Bildirim
MAX. 30.000 TL ye 2.EL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güncell -
Merhaba,
Jetta, Focus, Civic, Corolla sınıfının en çok tutulan modelleri. Bunları düşünebilirsiniz. Donanım olarak üst donanımları tercih etmenizi tavsiye ederim.
Jetta Comfortline, Focus Titanium, Civic Elegance gibi. Bu araçlardan temizini bulduktan sonra herhangi birini alabilirsiniz.
Tasarım ve içine oturduğunuzda hangisi daha çok hışunuza giderse onu alın derim. Ben tercihimi Jetta' dan yana kullandım. Aracımdan memnunum, size de tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: erzi
Merhaba,
Jetta, Focus, Civic, Corolla sınıfının en çok tutulan modelleri. Bunları düşünebilirsiniz. Donanım olarak üst donanımları tercih etmenizi tavsiye ederim.
Jetta Comfortline, Focus Titanium, Civic Elegance gibi. Bu araçlardan temizini bulduktan sonra herhangi birini alabilirsiniz.
Tasarım ve içine oturduğunuzda hangisi daha çok hışunuza giderse onu alın derim. Ben tercihimi Jetta' dan yana kullandım. Aracımdan memnunum, size de tavsiye ederim.
teşekkür ederim hocam astra ya da vectra ya ne dersiniz ? Bir de sizin jettanın yakıt durumu nasıl acaba dizel mi benzinli mi... -
Astra ve Vectra' da iyi araçlar. Onları eklemeyi unutmuşum. Daha önce dediğim gibi bu saydığım araçlarınn hepsi birbirine yakın.
Hangisi size hitap ederse o aracı tercih edersiniz. Model olaraktan ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir bence.
Aracım benzinli. İstanbul' da şehir içi 100km / 9lt yakıyor. Belirttiğiniz fiyat aralığında temiz dizel bulmak biraz zor. Benzin veya Benzin + Lpg düşünebilirsiniz. -
çok teşekkür ederim hocam peki jetta 1,4 mü 1,6 mı ve TSI mi FSI mi -
Dizel al kimse benzin istemiyor istedign kadar temiz olsun benzinliyse 150 bin km ölmüş araba olsada alıyolar ama benzinli temizse kimse istemiyo -
120 bindeki arabaya 30 bin vermek zaten akıllı işi değil. birde arıza yaparsa kanser olursun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X