Şimdi Ara

Max 247.000 fiyatlı araç tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
9.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: disaster85

%100 ötv araçlarda bayinin 124000 lira üZerinde faturalandırma yapamayacağını biliyorum. Araçlar 2018 den beri ellerinde olmasının maliyetini bir miktar yansıtacaklarını tahmin etmiştim ancak beklediğimden çok çok fazla fark talep edildi. Kendimce şöyle bir hesaplama yaptım aynı aracı raporsuz alırsam bayiye vergiler hariç kalan fiyatının eşleniğini bana söylemişler çıkarımında bulundum. Honda crv ve xtrail den limit içinde fiyat duyan oldu mu acaba?
    Hocam öyle birşey yapmanızı hiç tavsiye etmem. Bu 50 bin tl'yi direk adamların cebine koymak demektir. Resmen kurnazlık yapıyorlar. D suv düşünüyorsanız kodiaq sınırlar içinde bulunabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opel Arden Otomotiv

evet mazda cok güzel bir araç bende begeniyorum anca TR şartlarında mazdanın 2.eli düsünüldüğünde ne yazık ki insan vazgecmek zorunda kalıyor. 5 yıl sonra rapor süreniz doldugunda üzerine para eklemeden aracı yenilemek istesreniz vw, opel gibi markalara bakmanızı tavsiye ederim.

TALİSMAN için ise yine aracı test etmiş biri olarak net söyleyeyim renault'un hayal kırıklığı derim şahsen
    Mazda son derece güvenli, donanımlı, konforlu bir araç. Ayrıca atmosferik+ tam otomatik. 5 yıl değil 15 yıl bile arkaya bakmadan kullanılır. 120 civarına alındığı takdirde Insignia Talismandan 25-30 bin tl uyguna alınıyor. Satarken bu farkı da gözetiniz.

Aracın hali hazırda sıfır fiyatı 300 bandında. 5 sene sonra ikinci elde Insignia ya da Talismandan daha ucuza gideceğini düşünmüyorum.

Talisman hususunda ise katılmıyorum. Araç gayet sınıfının ihtiyaçlarını karşılıyor. 4 control ile yol tutuşu efsane.1.6 160 dci zaten sınıfının zirvesi. İç mekanda da keza Insigniadan kat kat daha iyi. O iç tasarımı Insigniaya yakıştıramıyorum. C sınıfı gibi duruyor. Ghost ekran olmadan göstergeler de çok basit kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 26 Temmuz 2019; 13:53:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar subraru forester ve mazda 6'dan vazgeçmiş durumdayım. forester 150'ye vardı ( baz benzinli model) benzini su gibi içtiğini biliyorum. mazda 6 ise 190 bin civarı aşağısına bulamadım o limite çıkmam mümkün değil. mazda cx5 ise hiçbir şekilde muafiyete uymuyor.

honda crv elegance benzinli otomatik ve nissan xtrail platinum dizel otomatiğin uyduğu bayiler buldum? şu an bu iki araca yoğunlaşmış durumdayım. bir yanda full xtrail diğer yanda baz donanım crv.( dizel araçların yaygınlığı ile alakalı 5 yıl sonrası için endişem var.iksi de 4*4 bu arada.

bu iki araç için düşüncelerinizi rica ediyorum. suv yerine talisman insignia gibi d segment sedanlar bakmamakla hata mı ediyorum sizce? teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disaster85

arkadaşlar subraru forester ve mazda 6'dan vazgeçmiş durumdayım. forester 150'ye vardı ( baz benzinli model) benzini su gibi içtiğini biliyorum. mazda 6 ise 190 bin civarı aşağısına bulamadım o limite çıkmam mümkün değil. mazda cx5 ise hiçbir şekilde muafiyete uymuyor.

honda crv elegance benzinli otomatik ve nissan xtrail platinum dizel otomatiğin uyduğu bayiler buldum? şu an bu iki araca yoğunlaşmış durumdayım. bir yanda full xtrail diğer yanda baz donanım crv.( dizel araçların yaygınlığı ile alakalı 5 yıl sonrası için endişem var.iksi de 4*4 bu arada.

bu iki araç için düşüncelerinizi rica ediyorum. suv yerine talisman insignia gibi d segment sedanlar bakmamakla hata mı ediyorum sizce? teşekkür ederim.
    Hocam samimiyetimle söylüyorum. 4x4 e gerek yoksa 3008 alırdım. X trail ya da CRV nin kapısından geçmezdim.

