Şimdi Ara

Max 35.000ytl'ye Arac (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • VW Jetta çok hoş bir araç bence test etmelisin
    quote:

Orjinalden alıntı: Girayhanalbayrak

VW Jetta 1.6 102 hp Primeline
    36.000, ytl

Sanırım pazarlık payı ile istediğin fiyata hatta biraz daha altına düşürülebilir.İlla bu aracı al demiyorum ama tercihini alman araçlarından kullanırsan rahat edersin.Tabiri caizse taş gibi aletler.

• sıtesınde baktım c30 cıkmıs ancak fıyat lıstesınde yazmıyor fıyatları c30ların dızelının we benzınlısının(1,6) bılen yazarsa makbule gecer
  • Hyundai Coupe Fx
  • quote:

Orjinalden alıntı: SagittariuS

Hyundai Coupe Fx

Evet bak bu genç işi tam. 1.6 olanlarının performansı bence iyi değil, heleki öyle şatafatlı bir kasaya. 2.0 150 hp gerçekten keyif verecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

quote:

Orjinalden alıntı: SagittariuS

Hyundai Coupe Fx

Evet bak bu genç işi tam. 1.6 olanlarının performansı bence iyi değil, heleki öyle şatafatlı bir kasaya. 2.0 150 hp gerçekten keyif verecektir.

evt haklısın 1.6 lar biraz zayıf kalıyor . son hız 230 gördüm. 2.0 motoru çok daha iyi. araba.com da görmüstüm 2005 model 2.0 34bin ytl bi bakmanı tavsiye ederim

• Henüz Türkiye'ye gelmediği için fiyat sitede yazmıyor. Fiyatı muhtemelen S40'ın aynı versiyonundan 1-2 bin Avro aşağı olacak.

quote:

Orjinalden alıntı: John_Lennon
    sıtesınde baktım c30 cıkmıs ancak fıyat lıstesınde yazmıyor fıyatları c30ların dızelının we benzınlısının(1,6) bılen yazarsa makbule gecer
  • suan ıtıbarıyla c30a kafayı takmıs bulunmaktayım donanımları motor seceneklerı hakkında detaylı bılgılerı paylasırsak sewınırım,hyundaı fx coupe dıen arklara cewabım kesınlıkle olmaz babam spor arac konusunda baya hassas hem annemde kullancak 4000dewırle bagırta bagırta pazara gıtmeye ne gerek war
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.