Şimdi Ara

Max 2.200 tl sistem önerisi (sadece kasa) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistem Toplayacaksanız Ana Konudan Faydalanabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_85204054/tm.htm
  • Arkadaşlar ben bütçemi biraz daha yukarı çektim..Önerdiğniz parçalar ve ekstra olarak şöyle bi sistemde karar kıldım. Yine daha uygun parçalar için önerilerinizi bekliyorum.

MSİ Z87-G43 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 349,98 TL

SAPPHIRE R9 290 GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı 1.158,61 TL

İntel Core i5 4570 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci 517,60 TL

WD 3.5 Caviar Blue 1TB SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk 171,30 TL

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram 248,67 TL

ASUS DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI 62,63 TL

Toplam = 2.508,78 TL

Varsa değişmesi gerektiğini düşündüğünüz bi parça uyarın arkadaşlar sizden fazla bi bilgim yok benchmark testleri ve yine sizin önerdiğini parçalardan yola çıkarak kurduğum bi sistem. Ve psu eksik bu sisteme kaçlık psu almam gerek veya direkt olarak kasa önerilerinizide bekliyorum şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scecap -- 19 Ocak 2014; 6:27:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: scecap

Arkadaşlar ben bütçemi biraz daha yukarı çektim..Önerdiğniz parçalar ve ekstra olarak şöyle bi sistemde karar kıldım. Yine daha uygun parçalar için önerilerinizi bekliyorum.

MSİ Z87-G43 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 349,98 TL

SAPPHIRE R9 290 GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı 1.158,61 TL

İntel Core i5 4570 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci 517,60 TL

WD 3.5 Caviar Blue 1TB SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk 171,30 TL

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram 248,67 TL

ASUS DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI 62,63 TL

Toplam = 2.508,78 TL

Varsa değişmesi gerektiğini düşündüğünüz bi parça uyarın arkadaşlar sizden fazla bi bilgim yok benchmark testleri ve yine sizin önerdiğini parçalardan yola çıkarak kurduğum bi sistem. Ve psu eksik bu sisteme kaçlık psu almam gerek veya direkt olarak kasa önerilerinizide bekliyorum şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Ekran kartı haricinde tüm seçimler gayet güzel kardeşim.. Ama bir ekran kartına 1200 liraya yakın para vereceksen, referans ürün alma, mutlaka özel soğutuculu bir model tercih et, yoksa güncel oyunlarda o karttan iyi verim alamazsın, benden söylemesi.. :)

Kasa olarak da böyle bir sisteme şunu alman gerekiyor en azından:

Xigmatek Assassin Bl. Ed. Tauro 80+ Bronze 700 Watt MidT ATX Siyahhttp://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasası/xigmatek-ccm-38cbw-e71-assasin-black-edition-tauro-80plus-700w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=67827

• Angelmax kullanıcısına yanıt
    Hocam r9 290'ın sapphireden başka versiyonu yok gördüğüm kadarıyla.Tek modeli bu msi, asus el atmamış hiç.
  • quote:

Hocam r9 290'ın sapphireden başka versiyonu yok gördüğüm kadarıyla.Tek modeli bu msi, asus el atmamış hiç.

Onlar da gelecek, hem de direk özel soğutulu versiyonları ile, biraz daha sabretmen gerekiyor o markalar için.. :)
    700 watt gerekli yani tamamdır hocam. R9 290'ın dediğin gibi msi fanlı oc versiyonu falan mevcutmuş amazonda ama Vatan'a ne zaman gelir muamma. Fiyat olarakda sapphireden ucuz gözüküyolar sadece r9 için değil genelde tüm kartların msi gaming versiyonları daha ucuz bunun sebebi nedir. Birde sistemde r9 290ı diğer parçalar darboğaz eder mi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scecap -- 20 Ocak 2014; 5:32:14 >
  • quote:

700 watt gerekli yani tamamdır hocam. R9 290'ın dediğin gibi msi fanlı oc versiyonu falan mevcutmuş amazonda ama Vatan'a ne zaman gelir muamma. Fiyat olarakda sapphireden ucuz gözüküyolar sadece r9 için değil genelde tüm kartların msi gaming versiyonları daha ucuz bunun sebebi nedir. Birde sistemde r9 290ı diğer parçalar darboğaz eder mi hocam?

