Şimdi Ara

Max 30 bin tl Bayan kullanıcak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ogundemir

peki fiesta 2006-2007 kasa dizel otomatikleri nasıl ?

meselahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-fiesta-107-binde-239951367/detay

Sorunlu bir şanzıman çok baş ağrıttı bilginiz olsun.
    Fiesta düşünüyorsanız ama 2006-2009 1.6 Benzinli Otomatikler var Fiesta Comfort olarak geçer onlara bakın derim çok yakar ama sorunsuz bir araçtır ayrıca sürüşü zevklidir bastınmı banamısın demez istediğin an satarsın 3 yıl kullandım.
    İkinci olarak bir arkadaşta bahsetmiş 1.4 Aveo Otomatik 2011-2012 LT donanımını düşük kmbu aracıda 2 sene kullandım donanım ve güvenlikte üstüne yok ama gitmez ve yine ş.içi 9-10 Litre yakar ikinci eli zayıftır
    Bunun dışında klasiktir B segmenti Otomatik Vites denince aklam Jazz gelir ama gereksiz pahalıdır ikinci elde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 6 Kasım 2015; 16:55:27 >

• Valla benim sahsi dusuncem eş icin alinan araclarda

Bol otomatik donanim (dikkatini trafige versin diye)
    Yuksek model yili ( masrafi ve ugrasi az olsun diye)
    Tam eksiksiz guvenlik (esinizi bu araca emanet edeceksibiz)

One cikan ozelliklerdir.

benim icin ve esim icin kullanirken dertsiz tasasiz olmasi onemlidir. Yuksek model olmasi ile parca masraflari zaten sizi uzmez. Guvenlik ile gozunuz arkada kalmaz.

Piyasasiz araba alirsaniz satarken zorlanirsiniz belki biraz fazla yakar ama kafaniz rahat olur bindiginiz sure boyunca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.