Yarın arkadaşıma sistem toplayacağım max 350 tl Nvidia Bir kart önerirmisiniz.?Amd kart düşünmüyorum kesınlıkle nvidia olacak..teşekkürler
Bu fiyat aralığında iyi bir Nvida kart yok. 6800 serisi bu fiyat seviyesinde daha iyi oyun deneyimi sunar. Ben yıllardır ağırlıkta Nvidia tercih ederim ama bu fiyatıyla 6870'e de laf söyletmem. Yazın 1,5 ay kadar kullandım son derece de memnun kaldım.
6870 alabilirsin olmadı 6850 de olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: setek01
Bu fiyat aralığında iyi bir Nvida kart yok. 6800 serisi bu fiyat seviyesinde daha iyi oyun deneyimi sunar. Ben yıllardır ağırlıkta Nvidia tercih ederim ama bu fiyatıyla 6870'e de laf söyletmem. Yazın 1,5 ay kadar kullandım son derece de memnun kaldım.
xfx hd6850 ekran kartına sahibim.Driverindan ve teklemelerınden sıkıldım.arkadaşıma alacağım.Nvidia nın kullanımı bana daha hoş geldi.Gtx 460 civari veya daha düşük bir kart arıyorum..
gtx460 yerine hd6870 alabilirseniz daha iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: GamingMan
gtx460 yerine hd6870 alabilirseniz daha iyi olur
500 tl civari cok pahalı :/..aslında orta seviye bir sistem topladım oyunları en son ayarda değilde High'da..bilemedın medıumda oynatan bir kart arıyorm..
500 tl'ye 6870 olmaz. 400-420 TL aralığında var ama mağazada indirimli alınabilir.