Şimdi Ara

MAX 23- 24 BİN. DİZEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylardır araç bakıyorum bıktım artık internetten bak bak gına geldi galericilere de gidip baktım çok pahalı istediğimiz araç şöyle ;

1.3 1.6cc dizel sedan hacback farketmez fakat sedanın önceliği var 4 kapı olacak.

km çok yüksek olmuyacak 100.000 civarları max.

model en az 2003 ve üstü

değişen olmayıp boya olabılır komple boyalılar olmaz

model marka olarakta fiat linea punto brava opel astra corsa cıtroen c4 reno megane peogeot 207 206 ...

gibi araçlarla ilgileniyorum değişik mantıklı acil satılık araçlarlada birebir ilgilenirim

ARKADAŞLAR gerçekten samimi alıcıyım bende araç sattım çok bir acelem yok fakat 2 aydır bir araç bulamadım ona yanıyorum :) ciddi satıcıysanız ciddi alıcıyım istanbul içi yada trakyada yakın bolgelere olabılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: casper_12

Aylardır araç bakıyorum bıktım artık internetten bak bak gına geldi galericilere de gidip baktım çok pahalı istediğimiz araç şöyle ;

1.3 1.6cc dizel sedan hacback farketmez fakat sedanın önceliği var 4 kapı olacak.

model en az 2003 ve üstü

model marka olarakta fiat linea punto brava opel astra corsa cıtroen c4 reno megane peogeot 207 206 ...

gibi araçlarla ilgileniyorum değişik mantıklı acil satılık araçlarlada birebir ilgilenirim

ARKADAŞLAR gerçekten samimi alıcıyım bende araç sattım çok bir acelem yok fakat 2 aydır bir araç bulamadım ona yanıyorum :) ciddi satıcıysanız ciddi alıcıyım istanbul içi yada trakyada yakın bolgelere olabılır.

ARKADAŞLAR NAKİT İHTİYACI SEBEBİYLE SATILIK 2008 1.4 TDCI DİZEL GÜMÜŞ GRİ FORD FİESTA 95BİN KM olMADI DAHA.ARAÇ ŞEHİRLER ARASINDA 17 KRŞ ŞEHİR İÇİNDE 20-25 KRŞ ARASI YAKIYOR. BENM KULLANIMDA YOĞUN TRAFİKTE 20 KRŞ . İÇİ TEMİZ KULLANILMIŞ.FAKAT BİR ADET KAZASI var VE DAHA ÖNCEDEN OLAN ÇİZİKLERİ İLE BİRLİKTE HEPSİ BOYANMIŞ KAZA TUTARI 3400 TL (AİRBAG AÇMIŞ FİYATI BU ASLINDA BÜYÜK Bİ KAZA DEĞİL).ARAÇ O KAZADA EKSİKSİZ TAMİR EDİLMİŞTİR. 4 LASTİK İYİ DURUMDA. TAVAN HARİÇ KOMPLE BOYALI KESİNLİKLE DEĞİŞENİ OLMAYAN ARACIM SATILIKTIR.17000 tl FİYAT DÜŞÜNÜYORUM ARACA. ALAN PİŞMAN OLMAZ BEN ÇOK MEMNUNUM VERGİSİ ÖDENMİŞTİR. 68 BEYGİRDİR LAKİN HER VİTESTE HER RAMPAYI ÇIKIYOR RAMPA 90 DERECE DEĞİLSE TABİ.İHTİYACIM OLMASA GERÇEKTEN SATMAYACAĞIM BİR ARABA DİZEL OLARAK BU kadar TASARRUFLU OLMASI VE MOTORUNDAN KAPORTASINA ÇOK GÜVENDİĞİM BİR ARABA. İHTİYACIM OLMASA 2-3 YIL DAHA BİNMEK İSTEYECEĞİM BİR ARABADIR. ALANA HAYIRLI OLSUN DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR PM YOLUYLA ULAŞABİLİR. KESİN ALICI OLAN ARKADAŞLAR İSE CEP NUMARAMDAN 0541 525 44 47 ulaşsınlar.KOMPLE BOYALI SATAMAM BEN BUNU DİYEN ARKADAŞLAR ARAMASIN LÜTFEN.PİYASA DAKİ ÜÇ KAĞITÇILARI BİLEMEM AMA BENM ARABAM SORUNSUZ OLMASA DA SORUN ÇIKARTMIYOR. İHTİYAÇ İÇİN SATILIKTIR. ÖKÜZÜN ALTINDA BUZAĞI ARAMAYIN ALIM SATIMCI DEĞİLİM ARAÇ SAHİBİYİM 1 YILDIR BİNİCİSİYİM.

ARAÇ BURSADADIR.

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3585024

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-motoru-guzel-ford-fiesta-78614380/detay/

SON FİYATTIR PAZARLIK OLMAZ..

• bir kaç sene sonra alınacak aracı üst model ile değiştiriceğimizden biraz daha acele satılıcak birşey lazım benım için şase podyelerde sıkıntı olmaması yeter malum satarken artık inci cinciğine kadar bakıyorlar 0 km araç alıcak gibi ben ne komple boyalı nede sıfır gibi birşey istiyorum ileri tarihlerde sırf boya yüzünden satılmaması korkutur beni saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper_12

Aylardır araç bakıyorum bıktım artık internetten bak bak gına geldi galericilere de gidip baktım çok pahalı istediğimiz araç şöyle ;

model en az 2003 ve üstü

Eger dusunurseniz istediginiz gibi bir aracimi suan daha buyuk bir arac almak icin satmaktayim. Kilometresi sizi yaniltmasin arac sadece tem otoyolunda yorulmadan tek kisi tarafindan kullanilmistir. Dusunurseniz benimle irtibata gecebilirsiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-dizel-otomatik-hatasiz-2006-fiesta-1.4-tdci-asm-116214384/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.