Şimdi Ara

Max 220-230 tl fiyatında en iyi telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2.ellere bakıyorum özellikle, daha fazla çıkamayacağım için. nokia 6233 vardı bende, sesi için almıştım öncelikli zamanında. simdi bunların pek onemi yok. kameranın da fazla bir önemi yok.

Şart koydugum şey, olabilirse qwerty klavye olması, asla dokunmatik almayacağım, belirtmek isterim. Ve kesinlikle 3g,wifi ve radyo olacak. en azından 3g ve wifi.

Samsung Omnia Pro B 7320 mesela bu telefona çok ısındım, yorumlar da genellikle iyi.2. el uygunları var temiz...

Tavsiyeleriniz nelerdir??? Teşekkürler.

• http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/huawei-u3100_02.044.5311.0003.htm

fiyat baabında söylüyorum bu cihazı eğer hoşuna giderse bunada bak derim %58 gibi indirim var şuanda hızlıal.com da . Yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/huawei-u3100_02.044.5311.0003.htm

fiyat baabında söylüyorum bu cihazı eğer hoşuna giderse bunada bak derim %58 gibi indirim var şuanda hızlıal.com da . Yardımcı olabildiysem ne mutlu

Zaman ayırıp okuduğun için sagol, tesekkur ederim. Ama belli bir isim yapmış, marka olmuş ürünlere bakıyorum :) Bu tip veya trident,general mobile falan bakmıyorum ama yine de sagol ilgin için çok teşekkür ederim

• dostum butceni biraz asiyor ama dun ikinci el kısmında bir arkdadasin e71 ilani vardi cihaz resmen sıfır gibiydi 280 tl bence o cihaza super fiyat ona bi bak derim kesinlikle ikinci el kısmindan
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

dostum butceni biraz asiyor ama dun ikinci el kısmında bir arkdadasin e71 ilani vardi cihaz resmen sıfır gibiydi 280 tl bence o cihaza super fiyat ona bi bak derim kesinlikle ikinci el kısmindan

2.ele bakmıstım da goremedim oyle bisey sen gorduysen linki gosterebilir misin belki takas bir şey olursa alabilirim zaten alırsam ogrenciyim yoksa alamam yani. sagol cevabın için.
  • hocam paylasaciktimda cepteyim suan o sebeple paylasamadim sen ikinci ele ordan cep tel ve aksesuarlarina marka olarakta nokiaya gir kesin gorursun hatta biraz oncede bi e63 ilanina rastladim oda 230 tl idi guzel cihazlar var anlican verdigin parayi hakedecek
  • quote:

hocam paylasaciktimda cepteyim suan o sebeple paylasamadim sen ikinci ele ordan cep tel ve aksesuarlarina marka olarakta nokiaya gir kesin gorursun hatta biraz oncede bi e63 ilanina rastladim oda 230 tl idi guzel cihazlar var anlican verdigin parayi hakedecek

arkadasim bu arada bitane de ben buldum o fiyata 220 tl hem de garantili nasıldır siyah??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpkanTR

quote:

hocam paylasaciktimda cepteyim suan o sebeple paylasamadim sen ikinci ele ordan cep tel ve aksesuarlarina marka olarakta nokiaya gir kesin gorursun hatta biraz oncede bi e63 ilanina rastladim oda 230 tl idi guzel cihazlar var anlican verdigin parayi hakedecek

arkadasim bu arada bitane de ben buldum o fiyata 220 tl hem de garantili nasıldır siyah??

gayet iyi bence ama kasanin temizligine iyi bakmak lazim temizse fiyat uygundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

gayet iyi bence ama kasanin temizligine iyi bakmak lazim temizse fiyat uygundur

peki bu telefon ayarında bu fiyatlarda başka tavsiyen var mı? Adam satmış da... Samsung bahsettiğim modellere göre falan...

• Sıfır olarak biraz bütçeni aşıyor ama Samsung S3353 Ch@t 335 var bak bir istersen

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s3353-cht-335/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams3353&categoryId=16001
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThqmLeson

Sıfır olarak biraz bütçeni aşıyor ama Samsung S3353 Ch@t 335 var bak bir istersen

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s3353-cht-335/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams3353&categoryId=16001

Cevabın için teşekkürler özellikle telefon çok şık ama 3g yok malesef. 3g ve wifi şart demistim radyo olmasa bile...

• Tertemiz bir E71 aldım 250 tl'ye herkese teşekkürler...
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Tertemiz bir E71 aldım 250 tl'ye herkese teşekkürler...

iyi fiyat hocam hayırlı olsun güle güle kullan
  • quote:

quote:

Tertemiz bir E71 aldım 250 tl'ye herkese teşekkürler...

iyi fiyat hocam hayırlı olsun güle güle kullan

quote:

Orijinalden alıntı: kertenkeleci

Hayırlı olsun

Teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.