Arkadaşlar öğrenci olduğum ve bütçemi zorladığım halde 2300 Sınır geçmezseniz sevinirim.Sadece oyun amaçlı laptop arıyorum. Bütçem malesef çok yüksek değil.Oyunları mid/high arası normal bir fps de oynasam benim için yeter.Mid ayar olsun yüksek fps olsun onada razıyım.Genelde oynayacağım oyunlar wow/dota/hots tarzı oyunlar 2-3 gündür forumdaki bir çok konuya baktım fakat kafam çok karıştı .Pc de çok fazla anlayan insan değilim. Şu 2 ürün arasında kaldım.
Lütfen yardım ederseniz çok sevinirim. İyi forumlar
tabi ki 2. model tercih edilmeli. ilk model için fiyatı uygun demişsin ama 840m kullanıyor 1 veya 1.5 yıl sonra düşük-orta ayar oynamak zorunda bırakır diye düşünüyorum. ayrıca bütçenize uygun 1700-1800 civarlarına asus x550jk-xo012d modeline bir bakabilirsiniz. bu modeli hazır 8 gb ramli satan siteler var oradan 8 gb ram ile almanızı tavsiye ederim. eğer msi almaya karar verdiyseniz ise 2. modeli almalısınız.
tabi ki 2. model tercih edilmeli. ilk model için fiyatı uygun demişsin ama 840m kullanıyor 1 veya 1.5 yıl sonra düşük-orta ayar oynamak zorunda bırakır diye düşünüyorum. ayrıca bütçenize uygun 1700-1800 civarlarına asus x550jk-xo012d modeline bir bakabilirsiniz. bu modeli hazır 8 gb ramli satan siteler var oradan 8 gb ram ile almanızı tavsiye ederim. eğer msi almaya karar verdiyseniz ise 2. modeli almalısınız.
Daha önce hiç msı ürünü kullanmadığımda soruyorum.İlerde acaba ben bu laptopun ekran kartını değiştirebilirmiyim ya da ram'ini yüksetebilirmiyim. Zamanınız olunca yanıtlarsanız sevinirim Tekrardan teşekkürler
Yokujin
kullanıcısına yanıt
hocam biraz geç oldu sanırım alıntınızı yanlışlıkla yoksay yapmışım öncelikle özür dilerim. cihazı aldınız mı ? bu modelde ram yükseltebilirsiniz fakat gtx 850m tümleşik bir kart olduğu için değiştirilemiyor maalesef. değiştirilebilir kartlar 870-880-970-980 gibi mxm yapıya sahip kartlardır. bunları da upgrade etmek maliyetli bir iştir.
gtx 850m test etmiş birisi olarak kesinlikle gtx765li bir cihaz alın derim
Yokujin
kullanıcısına yanıt
XO012D modelini tavsiye ederim. Güncel oyunları High ayarlarda oynarsınız