Şimdi Ara

Max:3000TL Gaming Laptop !!!! (İÇERİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 1 Ay gibi bir sureden beri laptop arıyorum ama benim istediğim özellikler yok.Victorun özellikleri Güzel Süper falanda marka daha yeni duyulmaya başladı o yüzden victoru kafamda eledim.Lenovo Y510p desen çift kart falan da cok ısınıyor ve kaba kasa :(
    Geriye kaldı Asusun N550 serisi Tam Bir Multimedya ama GTX 850M, GTX 850M Beni cok götürmez.
    Monster desen oda iyi fakat kasası cok kaba ve linux windows 8 yapsan 400TL Daha ödemem lazım.Çok büyük fiyat
    Geriye Kaldı MSI Evvvet.
    Istediğim Pc Özellikleri:
    1-GTX860M Olması lazım
    2-4Nesil i7 Olması Lazım
    3-8gb VEYA 16 gb olması lazım
    4-1920x1080p olması lazım
    5-15.6 veya 17.3 olması lazım
    6-Klavyesi Işıklı olması lazım
    7-Çok Isınmaması Lazım
    Lazımda Lazım :D Böyle Bi Laptop Varmı Yardımcı Olun Lütfen Bunu Burda Söylüyorum Ve Söz Veriyorum.ALDIĞIM LAPTOPUN INCELEMESINI DETAYLI ŞEKILDE YAPACAĞIM
    Not:Gelip Geçmeyiniz Lütfen Yardımcı olun ufacık bir yardım bana cok yardımı dokunabilir..!

• o fiyata o özellikleri sağlayan 3 marka var sadece. lenovo y50, monster ve victor. hepsini elediysen geriye fazla bir seçenek kalmıyor maalesef.
  • Tabii kafanızda eleyebilirsiniz ve buna saygimiz sonsuz ancak;

Bence tersine de dusunebilirsiniz.

1. Victor, ufak ve yeni bir sirket mi ?
    Hayır Victor Inselberg Bilisim Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi'nin ki bu sirket 20 senedir sadece bilisim alanında faaliyet gosteriyor. Üst seviyede konumlandirdigi markasi ki Custom Gaming PC işini de Clevo ile uzun süreli ilişkileri sonrasında ve tavsiye ile yapıyor. TSE yeterlilik ve üretim sertifikası, ISO9001 belgesi var. Micorosoft, nVIDIA, Intel ve özellikle AMD nin uluslararası en önemli iş ortaklarından mı ? Evet.

2. Pro2000 ve ProBook markalarından dolayı yaşanan kullanıcı şikayetleri ne kadar ? Firmanın bu diğer markalarına gösterdiği özenden Victor'a daha fazla özen göstereceği muhakkak.

3. Uluslararası markalar için ne kadar değerlisin ? Herbiri binlerce ürün satan bu markalar için, gerçekten değerli olduğuna inanıyor musun ? Victor'da binlerce ürün olmayacaktır, yeni ve kendini göstermeye çalışan bir marka olduğu için kullanıcılarına azami özeni gösterecektir. Şikayet oluştuğunda çözmek için elinden geleni yapacaktır. Neden ? Sizi çok sevdiği içinde olabilir belki ama asıl nokta kendisini daha çok sevmesi ve bu işi çok daha anlamlı ve kazançlı hale getirebilmesinin çok önemli kriterlerinden biri budur da ondan.

4. Teknik servis prosedurleri basit ve ulaşılabilir mi?

Bunlar benim genel kriterlerim açıkçası yani araba alırken yada daha farklı birşeyler alırken bu tip bir değerlendirme yapıyorum. Herkes Alman malı şu marka araba çok güzel diyor mesela ama serviste siz asıl değerinizi görüyorsunuz. Az satan markalarda ise kral oluyorsunuz. Hatta aynı uluslararası grubun ucuz olan ama cok satan servisi ile ayni mekanda hizmet veren az satan ama üst segment diğer markası icin bile aldiginiz hizmet cok farklılasabiliyor.

Bu arada daha farklı bir noktada servislerin sorumluluğudur yani x uluslararası markası icin aslında aldiginiz markaya o sirketin direk servisi bile olsa kanun önünde servis verme zorunluluğu bulunmuyor. Servis zorunluluğu o ürünü ithal eden şirkete aittir. Kanun önünde durum budur yani aldığınız ürünün ithalatçısının kim olduğunu ve sonrasında hala ulaşılabilir olduğundan emin olmanızda fayda var. Servisler uluslararası garanti sağlıyoruz deseler bile bunu belirli modeller ve bölgelere indirgeyebilirler yada o parcayı stoklarında tutmayabilir ve sizin icin ithal etmeleri gerekebilir. Yurtdisindan dist.tarafindan ithal edilmemis urunlerde yavas davranabilirler. Yurtdisindan az olarak ithal edilen urunlerde parca sorunu ve dist.üzerinden parca temini sorunu yasayabilirsiniz.

