Şimdi Ara

max 2000 TL 50'' plazma oneri lutfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2000 TL kadar pesin para bir 50'' plazma almayi dusunuyorum..daha once kacirdigim kampanyalar var..ornegin LG 50PC51 vatan bilgisayarda 2.099 TL ye ve yine LG 50PG1000 teknosada..bu tvleri sordugumda her ikisinde de stoklarin bittigini soylediler. izmirde oturuyorum ve internetteki sikayetleri gordukten sonra iB den alma dusuncesine sicak bakmiyorum ..
    Eger boyle bir izmirde subesi olan bir firmanin yaptigi kampanya ile ilgili bilginiz varsa veya olursa buraya yazarsaniz sevinirim arkadaslar..

ve bir konuda daha fikrinizi almak isterim arkadaslar..nakit almayi dusundugumden spotculardan almak daha akillica mi olur veya sakincasi olur mu?

simdiden tesekkur ederim kiymetli arkadaslarim...

• merhaba

şuan kampanyada değil ama LG 50pg3000 plazmayı darty bayramda 1999 a vermişti,daha önce bu fiyata verebildiklerine göre bu plazmayıda takip etmenizi öneririm,
  • evet arkadasim onu da kacirdim maalesef..yine yapar mi diye bakiyorum darty ye ama dediginiz gibi simdilik yok sanirim..tesekkur ederim ilgine arkadasim..
  • lg50pg1000 i zaman zaman mavi biligsayar satıyor 1800 e peşin olarak ..ben 1 adet hdmı çıkışı olduğu için almamıştım.. görüntüsü oldukkça iyi idi ..ama hdmı 1 adet olduğunundan almaktan vazgeçmiştim ..zaman zaman internetten bak adamalrın sitesine cumartesi-pazar satarlar genelde.
  • evet o kampanya bi ara vardi oraya da bakiyorum arkadasim..devam ediyorum takibe :) tesekkurler ilgine..
  • Mavi Bilgisayar da bildiğim kadarıyla garantisini kendisi veriyor. Onu da değerlendirirken, garantinin LG Türkiye veriyor gibi düşünmeyin. Bunu Mavi Bilgisayar iyidir, kötüdür anlamında söylemiyorum. Belki de LG Türkiye'den daha iyi hizmet veriyordur. Artık onu siz araştırırsınız.

Bu fiyat seviyesinde de fazla seçeneğiniz yok. Eğer 42" de olur derseniz, o fiyata güzel 42" Plazma Tv'ler bulabilirsiniz. Seçenek çok olduğu için 42" Plazma Tv'leri ayrıca araştırmanız gerekir.
  • evet signore bu fiyata fazla secenegim su anda yok ama bircok firmanin zamaninda bu fiyata cektigini gordum 3 model 50'' plazmayi..yine onlar gibi bi kampanya beklicem sanirim..50'' te israrliyim diyebilirim..:) tesekkurler ilgine..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar konuya sonradan bakan arkadaslar icin fikir olsun diye konuyu acan olarak yaziyoru..vatan bilgisayardan aldim 2200 tl ye LG 50pg1000..50 inch izlemek gercekten cok haz verici ve cok iyi goruntu kalitesine sahip..dusunen arkadaslara kesinlikle tavsiye ederim..
  • bu başlığı hortlatmak istiyorum çünkü bende 1-2 gün içerisinde 50" plazmaya almaya kasıcam

2 milyar civarı (+ - 100ytl) bakıyorum ve peşin fiyatına taksit olursa mükemmel olur. Şu ana kadar en mantıklı LG 50PG1000 buldum Vatan dan, 2.118 TL, 5 taksit. Digiturk Plus başvurduk onunla beslicez HDMI dan.

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36241

ne diyorsunuz arkadaşlar daha mantıklı birşeyler var mı şu an piyasada ?

(...ilk mesajım hayırlısı olsun)

edit,

İstanbul Bilişim de cazip seçenekler mevcut,

LG 50PC51 PLAZMA TV ----------- 2.103,08 TL
    LG 50PG1000 PLAZMA TV ----------- 2.128,44 TL
    LG 50PX4R PLAZMA TV ----------- 2.153,81 TL
    LG RZ50PY10 PLAZMA TV ----------- 2.077,71 TL
    PHILIPS 50PF9966 PLAZMA TV ----------- 2.255,29 TL

...fakat güvenemiyorum siteye forumdaki yorumları okuduktan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesugey -- 4 Mart 2009; 0:07:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.