Şimdi Ara

Max 3400 gaming laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hemen kisa kesicem aklimda monster abra a5 v4.1.2 vardi stokda kalmadi sordugumda stoga gelmiyicegini ogrendim ve yikildim 15 inde alicakdim malum aybasi gercekten buyuk hayal kirikligi oldu fiyat performans acisindan cok iyiydi tam düsundugum bilgisayardi ben obsesiyon illeti basinda biriyim taki di yaratiyorum klavye isikli ve bilgisayar sik olmali bunun gibi bildiginiz gaming laptoplar varsa yazarsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acer vn7 i7 li model nasil hocam

• m26000 M kullanıcısına yanıt
    17 inc ips model

• Maalesef ekran karti 860

• Ben de monster abra a5 v5.1 almayı planlıyorum da sizce nasıl bir bilgisayar lütfen yardım edin. Bir de ben pek anlamam bu bilgisayar kurulumu, özellikleri işinden de windows 8 istiyorum kendileri yüklerler mi yoksa ben mi yüklemem lazım ? Bir de benim başka kurmam gereken bir şey var mı ?

• Kardesim format atmak hic zor birsey deil ogren yazdir 1 cd ye at kendi formatini ekstradan isletim sistemine 100 200 lira vermeye gerek yok ilk kez atilan bi bilgisayara daha kolay boot et yukle ietim sistemini bilgisayarada bakip dönucem ama format atmak basit sey ogren at derim sahsen firmat icin bilgisayarciya götürulmesine karsiyim 30 tlye cikabilen fiyatlar veriyorlar eskisehirdeysen gel belese atayim yanin cok bos isler pcdekiler ogren her acidan daha kolay olur senin icin acaba yazilimda biseyler varmi kuskun olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktimda henüz stokda varken v4.1 almani tavsiye ederim bu fiyata 4.1.1 cok daha iyiydi 4 gb gpu fakat stoklarin bitmis olmasi beni carpti .. bu model ses konusunda zayif bi videosu olacakdi 4.-.- serisine göre berbat gercekten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up up beyler yardimci olun bildiginiz modeller markalar vs ..

• Güncel..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.