Şimdi Ara

Max 200 Tl Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşım sistemine yeni bir ekran kartı almak istiyor sistemi şu şekilde;
    İntel İ3 4160
    4 Gb Ram
    Hd Graphics 4400 ( İşlemcinin kendi grafiği)

Bu sisteme max 200 tl olabilecek şekilde sıfır VEYA İKİNCİ ELDE OLABİLİR ekran kartı tavsiyesi istiyorum.

Arkadaşım öyle yüksek grafik manyağı biri değil zaten o fiyata olamazda ama güncel oyunları ( mesela ARK: Survival Evolved oynamayı çok istiyor) low-medium da açarsa iyi olur.

Ben şunu gördüm hoşuma gitti ;
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-powercolor-hd5870-ekran-karti-sorunsuz-temiz-kacmaz-testli-257900995/detay/

• TheHorse T kullanıcısına yanıt
    2ci el 2gb 7850 al
  • TheHorse T kullanıcısına yanıt
    5870 5 nesil oncebin karti artik fosillesti 200 lira da etmez malesef.

Ayrica hazir pc kullaniyor arkadas belli. O yuzden yuksek ekran karti alamaz bu 5870 6870 7870 r9 270x vs gibi cunku bu kartlsr cok enerji tuketir.

Arkadasina tavsiyem 2. El 750 ti almasi. 300 320 330 lira gibi fiyatlar cekiliyor ancak aldigi taktirde pisman olmayacagi o psu ile kullanabilecegi en iyi karttir. Ha bi de su var, riski severim dersen de 2 gb 7850 275 piraya filan alinabikiyor 1 gb olan da 220 lira civari bunlardan birini ya da 180 liraya 7770 alip o psu ile kullanabilir donusturucu ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7850

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    150 tl ye ekrak kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.