Şimdi Ara

Max 247.000 fiyatlı araç tavsiyesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
9.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam superb hangi donanımı kaça aldınız acaba? Bu arada bütün cevaplar için çok teşekkür ediyorum cümlenize. Çok faydalı oluyor gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disaster85 D kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.6 TDI Style paket + hayalet gösterge + anahtarsız giriş çıkış + cam tavan 155bin TL anlaştık. Aynı araca İstanbul doğuş oto 154 istedi ama istanbula gitmeyi gözüm kesmedi Samsun yakın. Ankara malesef 160bin istedi ve pek ödeme kolaylığı da sunmadı. Dediğim gibi ankara peugeot 155bine hem 3008 hem de 5008 verebileceğini söylemişti her ikisi de allure sky pack. Tercih meselesidir. Yukarda bir anti-vag hayalperesti galiba beni kast ederek 5 yıl satılmayacak arabaya dsg önerilmez demiş. Ben zaten bir öneri ya da tavsiye yapmadım aldığım fiyatları paylaştım sizinle. DSG ye gelince uzatılmış garantiyle beraber çatır çatır da binilir. Yine 155bin TL ye comfortline 1.6 TDI dsg passat da var doğuş oto da. Mondeo ve Kuga için de fiyat almıştım ama kalmadı aklımda 220bin civarıydı galiba kuga titanium paket ötv li hali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

Leon hem küçük hemde kasa değiştirecek. Süper b ye paranız yetmiyorsa octavia ya bakabilirsiniz. Octavia da kasa değiştirecek ama leon dan daha büyük ve geniş bir araçtır.

Alıntıları Göster
    cevabınız için çok teşekkürler, ben şoför koltuğunda rahat etmek istiyorum ve leon xcellence'ın içi rahat geldi şoför koltuğu olarak. Kasa değiştirecekse leon almak yerine başka alternatiflere bakabilirim, superb için 145 istiyorlar maalesef (247 limitindeki en üst modeli) octavia bakacağım. Başka önerileriniz var mı ? teşekkürler.

• Rayjon32 kullanıcısına yanıt
    Prestige donanım mı hocam bahsettiğiniz Superb?

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Prestige donanım mı hocam bahsettiğiniz Superb?
    Merhabalar, acaba beni mi kandırıyorlar Ankara'daki skodaya gittim.

Superb Style 1.6 TDI 120PS DSG diye bir araç Ay beyazı 2019 model Bej döşeme rengi diyor anahtar teslim fiyatı 244 bin ötv muaf 145.500 demişler. Pahalıysa başka yere de bakarız bizi kandırmasınlar. Bu arada prestige ile style farkı ne bilmiyorum maalesef, hangisi daha iyi ?
    Prestige daha ust donanim hocam.
    Farklari;
    Style kumas koltuk, prestige deri tamami isitmali koltuk
    Style 2 bolgeli klima, prestige 3 bolgeli klima
    Style 17 inc jant, prestige 18 inc jant
    Style manuel bagaj kapagi, prestige elektrikli bagaj kapagi

Hissedilir farklar boyle. Geri kalan hersey ayni. Aldiginiz fiyat style paket icin normal fiyat hocam. Yine sorun siz donanimini.

Yok kandırdıklarını düşündüğüm için sormadım hocam. Sadece hangisi için bu fiyat verildi, onu merak etmiştim

Ama şu var ki style’in liste fiyatından hiç indirim yapmamışlar 244bin tl dediklerine göre. Prestige 269 bin tl görünüyor. Eğer onu bir şekilde 244 bin tl sınırına çekerlerse daha güzel olur bence sizin için

• quote:

Yok kandırdıklarını düşündüğüm için sormadım hocam. Sadece hangisi için bu fiyat verildi, onu merak etmiştim

Ama şu var ki style’in liste fiyatından hiç indirim yapmamışlar 244bin tl dediklerine göre. Prestige 269 bin tl görünüyor. Eğer onu bir şekilde 244 bin tl sınırına çekerlerse daha güzel olur bence sizin için
    Hocam ben doğuş oto ile görüştüm yeni hayalet ekranlı prestige paketi Türkiye'ye getirmiyoruz çünkü 300bin TL fiyatı var. Sitedeki 269bin hayalet ekransız ve cam tavansız fiyat galiba elllerinde de yok.

