Şimdi Ara

Max.200 TL Ekran Kartı Tavsiyesi Acil! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gts 250,ati hd 5750,ati hd 4850 üçünden biri ben olsam hd 5750 alırdım
  • bide 200 tl ye güzel bi ekran kartı almak istiyorsan 2 .nci el bölümüne bi göz at 4870 ler var 1 gb lık garantili onlarıda tavsieye ederim en azından 256 bit canavar gibi kullanırsın oyunları dahaa rahat oyansrsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

bide 200 tl ye güzel bi ekran kartı almak istiyorsan 2 .nci el bölümüne bi göz at 4870 ler var 1 gb lık garantili onlarıda tavsieye ederim en azından 256 bit canavar gibi kullanırsın oyunları dahaa rahat oyansrsın

ghost ben de formula aldım he. 128bit ddr5. 256bit'le ddr3 gibi olur dediler. Ama ekran kartı çalışmıyor
  • hd 4850
  • Nasıl Çalışmıyor mu? İyice Aklım Karıştı Yha
  • quote:

Orijinalden alıntı: microsoft54

Nasıl Çalışmıyor mu? İyice Aklım Karıştı Yha

Emin ol kaç kere sövdüm çalışmadığı için. Bilgisayar açılırken 45 saniye bekletiyor. sonra masaüstü geliyor. Oyuna tıkladım sound driver hatası verdi. Halbuki driver yüklü. Garip..
  • Ama senin uyumsuzmuş bana LEON-X bu konuda uzman dediler ve formulayı öneriyor ve bende alacam.
    Benim sistemde uyumlu mu Formula?
  • Sırf senin sisteminde uyumsuz diye kartı suçlaman yanlış,görünen o ki sisteminde bir problem var,(yeni alınmış bir kart problem çıkarması olasılığı az olduğu için haliyle) Kartta sorun var diye problem çıkaracağına bence sorununa çözüm bulmalısın konu açıp.

Bende kullanıyorum o kartı performansından gayet memnunum..Sistemim panelde yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Vertigo. -- 25 Ağustos 2010; 12:56:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Vertigo.

Sırf senin sisteminde uyumsuz diye kartı suçlaman yanlış,görünen o ki sisteminde bir problem var,(yeni alınmış bir kart problem çıkarması olasılığı az olduğu için haliyle)

Bende kullanıyorum o kartı performansından gayet memnunum..Sistemim panelde yazıyor.

yok ya zaten kartı kötülemiyorum anakartımı kötülüyorum.
  • Nedir ki anakartın ? Yani tam sistemini yaz belki de burada çözülür sorunun.
  • Palit n61s(veya n6s1 emin değilim unuttum ne yazdığını). bilgisayar açılırken 45 saniye bekletti ve oyuna girmeyi denediğimde sound driver hatası verdi. Ayrıca sorun çözülür diye bios'u güncelleyelim dedik, olmadı anakart çalışmıyor. Şimdi tamir olabilcek sanırım.
  • ASUS 5750 ilk önerim(o fiyatlardaki en iyi kart).
    GTS 250 ikinci önerim.
  • Kesinlikle Gigabyte hd4850 öneririm 1gb eksende 190tl (nakit ödeme ise) 1tlde kargo ücreti ama eğer kapıda ödeyeceksen kargo ücreti 10 tl oluyor işte düze hesap 200tl

Kesinlikle hd 4850 al
  • Ati Hd 4850 ve Ati Hd 5750 nin performanslarını inceledim başa baş gidiyolar ve 5750 daha yüksek performans saglıyo.Bu yüzden Asus 5750 Formulayı alıyorum

Ayrıca Sistemim;
    işlemci.....Amd athlon II x4 630
    anakart....Ecs a790gxm-ad3
    ram.........Kıngston 4gb(2*2) 1333 mhz
    ekran......Asus 5750 formula
    kasa.......Akasa zen 450W

...HIS HD4850 ICooler IV GDDR3 1GB 256Bit
    ...ASUS HD5750 Formula GDDR5 1GB 128Bit

Bunlardan Biri olcak ekran kartı Halan kafam karışık ama 5750 formula Gibi......
  • bak 128bit ddr5 > 256bit ddr3'tür. Ama aradaki fark çok azdır. İstersen bekle ben bugün formula'yı test edicem. Sana ona göre al alma derim.
  • Tmm Sen Al Dersen Alcam
  • İlk görüşümü söylüyorum: Amd işlemciyle çalışmadı ama intel 2.0 ghz 2gb ram ile bağladık. Assassins creed de çözünürlük full , grafik full oynayabildim ve cidden bu zevki tatmanız gerek Yarın detaylı inceleyeceğim evde. Bugün bilgisayarcıda baktım.
  • Nasıl Amd İşlemciyle Çalışmadı?
  • Cevaplarını Bekliyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: microsoft54

Cevaplarını Bekliyom

Tamam. bu arada senin sistemi bida yazsana?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.