Şimdi Ara

max 25bin tlye sistem tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bir iki bin lira daha çıkabilirim.Genel olarak özelleştirme yaptığımda amd ryzen 5600 yerine i512400fnin olduğu sistemleri seçersem fiyat birazcık daha artmış oluyor.Bu işlemciler arasında bariz bir fark var mı amd hakkında hiç bir bilgim yok...5600 bana sıkıntı çıkarmaz değil mi?

• gokhn175 G kullanıcısına yanıt
    Birbirine yakin islemciler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

vatandan seçerken güç kaynağı seçmemiz gerekiyor mu ? Kesintisiz güç kaynağı kısmı var ama o ekstra bir şey sanırım.

Genelde kasa+psu beraber satiliyo vatanda

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhn175 -- 2 Eylül 2023; 18:37:46 >

Hemen hemen ayni sistemler, intel olanda psu daha iyi onu al gec .

• kime sorsam o fiyatlara rtx3060 alınmaz artık diyor,rtx4060Tİli bir sistem almaya karar verdim bu modellerde sadece 4060tiye güncelleyebileceğim bir sistem var mı acaba?

başka bi forumda bu fiyatlara 3060tinin artık alınmayacağını 4060ın bile ilerisi için 3060tiden daha iyi olduğunu söylediler 4060ti olan bir sistem düşünüyorum.

https://pckolik.com/urun/ghost-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti
    Yukarda denilen gibi anakarti b550m ds3h-ssd de 1 tb yap ona gore bakarsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 3 Eylül 2023; 8:15:33 >

4060ti için bu mantıklı ve beğendim ama kasası çok kötü hiç hoşuma gitmedi ve başka seçenek de yok :(

Canli haline baktin mi kasanin , cok sade diye mi begenmedin
    Bu var ,
    https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-future-ryzen-5-7500f-16gb-1tb-m2-ssd-rtx4060ti-oyun-bilgisayari-p-39068

youtubeden baktım hocam NZXT H510 önü kapalı ve görünüş olarak da kötü duruyor bence. Diğer serileri aşırı güzel olmuş NZXT H510 flow mesela harika yine aynı şekilde NZXT H510 elite de çok güzel ama bu 510 çok kötü.ellerinde kaldığı ve satılmadığı için diğer seçenekleri sunmadıklarını düşünüyorum :(

bütçemi biraz daha artırıp sinerjideki sistemi alacağım sanırım kasaya bayılmasam da yarı mesh ve ghostdakinden çok daha güzel.Ayrıca işlemci faktörü var...

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

şu ürünü övmüşler biraz fark koyup bunu almalı mıyım görüntüsü lgden iyi midir?

www.itopya.com
    AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
    https://www.itopya.com/aoc-24-24g2spubk-165hz-1ms-hdmi-dp-fhd-ips-gaming-monitor_u22624
    Oylesine sordum ztn kasayi cok incelemedim,dedigin gibi sinerjideki sistem ddr5 hem her yonuyle kagit ustunde yeni sayilir bi anakarti zayif boyle boyle 30 bini bulacan heralde.

25bin oluyor ama taksit yapınca 6 taksite 28i falan geçiyor 12 yaparsam 30u buluyor o özellikte 25bin sistem toplamam imkansız gibi am5 ve rtx4060ti var ama evet taksitlerle 30bine kadar gidiyor gibiyim şuan :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bence ya 4060ti olan sistemi al kasayi gormezden gelip(pckolikteki) yada 3060ti-6700xt bi kasa bak , ddr5 amd kurmadigin surece her turlu olu soket almis olacaksin bu sekil en azindan diger bilesenlerin duzgun olmus olur (kasa,psu,anakart vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 3 Eylül 2023; 14:22:59 >
    pckolik.com
    Ghost Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
    https://pckolik.com/urun/ghost-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

bu modelde anakartı ve ssdyi güncelleyince 23.223 tl oluyor ,sinerjideki sistem 25bin lira (anakartı pek iyi olmasa da götürür) 2bin lira fark ryzen 5 7500f için değer ama işte işin içine taksitler girince fark artıyor bir de bu modeldeki amd ryzen 5 5600 mpk güven veriyor mu ilerisi için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhn175 -- 3 Eylül 2023; 14:31:58 >

5600 olanin anakarti iyi secersen ilerde yetmezse 5800x3d takarsin gidecegi max nokta da o olur.

ghosttaki 5600 sistemde anakartı gigabyte b550m olarak seçtim ama kasa yüzünden çok uzağım o sisteme.Sinerjideki sistemi zorluyorum borç falan bulabilirsem taksit yerine öyle alıcam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.