• yıl sonu limitler artacak yenileme oranına göre. öyle olursa daha çok araç limit dahiline girecek. isterseniz bekleyin biraz
  • disaster85 D kullanıcısına yanıt
    Hocam talisman 160 bg 225 bine düşmüş bütün opsiyonlar dahil 150 bine alınabilir bence kaçırma bu dolulukta d sınıfı bulamazsın 5 yıl rahat gezersin

• Bu seçenekler içinde kesinlikle İnsignia tabiki. Belirttiğiniz donanımı 9 aydır kullanıyorum 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Golf liste fiyatında senede 30.000 gibi değişti, 300.000 olsa aynısı olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, ben de aynı durumdayım ve;

Seat Leon Xcellence bu modele baktım güzel duruyor baya indirmle 112.500 e düşüyor fiyatı da iyi geniş de.

Toyota corolla 2019 hybrid modele baktım fakat içine sığmıyorum maalesef çok ufaklar için yapılmış model 1.80 ve üzeriyseniz olmuyor maalesef.
    Skoda Superb baktım o da 155 e düşüyor o da pahalı geldi açıkçası biraz, seat leon xcellence'da gözüm kaldı eğer başka bir alternatif bulamazsam (daha az yakan ve geniş, güvenlikli) leon almayı planlıyorum, tavsiyeleriniz var mıdır ? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayjon32

merhabalar, ben de aynı durumdayım ve;

Seat Leon Xcellence bu modele baktım güzel duruyor baya indirmle 112.500 e düşüyor fiyatı da iyi geniş de.

Toyota corolla 2019 hybrid modele baktım fakat içine sığmıyorum maalesef çok ufaklar için yapılmış model 1.80 ve üzeriyseniz olmuyor maalesef.
    Skoda Superb baktım o da 155 e düşüyor o da pahalı geldi açıkçası biraz, seat leon xcellence'da gözüm kaldı eğer başka bir alternatif bulamazsam (daha az yakan ve geniş, güvenlikli) leon almayı planlıyorum, tavsiyeleriniz var mıdır ? teşekkürler.
    Leon hem küçük hemde kasa değiştirecek. Süper b ye paranız yetmiyorsa octavia ya bakabilirsiniz. Octavia da kasa değiştirecek ama leon dan daha büyük ve geniş bir araçtır.

• ÖTV indirimi ile 1 engelli aracı alınıp 5 yıl binildikten sonra 2. araç alınabiliyor mu?
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    evet hocam.

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Peki aracı birine devretmek mi gerekiyor? Direk alınabiliyor mu?
  • disaster85 D kullanıcısına yanıt
    Ankara peugeot 10 gun kadar once bana 155bin tl ye 3008 veya 5008 verebilecegini soylemisti allure skypack. Bilginiz olsun. Ben superb tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fangoso -- 29 Temmuz 2019; 19:33:12 >
  • 5 yıl satamama koşuluyla araç alacak bir kişiye çift kavramalı otomatikleştirilmiş manuel şanzımanlı (dsg,edc,dct) araç önermek gerçekten akı alır gibi değil. mis gibi tam otomatik şanzımanlı 3008, insignia, g.land X gibi araçlar varken beş para etmez yarı otomatik araç alanlara heyecan dolu günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Peki aracı birine devretmek mi gerekiyor? Direk alınabiliyor mu?
    Devretmek gerekmiyor. Şu an üzerimde iki engelli aracı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zed

Devretmek gerekmiyor. Şu an üzerimde iki engelli aracı var.

Alıntıları Göster
    MTV indirimi tek araca olabilir diye biliyorum. ÖTV için 5 yıldan sonra sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bellek

MTV indirimi tek araca olabilir diye biliyorum. ÖTV için 5 yıldan sonra sıkıntı yok.

Alıntıları Göster
    MTV muafiyeti tek araç için. Eski aracın MTV sini ödüyorum. Sıfır alınan araç 5 yıl sonra sıkıntı olmadan satılabiliyor.
  • Jip alacaksan Crv al x trail cvtyse sıkıntı
    3008 çok tutuluyor bilgin olsun
    Otomatik almazsan superb şahane olur

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.