Şimdi Ara

MAX 3000TL. civarı i7 sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler işlemcisi i7 olan anakart asus güçlü bir ekran karta sahip ve minumum 8gb ram şeklinde bir sistem arıyorum . gta5 vb. oyunları kaldırabilecek bir sestem tavsiyesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyun Dişcisi -- 29 Mayıs 2015; 14:19:56 >

• Oyun Dişcisi O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

3000 tl için i7 tabanlı bir işlemci fazla olur.

i7 işlemci 1000tl
    GTX970 ekran kartı 1200-1300
    Asus anakart 400-500

desen geriye kalan parçalar için para kalmıyor.

Bütçeyi biraz daha arttırma durumun var mı?

Aksi takdirde i5 tabanlı bir sistem ile başka bileşenleri düşünebilirsin.
  • Foose kullanıcısına yanıt
    bu sistem nasıl? ve eksikleri neler yardım ? Elimde gerekli hard dsik var onu saymayın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyun Dişcisi -- 29 Mayıs 2015; 14:33:20 >
    i7 işlemci bu sistem için çok olur.

Eğer bütçeyi çok aşmak istemiyorum dersen; örneğin i5 4690k işlemci tercih ederek (k serisi olmak zorunda değil) oradan gelecek farkı biraz daha iyi grafik performansı alacağın ekran kartına yatırabilirsin.

GTX970 serisi yeni nesil bir ekran kartı uygun olabilir.

Şu an forum'da online olan diğer arkadaşların görüşünü de almakta fayda var tabiki.

Düzeltme: i5 işlemci ile ilgili ek bilgi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foose -- 29 Mayıs 2015; 14:43:42 >
  • İ5 4590 ve gtx970 sistem dizilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu sistemle rahat 5 yıl oyunları oynamak istiyorum işlemcimde eskimesin istiyorum aslen o için i7 kullanmak istiyorum ancak 3000 TL yi biraz geçmek şartıyla ekran kartımı geliştirsem daha iyi olur mu ?
    Birde ekran kartı tavsiyesi?ne alabilirim..
    Oyun sisteminde ekran kartı daha çok önem taşır önemli olan bunu taşıyabilecek ve kartı limitlemeyecek bir işlemci takmaktır piyasa i5 işlemcilerin hepsi gtx970 gibi kartları sorunsuz taşır.

Oyunlarda sanıldığı gibi i5 i7 farkı yoktur zaten temeli birbirine yakın olan bu işlemcileri ayıran hypertreading özelliğidir buda oyunlarda henüz kullanım alanı bulamamıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler beni aydınlattınız..Ekran kartı olarak ne önerirsiniz ?
    Benim tavsiyem bu bütçede gtx970 olacaktır Vatan yerine eksen veya sinerji den toplama imkanı varsa daha uygun fiyata veya aynı fiyata daha çok şey sığdırıabilirsin
  • Ek olarak çok fiyat farkı doğurmaz belki ama 2400Mhz CL11 ram yerine 1866Mhz CL9 ram'de yeterli olur.

GTX970 ile ilgili Galax, Gigabyte ve ya MSI düşünebilirsin.
    Acaba bu olurmu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.