Şimdi Ara

max 210 tl gaming fare (fps)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski farem g300s di ve gayet memnundum bazi nedenlerden dolayi şuan yok max 210 tl bütçem var onun içinde biraz bekliycem anlayacağınız ne kadar uygun fiyatlı ise o kadar erken alacağım fare önerilerinizi bekliyorum marka tercihlerim logitech steelseries razer

• serhatkeskin S kullanıcısına yanıt
    Cadılarbayramı ve blackfridayde amazonda iyi indirimler olur ozmn logitech g502 yada steelseries rival 700 alabilirsiniz.
    Yanınada SS Qck mouse pad tavsiye ederim.

Bütçeyi 300tl civarına çekilirse SS rival 300 SS siberia v2. SS Qck mouse pad almayı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 2 Ekim 2016; 10:38:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazondan deathadder chroma 150 liraya geliyor kargo dahil indirim zamanı rival 700 veya mamba alınabilir 210 civarına
  • crysef kullanıcısına yanıt
    malesef yurt dışından alamıycam ona göre tavsiye verebilirmisiniz bütçeyide aşamam malesef şuan steelseries sensei raw a bakıyorum sizce iyimidir g303 e göre
  • G303 Daedalus Apex iyi bir tercih olacaktır.12.000 dpi sensörü de iyi.Elinize uyuyorsa alabilirsiniz.
  • g402 almayı düşünüyorum hepsiburadada 160 tl önerirmisiniz hardcore cs go oyuncusuyum illa razer fln almam şartmı aşırı fark varmıdır yoksa uzun bi süre sabretmem gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatkeskin

g402 almayı düşünüyorum hepsiburadada 160 tl önerirmisiniz hardcore cs go oyuncusuyum illa razer fln almam şartmı aşırı fark varmıdır yoksa uzun bi süre sabretmem gerekecek

G402'yi 1 yıl kadar kullandım, fena bir mouse değil, hatta Logitech dünyanın en hızlı FPS mouse'u olarak gösteriyor kendisini. Şayet bütçeniz 210 lira ise, azıcıkta sabrınız var ise kesinlikle yurt dışından SteelSeries Rival 300 ve iyi bir mouse pad almanızı öneririm. Hepsiburada değil de GameEkstra'da arada çok güzel indirimler oluyor, geçenler de SteelSeries Rival 300 beyaz renk mouse 180 liraya indirime girdi ve bir tane kaptım ben, yanına da tanesi 35 liradan 2 tane Razer Goliathus Speed Edition Medium mousepad aldım.

Ya yurtdışından alın ya da GameEkstra'nın indirimlerini takip edin. O paraya G402 almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 6 Ekim 2016; 18:49:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maks 500 tl f/p mouse önerisi
    4 gün önce açıldı
    60 hz monitör ile 100 fps almak?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle yorum için çok teşekkürler bütçem şuan 160 tl 210 bile belki olmayabilir bu arada g402 nin fiyatı niye uygun değil diğer sitelerde çok pahalıya satıyorlar bilginiz varsa benide bilgilendirin
  • arkadaşlar logitech g303 ün sensörü daha iyiymiş ve daha hafifmiş fps oyunları için hafiflikte önemli kararsızım g402 yerine g303 mü alınmalı ?
  • arkadaşlar steelseries sensei raw mi logitech g303 mu yoksa g402 mi kararsızım 2.el razer deathadder croma almak istiyorum fakat boluda satan yok baska şehirdende adama kargolatmaya güvenemem ne yapıcam bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 2.el razer deathadder chroma aldırtçam yakınıma ne düşünüyosunuz bi ALLAH ın kulu yardımcı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatkeskin

arkadaşlar 2.el razer deathadder chroma aldırtçam yakınıma ne düşünüyosunuz bi ALLAH ın kulu yardımcı olsun

Mouse ne kadar kullanılmış, ne zaman alınmış, faturasının bir resmini falan isteseydiniz bari ? İkinci el ama kaç aylık ya da yıllık ikinci el ?
  • kutulu yurtdışından alınmış garantisi yok ama temize benziyor 130 tl
  • bu arada ne kadar kullanılmışlığını şuan sordum cevap bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.