Yada forumda adi gecen bir markanın servisinin direk aciklamasını soyleyeyim "Hanimefendi bizim sistemimizde xxxxxx marka ürünlerin garantisi 1 yıl gozukuyor. Biz garantisi olup olmadigini merkeze soruyoruz ve cevap bekliyoruz ki bu 15 gun kadar sure alabiliyor" (Bu konusmada soz konusu olan urun resmi dist.üzerinden ithal edilmis bir urundur) konusmanın devamı "Ayrıca bize urununuzun faturasını da beyan etmeniz gerekiyor" (2 senelik faturayı kaybederseniz de yanarsınız, SN üzerindne takip etmiyor uluslararası dev sirketimiz)

Tabii degerlendirme size ait ben sadece aklımdakini paylastim :) acayip kafa karistiririm ama tümüyle gercek bunlar.
    Saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: JustNevermind

Merhaba arkadaşlar. 1 Ay gibi bir sureden beri laptop arıyorum ama benim istediğim özellikler yok.Victorun özellikleri Güzel Süper falanda marka daha yeni duyulmaya başladı o yüzden victoru kafamda eledim.Lenovo Y510p desen çift kart falan da cok ısınıyor ve kaba kasa :(
    Geriye kaldı Asusun N550 serisi Tam Bir Multimedya ama GTX 850M, GTX 850M Beni cok götürmez.
    Monster desen oda iyi fakat kasası cok kaba ve linux windows 8 yapsan 400TL Daha ödemem lazım.Çok büyük fiyat
    Geriye Kaldı MSI Evvvet.
    1-GTX860M Olması lazım
    2-4Nesil i7 Olması Lazım
    7-Çok Isınmaması Lazım
    Lazımda Lazım :D Böyle Bi Laptop Varmı Yardımcı Olun Lütfen Bunu Burda Söylüyorum Ve Söz Veriyorum.ALDIĞIM LAPTOPUN INCELEMESINI DETAYLI ŞEKILDE YAPACAĞIM
    Not:Gelip Geçmeyiniz Lütfen Yardımcı olun ufacık bir yardım bana cok yardımı dokunabilir..!

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-y5070-59-425035-notebook-pmu380704
    http://www.sadecenotebook.com/asus-n550jk-cn167d-notebook-f-secure-3-yillik-int-sec-hediye-pmu324151

• http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463523&kat=6454&lang=tr-TR#.U_iYkb2DPqA
    Bu modeli alıp üzerine SSD takmayı düşünüyorum ben de. 2800 2900 gibi bi fiyat olmuş oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğini özelliklere sahip Msi Gt60-Gt70 modellerine bakmalısınız.

<<<
    <<
    <

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeDos -- 24 Ağustos 2014; 13:35:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halloven

quote:

Orijinalden alıntı: JustNevermind

Merhaba arkadaşlar. 1 Ay gibi bir sureden beri laptop arıyorum ama benim istediğim özellikler yok.Victorun özellikleri Güzel Süper falanda marka daha yeni duyulmaya başladı o yüzden victoru kafamda eledim.Lenovo Y510p desen çift kart falan da cok ısınıyor ve kaba kasa :(
    Geriye Kaldı MSI Evvvet.
    1-GTX860M Olması lazım
    2-4Nesil i7 Olması Lazım
    7-Çok Isınmaması Lazım

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-y5070-59-425035-notebook-pmu380704
    http://www.sadecenotebook.com/asus-n550jk-cn167d-notebook-f-secure-3-yillik-int-sec-hediye-pmu324151

Aynı şekilde BU bilgisayarı öneririm. Soğutması güzel duruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • JustNevermind J kullanıcısına yanıt
    kardeşim senin istediğin laptop tam anlamıyla bu !

http://www.pcdepo.com/msi-ge70-2pe-apache-pro-notebook
  • https://www.notebookadresi.com/msi-nb-ge70-2pc-292xtr-apache-notebook

burda daha ucuz ben aldım baya iyi makina tavsiye ederim hızlı gönderdiler ertesi gün elimdeydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.