ASUS ve MSI son çıkan kart modellerinde daha iyi fiyat politikası uyguluyor.. Böylece daha çok kitleye ulaşmayı amaçlıyorlar sanırım.. Bu yüzden fiyatları daha düşük tutuyorlar eskiye göre.. :)

Diğer parçalar da R9 290'a kesinlikle darboğaz yapmaz, aynen alabilirsin kardeşim..

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Arkaaşlar öncelikli bu konuda ciddi anlamda bilgili kişilerin yorumlarına ihtiyacım var. Parçaların birbiriyle uyumluluğunu ve f/p oranlarını kısaca piyasayı iyi bilen bir arkadaştan yardımcı olmasını rica eiyorum. Bu fiyata tüm oyunlar için 1080p ve ultra ayarlarda ortalama 40-50 fps verebilecek bi sistem toplayabilirmyim? Yoksa bütçemde ne kadar daha değişikliğe gitmem gerek? Uzun zamandır takip edemiyorum bileşenleri güncel bilgili arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Biraz zamanım dar sistemimi tamamen burda yazılıp çizilenlere göre en geç 1 hafta sonra almayı düşünüyorum.

MSI
    Z87-G43 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    345 TL

INTEL
    Core i5 4670 Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    560 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    240 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    160 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA
    255 TL

ASUS
    GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    660 TL

Toplam : 2260 TL

Bu paraya en iyi F/P intel budur.

bjk__murat

corsair yoksa

COOLER MASTER
    RC-K380 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    315 TL
    +
    2 tane Cooler Master 120mm kırmızı ledli fan taktır 1 fanla geliyor

GTX 760 yerine Sapphire R9 270X TOXIC de dusunulebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır taksitlendirme bitmiyor

"

Babacan, “bu düzenlemenin elektronik cihazları kapsamadığını ve bu tarz ürünler ile hizmetlerin taksit sayısının ertelemeler de dahil olmak üzere 9 taksiti geçemeyeceğini açıkladı”. Yani artık bir elektronik cihaz alıyorsak, tatile gidiyorsak bunun taksitlendirme sayısı 9 taksiti geçemeyecek.

"

9 taksit maksimum oluyor deniyor..

YAZI BURDA
  • scecap S kullanıcısına yanıt
    AMD FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM
    İŞLEMCI
    SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE
    7200RPM HARDDISK
    CORSAIR 8GB (2X4GB) CL9 RAM
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MIDT ATX
    SİYAH KASA
    ASUS GTX660 Ti DirectCU II GDDR5 2GB 192Bit Nvidia
    GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    GIGABYTE 990XA-UD3 AMD 990X/SB950 AM3+ DDR3
    2000MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKAR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

ASUS ve MSI son çıkan kart modellerinde daha iyi fiyat politikası uyguluyor.. Böylece daha çok kitleye ulaşmayı amaçlıyorlar sanırım.. Bu yüzden fiyatları daha düşük tutuyorlar eskiye göre.. :)

Diğer parçalar da R9 290'a kesinlikle darboğaz yapmaz, aynen alabilirsin kardeşim..

Hocam o zaman msi veya asusun r9 290 soğutmalı oc versiyonuyla yazdığım sistemi alıyorm onayınla. Msi gaming versiyonları çok sesli çalışıyormus sanırım o yöndeki tercihimide asusdan yana kullanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: k-han

hayır taksitlendirme bitmiyor

"

Babacan, “bu düzenlemenin elektronik cihazları kapsamadığını ve bu tarz ürünler ile hizmetlerin taksit sayısının ertelemeler de dahil olmak üzere 9 taksiti geçemeyeceğini açıkladı”. Yani artık bir elektronik cihaz alıyorsak, tatile gidiyorsak bunun taksitlendirme sayısı 9 taksiti geçemeyecek.

