Bildirim
Max 30.000 bütçeyle otomatik HB araç tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arranger.
Golf
Hocam neden bu araba. Bir de 2003 model. Hani cok bilmedigimden soruyorum 2009-2010 Getz'e gore ne avantaji var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biraz daha ekleyip jazz bak bence -
Acemi icin getz zor araba cok fena hizlaniyor.107nin de temizini bulamazsin basina is acar.en guzeli palio
quote:
Orijinalden alıntı: titan100
quote:
Orijinalden alıntı: Arranger.
Golf
Hocam neden bu araba. Bir de 2003 model. Hani cok bilmedigimden soruyorum 2009-2010 Getz'e gore ne avantaji var.
Konfor,yalıtım daha iyi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
Acemi icin getz zor araba cok fena hizlaniyor.107nin de temizini bulamazsin basina is acar.en guzeli palio
Hocam bu getzin zorlugu alisilmayacak kadar problemli mi ? Yani sanki hemen alışırım gibi geliyor. Benim korkum hani bazi araclarin kronik problemleri oluyormus ya, oyle bir sey olmamasi
İyi öğrendikten sonra alisirsiniz fakat dedigim gibi acemi eşittir palio.allah korusun ufak tefek darbe aninda ucuza yaptirmasi ve ucuz fiyatlariyla elden kolay cikarmakda cabasi
getz daha mantıklı, 307 kronik sorunları olan bir araç. Sanayide çok vakit harcarsınız. -
Micra derim. 2009 model tam otomatik ve yakiti iyi.
Hocam 2009 modeller maalesef benim fiyat limitlerim dahilinde yok. -
şu araç için ne dersiniz? Fiyatı uygun mu ?
-
quote:
şu araç için ne dersiniz? Fiyatı uygun mu ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-2008-model-tam-otomatik-getz-lpg-li-boyasizzzz-310159190/detay
temizlerinin fiyatı 26 bin civarıdır. bu ilandaki fiyat çok yüksek. üstelik ilan veriliş biçimi güvenilir değil bana göre. en iyisini siz bilirsiniz.
-
toyota corolla sol. 2003-2007 modelleri hb kasalıdır. 1.4 d4d dizel motor var. Performansı cok iyi, yakıtı çok düşük. Acemiliği atıcam diyorsan boyalı olanarı tercih et. Fiyatı hesaplı olur. 28-30 bin civarına 150-180.000 km civarı olanlarını bulabilirsin. çok memnun kalıcaksın. Gidipte 30 binlira benzinli hyundaiye verecegıne, aynı paraya dizel toyota almak bence cok daha mantıklı. tartısmaya bıle gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trbeyazcocuk -- 16 Haziran 2016; 16:30:28 > -
quote:
Hocam 2009 modeller maalesef benim fiyat limitlerim dahilinde yok.
O paralara Getz alinmaz.2009 da 30000 bulunur olmasa 2007 2008 al en azindan iç malzemeai olsun donanimi olsun Getz dek çok daha kaliteli Getz benzinde.forvet gibi yakiyor anlamda vardi.bi zamanda bende.dizel Getz var di manüel.ha o en azindan dizel diye çekiliyordu.ABS bile olmayabilir getzde.30000 az değil Gerze falan verilmez.
Getz o paraya alınacak en iyi otomatik araba. 1.4 ile çok da kaçmıyor. Kullanması da çok kolay. Bence acemi için biçilmiş kaftan.
Edit: Komşum 2011 1.4 Otomatik Lpg li 15k deki arabasını 30 a verdi, hadi o piyasa altına vermiş olsun sizin her türlü 2011-2012 40-50k da araba alıyor olmanız lazım. Kazık yemeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan7 -- 16 Haziran 2016; 21:49:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X