• fangoso kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman hocam. Teşekkürler bilgilendirme için 🙏🏼

• quote:

hocam o denli indirim yaparlar mı bilmiyorum, eylül-ekim gibi alacağım araç Skoda Superb Toyota Corolla Hybrid gibi araçlar düşünüyorum ne önerirsiniz max ödeyeceğim para 135 civarı olması gerek.

En azından sorup şansınızı denemekte fayda var. Piyasa çok kötü olduğu için nasıl indirim yapacakları hiç belli olmuyor.

Superb de corolla da güzel tercihler ama araçta beklediğiniz özellikler tam olarak nedir? Ona göre daha kolay yorum yapılabilir. Burayı işgal etmemek için dm de gönderebilirsiniz

• quote:

En azından sorup şansınızı denemekte fayda var. Piyasa çok kötü olduğu için nasıl indirim yapacakları hiç belli olmuyor.

Superb de corolla da güzel tercihler ama araçta beklediğiniz özellikler tam olarak nedir? Ona göre daha kolay yorum yapılabilir. Burayı işgal etmemek için dm de gönderebilirsiniz
    Merhabalar, dm göndermek isterim fakat buraya yazsam belki benim gibi düşünen insanlar için de fikir oluşturabilir diyerekten;

Araçtan beklentilerim:

Güvenlik paketleri - şerit takip sistemi - geri görüş kamerası park yardım vb. her türlü güvenlik özelliği. (en önemlisi)
    koltuklarda ısıtma olabilir, araç içi ekran kalitesi iyi olmalı, içi aşırı geniş olmasına gerek yok ama çok ufak da olmamalı.
    az yakmalı, hybrid bu yüzden düşüncem fakat max 5lt yakan bir araç alabilirim şehir içi. kullanılacak şehir Ankara.
    hız yapmayı çok seven biri değilim, öncelikle güvenlik sonra konfor sonra yakıt sıralaması olarak düşünüyorum.

Hyundai Tucson'un araç içi ekranı butonlu değil de dokunmatik ve kaliteli olsaydı pazarlık yapmaya çalışırdım, çünkü araç içi çok geniş, 4 koltukta ısıtma var ve dizelin yanında havaya karbondioksit salınımını azaltması için ekstra özellikleri mevcut. hybrid zaten salınımı az elektrik de kullandığı için.

eklemeden edemeyeceğim, otomatik vites olayından bihaberim ve bir sürü otomatik vites tipi mevcut. Bu tiplerin en iyisi hangisidir tabi ki ondan almak isterim.

Bu üsttekilere göre f/p en iyi olanı almak isterim, herkes ister :) cevabınız için teşekkürler.

bu kriterlere göre aklıma ilk gelen araç Peugeot 3008 GT Line oldu

• corolla hybrid
  • 🏎: A180 2019 👍🏼
    🚜: 3008
    🚗: insignia grand sport excellence vs

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Piyasa 3008 e akıyor. Araba resmen suvda qaskai yi yerinden edicek. 2.elide çok güçlü hale gelecek demektir ki hakikatten o kokpiti dizaynı nefes kesiyor. Araca bakıpta iç çekmeyeni görmedim. Aynen sizin gibi ötve indirimli dayım aldı çok memnun. Param olsada; alsam...
  • merhaba arkadaşlar
    nissan bu ay başlattığı kampanya ile ötv'siz xtrail alabiliyoruz.

2018 X-Trail 1.6dCi Platinum Premium X-Tronic (Dizel Otomatik)
    247.300tl. özel kampanya
    155.000tl ÖTV'siz son fiyatı

Max 247.000 fiyatlı araç tavsiyesi
  • quote:

bu kriterlere göre aklıma ilk gelen araç Peugeot 3008 GT Line oldu
    3008 GT-Line 1.5 BlueHDi 130hp EAT8 Tam Otomatik 287.224 TL
    +15k flan da opsiyon tutar 247k limitimiz var maalesef:D
    Mepa bayisi gereken kolaylığı sağlayacağını söylemişti geçen ay gittiğimde ama şimdi durumlar nedir tam bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.