Şimdi Ara

Max. 300 TL Psu Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar... Başımdan geçen bir olay üzerine güç kaynağımı daha iyi bişeyle değiştirmeye karar verdim.

Max. 300 Tl bütçem var alabileceğim en yuksek watta ve en kaliteli power ne olabilir.Ya da hangi marka ???

ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM!!!!!!!!!!!!!

• SilverStone Strider 750W 80+ Plus Gold Single Rail 62A Modüler Güç Kaynağı
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/silverstone-strider-750w-peak-850w-80-plus-gold-single-rail-62a-moduler-guc-kaynagi.html

Ben bunu alırdım o fiyata.
  • Saol.Teşekkür Ederim...
    Ama kargoyla fln uğraşmak istemiyorum.Bir de garantisi her yerde olmuyor boyle urunlerın.
    Almak isterdim ama bu 2 unsur sıkıntı olacak...
  • Daha Çok Ankara'da ulaşabileceğim Vatan Bilgisayar tarzı bi yerden almak istiyorum.En azından bir sorun cıktıgında goturebılecek bı yer olsun...

• fiyatlar İstediğim aralıkta hafta sonu gidip bakıcam tşk.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1-2 incelemeden sonra HIGH POWER almaya karar verdım f/p olarak önerilen bir marka...Acaba doğru bi karar mı verdim?
  • SEASONIC SS-750AT 750W 80Plus
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_f

1-2 incelemeden sonra HIGH POWER almaya karar verdım f/p olarak önerilen bir marka...Acaba doğru bi karar mı verdim?

Butceye SeaSonic ve Silverstone gibi PSU uzmanlarinin urunlerini alabiliyorken kotu bir secim olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fract4l

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_f

1-2 incelemeden sonra HIGH POWER almaya karar verdım f/p olarak önerilen bir marka...Acaba doğru bi karar mı verdim?

Butceye SeaSonic ve Silverstone gibi PSU uzmanlarinin urunlerini alabiliyorken kotu bir secim olmus.

Bıraz daha araştırayım o zaman su anda hıgh power kullandıgım ıcın memnundum.Bıraz daha arastırınca karar verdım dıyordum.Sımdı caydım :D
  • Peki...
    SeaSonic mi Silverstone mu ???????

MODÜLER OLMASIDA ÖNEMLİ . FAZLA TELLERİ SÖKÜP KALDIRACAM BI KENARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_f -- 26 Mayıs 2011; 17:50:25 >
  • güzel bir tercih. hayırlı olsun şimdiden
  • hocam bence internetten sipariş ver bunun gibi birşey al, sistemine çok rahat yeter
    5 yıl da garantisi var ayrıca 100liranda cebinde kalır
    inventus garanti konusunda da şu ana kadar bir tane şikayetini duyduğum bir firma değil
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3707

• ßen kararımı verdım Yardımlarını esırgemeyen herkese teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fundin

hocam bence internetten sipariş ver bunun gibi birşey al, sistemine çok rahat yeter
    5 yıl da garantisi var ayrıca 100liranda cebinde kalır
    inventus garanti konusunda da şu ana kadar bir tane şikayetini duyduğum bir firma değil
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3707

• İyi dilekleriniz için de teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.