Şimdi Ara

max:32000 Tl çıkarabilirim yaklaşık 1.5-2 sonra satmam gerekecek hangi model almalıyım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdiye kadar kullandığım araçlar
    murat124
    clio
    broadway (otomatik)
    clio grand tour
    hyundai accent (otomatik)

hepsinde acil para ihtiyacım nedeniyle satmak zorunda kaldım ve hepsinde zarar ettim ...

şimdi araç ihtiyacım var 22 bin tl nakit +10 kredi ile max:32 bin tl civarı bir araba almayı düşünüyorum
    aldığım aracı büyük ihtimal 1.5-2 yıl sonra satmam gerekecek hangi marka model almam gerektiği konusunda kararsız kaldım..

internetden araştırdım çabuk ve değerinde satmak için herkes toyota diyor... 1.4 D4D düşünüyorum şu anda ama hangi d4d bilemiyorum

fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

saygılarımla

• focus,megane,astra,golf alırsanız çabuk satarsınız.octavia,c4,i30 alırsanız geç satarsınız ya da zararı göze alıp çabuk satarsınız.

•  max:32000 Tl çıkarabilirim yaklaşık 1.5-2 sonra satmam gerekecek hangi model almalıyım???
  •  max:32000 Tl çıkarabilirim yaklaşık 1.5-2 sonra satmam gerekecek hangi model almalıyım???

Bu aracı gözün kapalı satarsın.
  • valla dostum bnde yaklaşık 20 gündür bu sorunun cevabını arıyorum..bnmde limitim 32000 lira..ve 2 sene sonra satarım diye düşünüyorum...ilk arabam 2006 seat leondu.şimdi 1.4 tsı style düşünüyorum...ama 35000 civarı...megane 3 benzinliye bakmanı öneriyorum...32000 liraya rahat bulursun....hemde rahatca elden cıkarabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsayanbjk

valla dostum bnde yaklaşık 20 gündür bu sorunun cevabını arıyorum..bnmde limitim 32000 lira..ve 2 sene sonra satarım diye düşünüyorum...ilk arabam 2006 seat leondu.şimdi 1.4 tsı style düşünüyorum...ama 35000 civarı...megane 3 benzinliye bakmanı öneriyorum...32000 liraya rahat bulursun....hemde rahatca elden cıkarabilirsin..

Benzinli megane 3'u ikici elde satmak biraz daha zor kesinlikle dizel tercih edilmeli kisa surede satilcaksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf 1.6 hitler + lpg kombinasyonunu öneririm, zarar etmeme garantili..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer 2 sene sonra satılacaksa 2. eli kuvvetli olması lazım. Megane diyorum ben.
  • VW alda hangi modelini alırsan al, istediğin zaman anında satarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Golf 1.6 hitler + lpg kombinasyonunu öneririm, zarar etmeme garantili..

acı ama gerçek honda civic ve ford focusta zarar ettirmez
  • Bence polo al. Arkadas gecen sene dızelı 38 bıne almıstı sımdı 42 bın tl. Masallah cumhuriyet altını gibi bozdur bozdur harca.
  • sayın omerf dizele göre elden cıkarmak daha zor megane dediğiniz gibiı.fakat diğer marka ve modellere göre kıyas yapıldıgında daha kolay elden cıkarılabileceğini düşünüyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.