"

9 taksit maksimum oluyor deniyor..

YAZI BURDA

Doğru diyorsun hocam kusura bakmayın kapsamı farklıydı taksitlendirmenin bitirildiği ürünlerin. Doğrudur 9 taksiti geçmeyecek :) Tekrar özür diliyorum hatta yorumu siliyorum

• 4670 K lı r9 280x li bir model g43 z87 msi anakart diğer parçalarında öğrenmişsindir al hocam 2400 tl civarına gelir sana :)

• quote:

Hocam o zaman msi veya asusun r9 290 soğutmalı oc versiyonuyla yazdığım sistemi alıyorm onayınla. Msi gaming versiyonları çok sesli çalışıyormus sanırım o yöndeki tercihimide asusdan yana kullanırım.

Tamam kardeşim.. ASUS istiyorsan onu al, farketmez.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoNjoVé

4670 K lı r9 280x li bir model g43 z87 msi anakart diğer parçalarında öğrenmişsindir al hocam 2400 tl civarına gelir sana :)

Ekran kartının performansı benim için çok önemli kasayı direk smart tvye baglayıp dev ekranda sıkıntısız 1080p oyun deneyimi yaşayalım diyoruz öğrenci evinde:D Dediğin kart çok iyi ama 290 modeli beni daha uzun bi süre götürür.En azından üni bitene kadar sağlam götürür.

Angel hocam her mesajın için ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok yardımın dokundu çok sağol:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scecap -- 21 Ocak 2014; 3:24:20 >
  • quote:

quote:

4670 K lı r9 280x li bir model g43 z87 msi anakart diğer parçalarında öğrenmişsindir al hocam 2400 tl civarına gelir sana :)

Ekran kartının performansı benim için çok önemli kasayı direk smart tvye baglayıp dev ekranda sıkıntısız 1080p oyun deneyimi yaşayalım diyoruz öğrenci evinde:D Dediğin kart çok iyi ama 290 modeli beni daha uzun bi süre götürür.En azından üni bitene kadar sağlam götürür.

Angel hocam her mesajın için ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok yardımın dokundu çok sağol:)

Haklı olabilirsin ama bence r9 280x toxic e oc yaparsan iyi bir performans elde edebilirsin. Hadi hayırlı olsun

• Hangi ekran kartını alacaksın, link verirmisin, ekran kartında bütçeyi nereye çektin bu arada?
  • quote:

quote:

Ekran kartını çok uzun bir süre kullanıp, hiç değiştirmeyeceksen o zaman Sapphire R9 290 Tri-X tam aradığın model kardeşim.. Ama birkaç kusuru var elbette.. Öncelikle fiyatı tabi ki.. 1400 liraya yakın fiyatı herkese hitap etmiyor.. Diğer eksi tarafları oldukça uzun ve görkemli boyutları (30.5 cm), içi geniş bir kasa lazım bu kart için.. Bir diğeri 300 - 320 Watt civarı epey yüksek güç tüketimi, çok sağlam bir PSU da gerekiyor kart için.. :) Bütün bunlar sorun değilse senin için başka karta bakma derim..

Sapphire R9 290 Tri-X GDDR5 4 GB 512 Bit DX 11.2 http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9565

http://www.sanalmarketim.com/gigabyte-gvr929oc4gdga-r9-290-bf4-4gb-gddr5-512bit-hdmi-dp-pcie-30-16x/p_52686/
    Hocam bu kart daha hızlı sanırsam fiyatıda uygun bi kıyaslarsan.

Aynen tavsiye edeceğim kart buydu, bu kartı forumdaki başka bir arkadaşta almıştı, montajdan sonra test sonuçlarını bizimle paylaşacak, takip edersen kafanda daha iyi fikir oluşarak ekran kartını içine sinmiş bir şekilde alırısın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.