Bildirim
max. 250 tl tam fonksiyonlu yazıcı tavsiyesi ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mürekkep püskürtmeli Hp OFFICEJET CB780A J4580 çok fonksiyonlu yazıcı. Baskı, fotokopi, tarayıcı, fax gibi özellikleri var. Fiyatı 200-250 lira felan.
Lazer yazıcı için Canon'un mf serisinden çok fonksiyonlu ürünler var. Bunlar 380 liradan başlıyor(siyah beyaz). Renkli olanların fiyatı daha yüksek.
Artık fiyat olarak hangisi size uygun düşerse. Ama para söz konusu değil diyorsanız lazer yazıcı tavsiye ederim. Hem hızlı ve çift taraflı baskı hem de performans. -
teşekkür ederim .. -
Canon MP-630 var bende sizede tavsiye ederim.
Birçok yerde 250 TL'nin altına geldi fiyatı.
Ban vatan'dan almıştım 218 TL'ye. (Wold kart'a 5 taksit) aynı fiyata var hala. -
hesaplı ve dediğin özellikler de Hp Deskjet F2280 var,
http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119986603&CS_Category=_SBFAD_843_2&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_YAZICILAR843
eski yazıcım buydu, basit ihtiyaçları karşılar sanırım arkadaşın için de yeterli olur. -
bende epson yazıcı önerebilirim 1 senedir kullanıyorum hiçbir şekilde tıkanma arıza falan yok. 25 kereden fazla reset atmışım. ve bu sistemde dolankartuşlarda olduğu gibi bir renk bittimi kartuşları çıkarıp takıp resetlenmesi yok kartuşları çıkartmaya gerek yok üzerideki düğmeye basıyorsun yazıcı açılıp kapandımı bütün kartuşlar full oluyor tanımamazlık hiç yapmadı dolankartuşlar arasıra tanımamazlık yapıyor ve bazen çok uğraştıryorlar.Benim için en güzel özelliklerinden biride diyelim çok fotoğraf çıktısı alıyorsunuz ve renkli kartuşlar çok çabuk bitiyor bir renk bittimi bütün renkleri resetlenmesi gerekiyor dolankartuşlarda.Örneğin en çabuk biten renk bende sarı tek kartuş yüzünden bütün kartuşlar resetleniyor ve aşırı mürekkep israfı demek tir bu .Ama bu sistem okadar güzelki 3 renkte %29 da sabitleniyor sadece siyah rengi bekli yorsunuz ve siyah %29 altına düştümü artık dğmeye basıp resetliyoruz. Bu özellik sayesinde diğer dolankartuşlarda olduğu gibi zırtpırt kartuşları çıkarıp reset atmakta yok ayrıca kartuşları yerinden çıkartmadığımız için kartuşların valfleri de bozulmuyor
bir senedir 2 kere falan çıkarttım kartuşları yerinden oda ilk aldığım günlerde idi. sistem çok rahat arkadaşlar kartuşu elinize alıp şırıngayla mürekkeple hiç uğraşmıyorsunuz . sistem kendi kartuşlarını kendisi dolduruyor. ebayda gördüm bu sistemi kargo dağil 40$ dı içinde mürekkepte vardı tam o hafta içinde gg da 59 tlye sıfır kartuşsuz epsondx6050 ye rastladım hemen aldım sonra ebaydanda sitemi alayım dedim satıcı ürünü bitirmiş bir dahada rastlamadım.
sistemin fotoğrafı bu sırf bu sistem için bile yazıcı alınır arkadaşlar abartmıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X