Sanırım pazarlık payı ile istediğin fiyata hatta biraz daha altına düşürülebilir.İlla bu aracı al demiyorum ama tercihini alman araçlarından kullanırsan rahat edersin.Tabiri caizse taş gibi aletler.
sıtesınde baktım c30 cıkmıs ancak fıyat lıstesınde yazmıyor fıyatları c30ların dızelının we benzınlısının(1,6) bılen yazarsa makbule gecer
Hyundai Coupe Fx
quote:
Orjinalden alıntı: SagittariuS
Hyundai Coupe Fx
Evet bak bu genç işi tam. 1.6 olanlarının performansı bence iyi değil, heleki öyle şatafatlı bir kasaya. 2.0 150 hp gerçekten keyif verecektir.
quote:
Orjinalden alıntı: TSMC
quote:
Orjinalden alıntı: SagittariuS
Hyundai Coupe Fx
Evet bak bu genç işi tam. 1.6 olanlarının performansı bence iyi değil, heleki öyle şatafatlı bir kasaya. 2.0 150 hp gerçekten keyif verecektir.
evt haklısın 1.6 lar biraz zayıf kalıyor . son hız 230 gördüm. 2.0 motoru çok daha iyi. araba.com da görmüstüm 2005 model 2.0 34bin ytl bi bakmanı tavsiye ederim
Henüz Türkiye'ye gelmediği için fiyat sitede yazmıyor. Fiyatı muhtemelen S40'ın aynı versiyonundan 1-2 bin Avro aşağı olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: John_Lennon sıtesınde baktım c30 cıkmıs ancak fıyat lıstesınde yazmıyor fıyatları c30ların dızelının we benzınlısının(1,6) bılen yazarsa makbule gecer
suan ıtıbarıyla c30a kafayı takmıs bulunmaktayım donanımları motor seceneklerı hakkında detaylı bılgılerı paylasırsak sewınırım,hyundaı fx coupe dıen arklara cewabım kesınlıkle olmaz babam spor arac konusunda baya hassas hem annemde kullancak 4000dewırle bagırta bagırta pazara gıtmeye ne gerek war
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme