Darboğaz genelde işlemcinin ekran kartının performansını sınırlaması oluyor.. Mesela bi oyun oynıcaksın; ekran kartın yeterli fakat işlemciden dolayı perf. düşüklüğü yaşıyosun.. Buna darboğaz deniyo.. Senin sisteminde darboğaz yapmaz
oh oh o işlemciyle darboğazı asla görmezsin. O seni baya götürür. Ne yazık ki benimki darboğaz yapıcak :S
aslında GTA 4 te darboğaz olabilir :D sağolsun gta4 ekran kartıyla pek muhattap olmuyor
aga bıraktım ya. Bu işlemci de iyi. Intel 2.0 da beni götürüyor. O kadar da grafikli oyunları zaten oynamam.Mafia 2 daha iyi bence gta4'ten.
Zaten Gta 4 oynamak isteyen kim.Ben arada Crysis,Assassins Creed ve nfs serisinden biriyle oyun oynarım.yine saolun
quote:
Orijinalden alıntı: microsoft54
Zaten Gta 4 oynamak isteyen kim.Ben arada Crysis,Assassins Creed ve nfs serisinden biriyle oyun oynarım.yine saolun
al ya adam benim gibisin işte Ben öyle çok yoğun grafikli oyun oynamak istemem. Assassins creed 1,2 hmm.. Kane Lynch 2, Cod 5,cod6 gibi oyunlar isterim. Bekle hacı bugün deneyeceğim kartı bir aksilik çıkmazsa.
Oke Bekliyorum
quote:
Oke Bekliyorum
Bu arada senin bütçen kaçtı?
250 TL ekran kartı bütçem var Ama amd-ati yılsonu indirime gitcekmis bende pc yi yılsonu toplattırmayı düsünüyorum.
Hms. 250tl ile indirimle asus 5750 alabilirsin. Veya indirim nasıl olur fiyatlar nasıl iner bilmiyorum ki ama ya
Alırım Asus 5750 Senin Test Etmeni Bekliyorum
Yanlız benim işlemciyle senin işlemci farklı. Bendeki performans sendekinden az olur. Onu da düşün yorum atarken
Tmm Bu arada bişey sorcam avatar nasıl ekliyoz?
quote:
Tmm Bu arada bişey sorcam avatar nasıl ekliyoz?
Yukarada profilim e tıkla üstten avatar'ı seç. Ordan bul işte. Yanlız avatar olarak beni kassettiysen beni arkadaş olarak ekledin zaten Kötü espri
Tmm şimdi geldi aklıma
Anakart; ASUS M4A87TD/USB3 DDR3-2000 S+GL SATA 16X İşlemci; AMD ATHLON II X4 635 Ram; -HI-LEVEL 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM Ekran; ASUS EAH5750 FORMULA/DI/512MB DDR5 128BIT Kasa; AKASA GENESIS ATX KASA SİYAH 450W
1-2 HAFTAYA ALINACAKTIR.HERKESE TEŞEKKÜRLER
Vay be Kart güzelmiş.Asssassins i 1200 resolution da graphic'ler sonda oynadım. Ama merak ediyorum nasıl tam ekran çözünürlüğünde açabilirim? Options'da ancak 1200 resoulotion var. Daha sonrası yok. Yine başa dönüyor. Oyun konsolu da aldım da çalıştıramadım ac ile:D
- Microsoft, sana tavsiyem, bunun 128bit olması biraz kötü olmuş. 256bit olanı powercolor'un var. Onu alman daha iyi olur. Fiyatı 177Dolar gibi bir şeydi. Fazla ama o bundan biraz daha iyi olur. Ha bana yeter bu dersen yeter tabi. Ama daha iyi oynarsın onunla. Hiç kasmadan her şey sonda bununla da oynayabildim. Çözünürlüğü nasıl artırabilirim bilmiyorum ama.