Bildirim
Max 2600 tl oyun laptap önerisi (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: _recoo
quote:
Orijinalden alıntı: apo1905dbrc
quote:
Orijinalden alıntı: _recoo
quote:
Orijinalden alıntı: apo1905dbrc
Cihazı birkaç gün önce aldım ve kesinlikle pişman değilim.Laptop çok hoşuma gitti Performansından tut tasırıma kadar herşey çok iyi.Tek kötü yanı parmak izi bırakıyor olması ve adaptoru gerçekten tugla gibi.sonuçta 170w bi adaptör büyük olması normal bence.SSD almayı dusunuyorum ve arkasını acıp baktım ben pek anlamıyorum msata mı oluyor bu gırış yardımcı olurmusunuz resimlerini atıcam
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim, umarım sorunsuz sıkıntısız keyifle kullanırsın.
Gördüğün soket Türkiye'de satılan çoğu modelde yok, yine şanslısın sende soket var.
Gördüğün soket msata değil malesef, NGFF M.2 soket. Buna uygun SSD bulman lazım. Ben msata alıp çinden bir çevirici sipariş ettim. Çeviriciyle kullanayım dedim fakat soğutucuya sıkıştırarak zorla taktım, soğutucu bakır plakadan dolayı da SSD fazlaca ısınıyor kesinlikle tavsiye etmem. Türkiye'de satan vardır özellikle forumda, onlardan tedarik edebilirsin, veya yurtdışından da getirtebilirsin arkadaşların vs varsa.
Hadi ya bende sevinmiştim ssd soketi var diye. tedarik edebeleceğim bi site falan yokmu alibaba.com gibi ssd takmak istiyorum buna.
Ben bir zamanlar araştırmıştım, ebay ve amazonda var 70 dolar civarlarına. Fakat çok bilinmeyen bir marka ve ssd'lerden çok şikayet var 2-3 ay sonra bozuldukları söyleniyor. Türkiye'de ben tedarikçilerde bulamadım bu SSD türünden.
Neyse artik 5400 rpm le idare edecegiz artik bulana kadar. Yardimlarin icin cok sagol kardes
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X