Şimdi Ara

max 210 TL ile alabileceğim en iyi ekran kartı hangisi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar formda yenıyım epeydır arastırıyorum ama artık beynım durma noktasına geldı kullanmakda olduğum sistem ıntel core 2duo e 6300 1.86 ghz 2 gb ddr2 667 anakartım asrock 775 dual-vsta(http://www.asrock.com/MB/overview.asp?Model=775Dual-VSTA ) bunun yanında yarın PSU da alıcam 550 w 80+ bır PSU dusunuyorum uygun fıyatlı onerıcegınız bır model varsa cok sevınırım sımdıden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanser -- 28 Ocak 2010; 4:04:16 >

• arkadaşlar bir fikri olan yok mu..?
  • 2.el 4870+ veya gts-gtx serisi öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanser
    Arkadaşlar formda yenıyım epeydır arastırıyorum ama artık beynım durma noktasına geldı kullanmakda olduğum sistem ıntel core 2duo e 6300 1.86 ghz 2 gb ddr2 667 anakartım asrock 775 dual-vsta(http://www.asrock.com/MB/overview.asp?Model=775Dual-VSTA ) bunun yanında yarın PSU da alıcam 550 w 80+ bır PSU dusunuyorum uygun fıyatlı onerıcegınız bır model varsa cok sevınırım sımdıden tesekkurler.

Kardeş anakartında hem agp hem pci-e var ama bu slotlar ne yazik ki bütün kartları desteklemez.O yüzden tam performans alamayabilirsin...

• Anakartınızda bildiğim kadarıyla pcı-x slotu 4x hızında çalışıyor. Maalesef gerekli performansı alamazsınız. Anakart + ekran kartı değişikliği yapmanız şart.
  • Anakartı da değiştirirseniz iyi olur.Çünkü Pci-ex slotu 4x çalışıyor.Bu da performans kaybına neden olur.
    Ekran kartı olarak önerim Palit Gts250 1gb.
    Ayrıca işlemciye yapabildiğiniz kadar overclock yapın.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2396
    http://www.hepsiburada.com/msi-p43-c51-intel-p43ich10-fsb-1600mhz-ddr3-1066mhz-soket-lga775-anakart/productDetails.aspx?categoryid=152&productid=bd53585#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 28 Ocak 2010; 12:40:36 >

• öneriler için çok teşekkürederim beni büyük bir hata yapmaktan kurtardınız.

Kızılejder arkadasım ekran kartı gercekden güzel ama önerdiğiniz anakartı alırsam busefer ramlarımıda değiştirmem gerekicek benim ramlarım dd2 667mhz :S ordada bir sıkıntı var malesef cok bilnmeyenli bir denklem gibi nereye elimi atsam tıkanıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşlemcini söylememişsin malesef ona göre anakarı önerebiliriz ancak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahanna

İşlemcini söylememişsin malesef ona göre anakarı önerebiliriz ancak..

core 2 duo e6300 demiş arkadaş ilk mesajda.
  • özür dilerim o kadar karmaşık yazının arasında farkedemedim
  • ikinci el gtx 260 ada hd4870 al
  • Palit gt240 ddr5 1gb alınır.
  • Ekran kartı olarak Sapphıre HD 4830 aldım PSU olarakda OCZ 550W aldım (80+) bilgisayarımı ıkı parcayıda taktım sorunsuz olarak acıldı ekran kartının driverinı yükledim. Daha sonra kinghtonlie oynunu açtım karakter secme kısmına gelınce görüntülerde karısık sekıller cıktı ama oyuna gırmeye devam ettı ve oyunun ıcındeykende degısık degısık bıcak kılıc benzerı üçgene benzeyen çizgiler çıktı sureklı ama herhangı bır donma yada kıtlenme yasamadım, sorunun oyundan kaynaklanıcagını düşünerek need for speed shıft oyununu yükledım bu oyundada acılısda demo kısmında hıc bır sorun yasamadım ama oynama kısmına gecınce sıyah sıyah küp küp nesneler belirdi pistin bagzı bölgelerınde çok daha fazlalaşıyor grafık ayarlarıyla oynadım ama sonuç değişmedi sistemim son haliyle

intel core 2 duo E6300 1.86
    2*1 gb dd2 667 mhz
    PSU 550w OCZ
    anakartım asrock 775 dual-vsta(http://www.asrock.com/MB/overview.asp?Model=775Dual-VSTA ) anakartım 4 x destekliyor onuda belirteyim
    ekran kartı HD4830 1 gb 256 bit

sizce sorun nereden kaynaklanıyor ekran kartındamı bir bozukluk var...? ( tüm bunlar olurken ekran kartı
    ısısı 49-50 dereceidi) yada donanımsal bir problem mi var yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada adım adım herseyın resmini çektim ama buraya koymayı basaramadım yardımcı olacak arkadaslara resimleri mail yoluyla atabilirim.

