Bildirim
Max 3000 Tl Oyun Pc
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
kardeşim sağol ben i5 işlemcili monitörlü falan herşey dahil 2990 a topladım vatana onu almayı düşünüyorum genede teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: dreamvlkn
kardeşim sağol ben i5 işlemcili monitörlü falan herşey dahil 2990 a topladım vatana onu almayı düşünüyorum genede teşekkür ederim
Monitör istediğinizi belirtmediniz.
İşin içine monitör girince sistemi kıstınız haliyle. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: BARIŞ55
quote:
Orijinalden alıntı: dreamvlkn
kardeşim sağol ben i5 işlemcili monitörlü falan herşey dahil 2990 a topladım vatana onu almayı düşünüyorum genede teşekkür ederim
Monitör istediğinizi belirtmediniz.
İşin içine monitör girince sistemi kıstınız haliyle.
Ben full olarak SİNERJİ dende topladım klavye falan filan ordada 2750 tuttu ordakini alırım genede sağolun hocam -
-
işlemcimi değiştirecem i3 almayı düşünüyorum ne tarz bi işlemci alayım ekran kartı ile uyumlu almak istiyorum anakartta sorun yok iyi zaten ikisini bir alırsam iyi olur öneri yaparmısın -
quote:
Orijinalden alıntı: OĞUZ_33_
işlemcimi değiştirecem i3 almayı düşünüyorum ne tarz bi işlemci alayım ekran kartı ile uyumlu almak istiyorum anakartta sorun yok iyi zaten ikisini bir alırsam iyi olur öneri yaparmısın
Ekran kartıyla uyum olayını kafana takma. Bütçem 400 demişsin.
Sen şimdi 400 liraya ikinci el i5 işlemci bul. -
i5 yerine i3 işlemci iş görürmü yada dediğin gibi i5 iyi olur ne tarz bir model alim -
quote:
Orijinalden alıntı: OĞUZ_33_
i5 yerine i3 işlemci iş görürmü yada dediğin gibi i5 iyi olur ne tarz bir model alim
Sahibinden.com 'a veya forumun ikinci el bölümüne bak.
Alınık işlemci diye ilan aç.
Anakartının işlemci desteği geniş zaten. Uyum konusunda sıkıntı yaşamazsın İ serisi ile.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X