Şimdi Ara

Max 35.000ytl'ye Arac

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar oncelıkle aracın 2.el weya sıfır olması onemlı deıl dızel olması tercıhımdır ama olmasa da olabılır.yas 20oldugunda genc arabası olacak ancak arada annem de kullanacagı ıcın ucuk araclarda olmamalı,sıfır weya ıkıncı el bu fıyata sız olsanız ne alırdınız(yukarıda kı krıterlere gore)
    tesekkurler

• Grande Punto 1.3 75hp 190nm veya 90hp 200nm bakabilirsiniz 0km..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Grande Punto 1.3 75hp 190nm veya 90hp 200nm bakabilirsiniz 0km..
    30 bin ytl civarı mazda 3 bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

30 bin ytl civarı mazda 3 bakabilirsin

Alıntıları Göster
    35 ytl ye ikinci el golf yada civic bak derim (2005-2006 model)
    c segmentden asağısına bakma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herseynet -- 3 Şubat 2007; 2:14:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herseynet

35 ytl ye ikinci el golf yada civic bak derim (2005-2006 model)
    c segmentden asağısına bakma derim

Alıntıları Göster
    focus tdci ghia hb
  • quote:

Orijinalden alıntı: azaz06

focus tdci ghia hb

Alıntıları Göster
    golf olabiir a3 olabilir ama a3 lerin fiyatı ne durumda bilmiyorum bahsettiğim a3 te ikinci el tabi aslında mini cooper da olabilir çok tatlı araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: i.unal

golf olabiir a3 olabilir ama a3 lerin fiyatı ne durumda bilmiyorum bahsettiğim a3 te ikinci el tabi aslında mini cooper da olabilir çok tatlı araba

Alıntıları Göster
    1-2 araba buldum cok mantıklı araclar war sole sıralıyım

http://www.araba.com.tr/432233.html
    http://www.araba.com.tr/459267.html bu aracda anlamadıgım xenon far fln war 2007 model we neden bu kdr ucuz??? yoksa usttekı mı pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: John_Lennon

1-2 araba buldum cok mantıklı araclar war sole sıralıyım

http://www.araba.com.tr/432233.html
    http://www.araba.com.tr/459267.html bu aracda anlamadıgım xenon far fln war 2007 model we neden bu kdr ucuz??? yoksa usttekı mı pahalı

Alıntıları Göster
    yeni çıkacak olan volvo c30 a bak derim hepsinden klas hepsinden daa ii görünüm ve fiyatta olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: acayipadam

yeni çıkacak olan volvo c30 a bak derim hepsinden klas hepsinden daa ii görünüm ve fiyatta olacak

Alıntıları Göster
    Seat leon a bak bence Tam genc arabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

Seat leon a bak bence Tam genc arabası

Alıntıları Göster
    VW Jetta lara da bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

VW Jetta lara da bak

Alıntıları Göster
    werdıgım lınklere bakıp yorum yapacak hıc mı adam yok yaw,mazda 3den yakıt tuketımı dolayısıyla we son sahıbı olacagını dusundugum ıcın tırsıorm leonlar hakkında pek bı bılgım yok c30lardan da ama jetta bana fıyat olarak cok uzak
  • quote:

werdıgım lınklere bakıp yorum yapacak hıc mı adam yok yaw,mazda 3den yakıt tuketımı dolayısıyla we son sahıbı olacagını dusundugum ıcın tırsıorm leonlar hakkında pek bı bılgım yok c30lardan da ama jetta bana fıyat olarak cok uzak

Alıntıları Göster
    o km. civic sedan veya seat leon 1.6 sport-up veya 147 progresion baktınız mı..fiyatları 1-2 milyar geçebilir 35000 ytl yi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sea_biscuit

o km. civic sedan veya seat leon 1.6 sport-up veya 147 progresion baktınız mı..fiyatları 1-2 milyar geçebilir 35000 ytl yi..

Alıntıları Göster
    John_Lennon ikinci ucuz dediğin araç istanbul plaka o yüzden ucuz olabilir kimbilir ne olmuştur ona

Birde arkadaşımız Mini Cooper bakabilir bence. En uygunu bu bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarbay

John_Lennon ikinci ucuz dediğin araç istanbul plaka o yüzden ucuz olabilir kimbilir ne olmuştur ona

Birde arkadaşımız Mini Cooper bakabilir bence. En uygunu bu bana göre

Alıntıları Göster
    ya ole bı arac ıstıorm kı annemı ananemı alıp raat raat gezdırebıleım performansıda ıyı olsun ama az yaksın cok sey mı ıstıorm acaba

• quote:

ya ole bı arac ıstıorm kı annemı ananemı alıp raat raat gezdırebıleım performansıda ıyı olsun ama az yaksın cok sey mı ıstıorm acaba

Alıntıları Göster
    golf fsı tam sana göre
  • quote:

Alıntıları Göster
    Verdiğin linklerdeki arabların fiyatı gayet uygun bence, belki çizikler ufak kazaları gibi sorunları olduğundan fiyat o civarda kalmıştır. Ama yinede 35 milyara güzel bir tdci bulabilirsin, Bence Focus tdci ekonomi,performans ve görünüm olarak sanırım aradığın kriterlere uyacaktır. Sürüş konforuda gayet iyi o yüzden annende rahatlıkla kullanabilir. Focus Tdci kullanıcısı olarak tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: baran_bari

Verdiğin linklerdeki arabların fiyatı gayet uygun bence, belki çizikler ufak kazaları gibi sorunları olduğundan fiyat o civarda kalmıştır. Ama yinede 35 milyara güzel bir tdci bulabilirsin, Bence Focus tdci ekonomi,performans ve görünüm olarak sanırım aradığın kriterlere uyacaktır. Sürüş konforuda gayet iyi o yüzden annende rahatlıkla kullanabilir. Focus Tdci kullanıcısı olarak tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    VW Jetta 1.6 102 hp Primeline
    36.000, ytl

Sanırım pazarlık payı ile istediğin fiyata hatta biraz daha altına düşürülebilir.İlla bu aracı al demiyorum ama tercihini alman araçlarından kullanırsan rahat edersin.Tabiri caizse taş gibi aletler.

• 35.000 bine genç arabası istiyorsan Peugeot 207 1600 cc 90 BG HDI (dizel)aracına bakmanı,görmeni ve test etmeni tavsiye ediyorum.32-34 bine alınır sanırım bu araç.
    quote:

Orjinalden alıntı: John_Lennon

merhaba arkadaslar oncelıkle aracın 2.el weya sıfır olması onemlı deıl dızel olması tercıhımdır ama olmasa da olabılır.yas 20oldugunda genc arabası olacak ancak arada annem de kullanacagı ıcın ucuk araclarda olmamalı,sıfır weya ıkıncı el bu fıyata sız olsanız ne alırdınız(yukarıda kı krıterlere gore)
    tesekkurler
  • C30'un 35bine olması imkansız. Ama 2004 bir dizel S40 olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

C30'un 35bine olması imkansız. Ama 2004 bir dizel S40 olabilir.
    c30 cıktı mı tam bılmıorm cıktıysa tercıh edılesı bır arac kesınlıkle ama dızel olması we konfor olarak ghıa nın werdıgı guwen ford focus u on plana atıor,jetta dıyen arklarda war ama golfle passat arasında kalmıs bence ksılıksız bı aracı tercıh etmem o parayı werıp daha donanımlı araclarda alınabılır gıbıme gelıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.