• buyuk ıhtımalle driver guncelleme ıstıyor.ekran kartınızın son driverını yukleyıp bır daha deneyın bakalım.
  • temiz bi format atmanız sorunu büyük ihtimalle çözecektir.

iyi forumlar
  • Tüm arkadasların söyledıklerını yaptım ama sorun ekran kartındaymıs vatan bilgisayara gittim ürünü test ettiler ve hatalı oldugunu söyledıler daha sonra aynısından bir tane daha aldım bilgisayara taktım ondada aynı sorunu yasadım gene vatan bigisayara gittim bu defa aynı ürünle değiştirmek yerine başka bir ürün almamı önerdiler sebeb olarakda tekrar bozuk cıkarsa artık değiştiremiyceklerini ürünü servise göndericeklerini benimde tamir süresince beklemem gerekecigi gibi birşeyer saçmaladılar...
    değişim içince iade foturası istediler bu sacma işlemlerden dolayı yarın 5. kez topkapı vatanm bilgisayara gidicem bakalım neler olucak ama her ne olursa olsun bundan sonra vatan bilgisayardan birşey alırken 2 kere düşünücem....
  • quote:

Tüm arkadasların söyledıklerını yaptım ama sorun ekran kartındaymıs vatan bilgisayara gittim ürünü test ettiler ve hatalı oldugunu söyledıler daha sonra aynısından bir tane daha aldım bilgisayara taktım ondada aynı sorunu yasadım gene vatan bigisayara gittim bu defa aynı ürünle değiştirmek yerine başka bir ürün almamı önerdiler sebeb olarakda tekrar bozuk cıkarsa artık değiştiremiyceklerini ürünü servise göndericeklerini benimde tamir süresince beklemem gerekecigi gibi birşeyer saçmaladılar...
    değişim içince iade foturası istediler bu sacma işlemlerden dolayı yarın 5. kez topkapı vatanm bilgisayara gidicem bakalım neler olucak ama her ne olursa olsun bundan sonra vatan bilgisayardan birşey alırken 2 kere düşünücem....

Sapphire ekran kartı almayın. (Şimdi bir çok arkadaş bu dediğime kızacaklar ama maalesef öyle, sapphire kartlar -ki benimde başıma geldi- çok çabuk arıza çıkartıyor) HD4830 yerine HD4770 alın mesela ya da GTS250.

Birde siz son kullanıcısınız (Nihai tüketici) sizde faturanın ne işi var. Eğer vergi mükellefi değilseniz (ki kuvvetle muhtemel değilsiniz) sizden gider psusulası ile almaları gerekiyor ürünü. Sizin iade faturası düzenlemeniz zaten mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 1 Şubat 2010; 11:09:28 >

• 270 tl civarı HD5750 var.Hem az güç çeker hemde dx11.

HD4890'lar var 2. el olarak HD4870 de bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Tüm arkadasların söyledıklerını yaptım ama sorun ekran kartındaymıs vatan bilgisayara gittim ürünü test ettiler ve hatalı oldugunu söyledıler daha sonra aynısından bir tane daha aldım bilgisayara taktım ondada aynı sorunu yasadım gene vatan bigisayara gittim bu defa aynı ürünle değiştirmek yerine başka bir ürün almamı önerdiler sebeb olarakda tekrar bozuk cıkarsa artık değiştiremiyceklerini ürünü servise göndericeklerini benimde tamir süresince beklemem gerekecigi gibi birşeyer saçmaladılar...

Sapphire ekran kartı almayın. (Şimdi bir çok arkadaş bu dediğime kızacaklar ama maalesef öyle, sapphire kartlar -ki benimde başıma geldi- çok çabuk arıza çıkartıyor) HD4830 yerine HD4770 alın mesela ya da GTS250.

Birde siz son kullanıcısınız (Nihai tüketici) sizde faturanın ne işi var. Eğer vergi mükellefi değilseniz (ki kuvvetle muhtemel değilsiniz) sizden gider psusulası ile almaları gerekiyor ürünü. Sizin iade faturası düzenlemeniz zaten mümkün değil.

o dedigin kendi tasaarımları için geçerli mesela bütün firmalar şu anda 5770 in referans tasarımını kullanıyo sphire sadece fazladan bi dövme yapıştırıyo şimdi o dövme mi onu bozuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.