 290 model kart yok maalesef.. Olsa da fiyat olarak çok bir avantajı olmayacaktır şu an için.. %30 indirim olursa ancak o zaman..

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Vatan'da şu anda özel soğutmalı R9 290 model kart yok maalesef.. Olsa da fiyat olarak çok bir avantajı olmayacaktır şu an için.. %30 indirim olursa ancak o zaman..

Vallaha beklicez o zaman sistem 3 bini devirdi zaten 800lük kart düşünürken 1.400 e çıktık. Hakkını versin bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.